login maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »
Reinhout

reinhout

24/06/2007 18:00:00
Quote Anchor link
Ik zou graag een login maken die in iedere site toepasbaar is;
het moet zo worden zoals je een Joomla template maakt, dat het door een include kan ingevoegd worden, en het moet flexibel zijn.
Nu ben ik bezig met mn database in te stellen, maar nu zit ik bij het probleem dat ik users, moderators, admins, superadmins wil
nu heb ik een tabel authorization, maar ik denk dat naar veiligheid toe die auth niet zomaar kan meegezonden worden op de manier van: ... .php?authorization=1
mn passwords worden met MD5 ge-encript, maar voor zoiets als ik wil is 32 tekens toch wel te lang.
Mijn vraag is: welke functie moet ik gebruiken om leden op een veilige manier een auth. mee te geven zodat er bepaalde delen per pagina extra worden geïnclude?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:56:01
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 17:25:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Koen B

Koen B

25/06/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Bedoel je dit:?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($list->auth == '1'){
include('beveiligd.php');
}

?>

en dan op de pagina beveiligd.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($list->auth != '1'){
echo 'Jij mag hier niet komen!';
exit;
}

?>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/06/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Gewoon in de database: lvl: 1, admin, 2, mod bla bla bla bla bla..

En dan op iedere pagina dat opvragen en dan met een if

EDIT: op die manier van de vorge poster kun je toch gewoon beveiligd.php openen en dan ben je al klaar..:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Weet iemand een goede tut zijn voor sessions? Het is voor php5 want deze die hier staat is van 2002 en voor php4?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

25/06/2007 19:24:00
Quote Anchor link
je was 35 min te vroeg met bumpen :P
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:39:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 25.06.2007 19:24:
je was 35 min te vroeg met bumpen :P

lol :p

Ik ben nu bezig met een functie connect te maken, maar hij heeft een fout bij hetvolgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
define(HOST, '***');
define(USERNAME, '***');
define(PASSWORD, '***');
define(DATABASE, '***');

public function connect() {
$this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
}

connect()
?>

Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

25/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Haal dan wel even je login gegevens weg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2007 21:46:00
Quote Anchor link
reinhout schreef op 25.06.2007 21:39:
Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout

Draait host nog PHP4? Dan mag je het keyword public nog niet gebruiken.
 
Reinhout

reinhout

26/06/2007 08:48:00
Quote Anchor link
ow, ok, maar ze gaan de servers binnenkort overplaatsen voor mij :)
vandaar...
 
Reinhout

reinhout

27/06/2007 10:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
define(HOST, '***');
define(USERNAME, '***');
define(PASSWORD, '***');
define(DATABASE, '***');

public function connect() {
$this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
}

connect()
?>

Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout nog steeds, ook nu na het overschakelen naar php5...
een fout in het script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/06/2007 15:12:00
Quote Anchor link
Het keyword public mag alleen binnen een class voorkomen.
 
Reinhout

reinhout

27/06/2007 15:41:00
Quote Anchor link
hoe moet ik het dan doen dat het werkt? Het is mij onduidelijk
 
Reinhout

reinhout

28/06/2007 12:00:00
Quote Anchor link
als ik nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
class MyDB {
    protected $dbh; //connection
    protected $query; //query result
        public function db_connect() {
            $this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
            mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
            return "nice!";
        }

        
        public function db_close() {
            mysql_close($this->dbh);
        }
}

?>

komt er weer een fout:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in
Wat doe ik nu weer verkeerd?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/06/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Luister je wel je mag het woord public nog niet gebruiken dus niet: public function maar gewoon function gebruiken.
 
Reinhout

reinhout

30/06/2007 15:29:00
Quote Anchor link
Ik wil niet zeveren, maar:
Jan Koehoorn schreef op 27.06.2007 15:12:
Het keyword public mag alleen binnen een class voorkomen.

Dit staat in een klas...

maar laat ook maar... Ik heb een scriptje gevonden op het internet maar op de een of andere manier werkt het niet zoals ik het wil, als je nu probeert in te loggen op http://www.onlinetutorials.be dan keert het login-formpje gewoon terug

login.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
class login {
              
        var
$ingelogd;
         /*login functie*/
        function login() {
            $this->ingelogd = false; //default uitgelogd
            session_start(); //start een sessie
            if(isset($_POST['loguit'])) $this->loguit();
      
            elseif(isset($_SESSION['count'])&&isset($_SESSION['user_ID'])&&isset($_SESSION['username'])) {
                $_SESSION['count']++; //als sessie al bestaat, tel aantal pagina's +1
                $this->ingelogd = true; //ingelogd
            }

               elseif(isset($_COOKIE['user_ID'])&&isset($_COOKIE['pass_hash'])) {
                $sql = "id = ".(int)$_COOKIE['user_ID']."  AND password = '".addslashes($_COOKIE['pass_hash'])."'";
                 $controle = $this->controleer_paswoord($sql);
                 $this->ingelogd = $controle;
               }

        
              if(isset($_POST['username'])&&isset($_POST['password'])&&!$this->ingelogd) {   //geen elseif, wordt dan sobieso uitgevoerd, ook als je last hebt met verkeerde info in cookies en via form wilt inloggen
                 $sql = "username = '".addslashes($_POST['username'])."' AND password = '".md5(addslashes($_POST['password']))."'";
                 $controle = $this->controleer_paswoord($sql);
                 $this->ingelogd = $controle;
              }


              if($this->ingelogd) {
                  setcookie ("user_ID",$_SESSION['member_id'],time() + 3600*24*30,'/','http://www.onlinetutorials.be');
                 setcookie ("pass_hash",md5($_POST['pass']),time() + 3600*24*30,'/','http://www.onlinetutorials.be');
              }    
        }

        /*controleert het wachtwoord*/  
        function controleer_paswoord($sql2) {
          require('db_connect.php'); //script voor databaseconnect ( mysql_connect en mysql_select_db)
          $sql = "SELECT username,user_ID FROM user WHERE ".$sql2; //nu volledige query
          $result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
            if($row = mysql_fetch_object($result)) {
               $_SESSION['count']=1;
               $_SESSION['user_ID']=$row->user_ID;
               $_SESSION['username']=$row->username;
               return true; //ingelogd
               }
            else return false; //niet ingelogd
       }//end function                    
          
        function is_ingelogd() {        
            return $this->ingelogd;
        }
//end function
      
        function get_output() {
            if($this->is_ingelogd) return 'U bent ingelogd!';
            else include ('includes/login/login_form.php');
        }
//end function
          
          function loguit() {
             session_unset();
             session_destroy();
             setcookie ("user_ID", "", time() - 3600,"/", "jouw_domein.be");
             setcookie ("pass_hash", "", time() - 3600,"/", "jouw_domein.be");
             $this->ingelogd = false;
          }
//end function
      
}//end class

$bezoeker = new login();

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/06/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het de oorzaak is, maar er staat wel een aantal fouten in dit script. Overal waar nu een enkele & staat, hoort && te staan.
 
Reinhout

reinhout

30/06/2007 15:49:00
Quote Anchor link
heb ik aangepast, maar is nog steeds hetzelfde...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.