login prob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Lieven

lieven

31/12/2004 17:46:00
Quote Anchor link
ik heb al een hele tijd last met mijn login, het ligt aan mijn login of aan mijn succes_login, hij geeft de session variabelen niet door denkik. Iem idee waaraan het ligt? (op localhost werktie maar niet op de webserver die verbonden is aan het domein)

Login script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?
session_start();

include 'connect.php';

$username = $_POST['Gebruikersnaam'];
$password = $_POST['Paswoord'];

if((!$username) || (!$password)){

header("location: login_failed1.php");

exit();
}


$sql = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE username='$username' AND password = '$password'");
$login_check = mysql_num_rows($sql);

if($login_check > 0){
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
foreach($row AS $key => $val){
$$key = stripslashes($val);
}


session_register('userid');
$_SESSION['userid'] = $userid;
session_register('posts');
$_SESSION['posts'] = $posts;
session_register('username');
$_SESSION['username'] = $username;
session_register('email');
$_SESSION['email'] = $email;
session_register('gender');
$_SESSION['gender'] = $gender;
session_register('country');
$_SESSION['country'] = $country;
session_register('level');
$_SESSION['level'] = $level;

mysql_query("UPDATE leden SET lastlogin=now() WHERE userid='$userid'");

if ($level == 1){
$rank = 'sitegebruiker met beperkte rechten';
}

If ($level == 2){
$rank = 'sitegebruiker met veel rechten';
}

if ($level == 3){
$rank = 'site administrator';
}


header("Location: login_success.php");

}
}
else{

header("Location: login_failed2.php");

}

?>


login_succes script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
session_start();
require("Links.php");
?>


<table cellspacing=0 cellpadding=5 border=1px bordercolor=#000000>
<tr>
<td bgcolor="#9A2F2F" width=660 height=20>
<font color="#FFFFF">Login:</font>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF" width=660 Valign="top" align="center">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?

if (isset($level) || ($level='0')){

include 'connect.php';

if ($level == 1){
$rank = 'sitegebruiker met beperkte rechten';
}

If ($level == 2){
$rank = 'sitegebruiker met veel rechten';
}

if ($level == 3){
$rank = 'site administrator';
}


echo "<br><br>Welkom ". $_SESSION['username'] . "! Je bent ingelogd als <strong> $rank</strong>.<br><br>";

}
else{
echo "<br><br><strong><font color=\"red\">U bent niet ingelogd, gelieve in te loggen of te registreren.</font></strong><br><br>";
}

?>


</td>
</tr>
</table>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
require("Rechts.php");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 22:30:59
 
Lieven

lieven

31/12/2004 17:47:00
Quote Anchor link
oja, mijn session_start() staat in de pagina links.php
 
Lieven

lieven

31/12/2004 18:14:00
Quote Anchor link
maar keb et al veranderd, dus daaraan ligt het niet. iem idee?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/12/2004 18:27:00
Quote Anchor link
include 'connect.php'; dat moet include '(connect.php');

worden. en ws. wil je die wat eerder includen? bv bij je eerste mysql query
 
Winston Smith

Winston Smith

31/12/2004 19:43:00
Quote Anchor link
session_register('userid');
$_SESSION['userid'] = $userid; 2x sessie registreren is niet nodig hoor ;)

Hoe ziet je loginform eruit?
Welke error krijg je?
En include '(connect.php'); is ook niet goed hoor ;) maak er dan maar van include("connect.php");
Gewijzigd op 31/12/2004 19:45:00 door Winston Smith
 
Lieven

lieven

31/12/2004 22:50:00
Quote Anchor link
gwoon include 'connect'; is toch ook in orde?

Ja normaal register ik ook 1X maar omdat het echt niet werkte. en ik krijg geen foutmelding enkel

echo "<br><br><strong><font color=\"red\">U bent niet ingelogd, gelieve in te loggen of te registreren.</font></strong><br><br>";

wordt geprint, wat wil zegge ndat hij level niet kent

thx anayway
 
DaeDaluz

DaeDaluz

01/01/2005 11:49:00
Quote Anchor link
het hoort include('connect.php'); te zijn met die () want het is een functie.. miss werkt het dat weet ik niet maar je kan beter aanhouden zoals het hoort want ws. werkt het niet in alle gevallen dan.

if (isset($level) || ($level='0')){

dat is een beetje vreemd. want nu kijkt hij of $level bestaat en dan gaat ie verder. en als $level niet bestaat dan kijkt hij of $level 0 is. dan is dan altijd niet zo. een beetje overbodig dus.

en mag ik vragen wat erin connect.php staat dat het nodig is om het een aantal keer te includen?
 

01/01/2005 22:06:00
Quote Anchor link
Ja het ligt in mijn login script, hij wil de session variabelen niet doorgeven aan volgende pagina, nochtans staat er overal session_start();
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.