loginscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Jac E

Jac E

07/11/2014 08:54:22
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een loginscript. Ik krijg `ingelogd` (wanneer iemand is ingelogd) niet op “1”. Ik heb gisteren de hele avond zitten zoeken maar kom er niet uit. Wie ziet wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39

public function login($username, $password) {

        global $bcrypt;

        $query = $this->db->prepare("SELECT `password`, `id`, `administratie` FROM `users` WHERE `username` = ?");        
        $query->bindValue(1, $username);
                            
        try{
            
            $query->execute();
            $data             = $query->fetch();
            
            $stored_password     = $data['password'];
            $id               = $data['id'];                        
            $administratie         = $data['administratie'];
            
            $_SESSION['administratie'] = $administratie;
            
            if($bcrypt->verify($password, $stored_password) === true){
                return $id;
                
                // ---                                            
                //update database            
                $query_2 = $this->db->prepare("UPDATE `users` SET `ingelogd` = ? WHERE `username` = ?");
                $query_2->bindValue(1, 1);
                                 $query_2->bindValue(2, $username);
                                 
                $query_2->execute();
                return true;                                                                                                                             // ---                                    
            }else{
                return false;    
            }

        }catch(PDOException $e){
            die($e->getMessage());
        }
    
    }
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 22:14:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2014 09:11:20
Quote Anchor link
Wat is het nut om de inlogstatus in de database op te slaan? Wat nu als de cookies worden verwijderd?
 
Jac E

Jac E

07/11/2014 09:47:10
Quote Anchor link
Wil graag in een backend zien wie er allemaal ingelogd zijn. Maar denk dat het zo dus niet goed gaat zoals je al zegt... Hoe kan ik dan zien wanneer iemand dan wel of niet meer ingelogd is?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2014 09:51:23
Quote Anchor link
Kijken of iemand actief is op de site, omdat een controle of iemand ingelogd is niet betrouwbaar is.
Je moet dan per pageview op de site de datum&tijd opslaan bij de user, en vervolgens kan je kijken of die datum&tijd ouder is dan 5 minuten. Indien ja, dan is diegene niet actief.
Gewijzigd op 07/11/2014 09:52:52 door - Ariën -
 
Jac E

Jac E

07/11/2014 11:29:03
Quote Anchor link
Goed idee, ga ik mee aan de slag! Alleen als iemand binnen 5 minuten alles afsluit en niet netjes eerst uitlogt dan blijft de informatie dat diegene nog steeds ingelogd is. Of zie ik dat verkeerd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2014 11:33:23
Quote Anchor link
Als je constant op de site checkt (bij elke pageview) welke laatste-activiteit-datum het ouder is dan 5 minuten en die verwijdert, dan verdwijnt hij altijd na 5 minuten inactiviteit uit de online-lijst.
Gewijzigd op 07/11/2014 11:33:59 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

07/11/2014 11:35:26
Quote Anchor link
- Aar - op 07/11/2014 11:33:23:
dan verdwijnt hij altijd na 5 minuten inactiviteit uit de online-lijst.


Maar dan is ie nog wel ingelogd.
 
Jac E

Jac E

07/11/2014 11:42:16
Quote Anchor link
Niet eens aan gedacht… dat ga ik eens proberen! Bedankt.

Alleen begrijp ik nog steeds niet waarom ik die “0” niet kan veranderen in “1” in het stukje script hierboven. Graag advies, dan ik hierna e.e.a. ombouwen naar jullie idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2014 12:06:33
Quote Anchor link
- SanThe - op 07/11/2014 11:35:26:
- Aar - op 07/11/2014 11:33:23:
dan verdwijnt hij altijd na 5 minuten inactiviteit uit de online-lijst.


Maar dan is ie nog wel ingelogd.

Ja, maar in dit geval spreken we gewoon van '(in)actief zijn'. Inloggen lijkt me puur een actie die je zelf doet.

Ikzelf heb ooit een inlogsessie-systeem geschreven waarmee je inlogsessies ook daadwerkelijk in de database werden opgeslagen, en met een cookie werden vergeleken. Hiermee kon je zelf bepalen welke inlogsessie je wou uitloggen.

Maar hierbij gold ook weer dat de gebruikersactiviteit er los van stond.
Gewijzigd op 07/11/2014 12:07:05 door - Ariën -
 
Dos Moonen

Dos Moonen

07/11/2014 12:52:27
Quote Anchor link
Eric Eijkelboom op 07/11/2014 11:42:16:
Alleen begrijp ik nog steeds niet waarom ik die “0” niet kan veranderen in “1” in het stukje script hierboven.

Regel 21
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.