Login/Sessie's probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

03/07/2007 16:08:00
Quote Anchor link
ik heb voor mijn site het login systeem van Jan Koehoorn gebruikt het login systeem uit de Loginscript Revisited tutorial.
Ik gebruik de zelfde toepassing als Jan ook doet dus precies het zelfde
maar hij haalt sessie's door elkaar denk ik.
Als ik ingelogd ben en iemand anders logt in komt die op mijn account.

Het is exact hetzelfde behalve wat er gebeurt na het inloggen.
Ik laat hierna een query uitvoeren met het ID uit de session.

Tutorial :
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/415/

Dit doe ik na het aanmaken van de sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
$id2
= $_SESSION['id'];


$query2 =  mysql_query("SELECT * FROM members WHERE id='$id2'");
    
while ($row2 = mysql_fetch_assoc($query2))
{

$id      = $row2['id'];
$email = $row2['email'];
$ras    = $row2['type'];
$level = $row2['level'];
}



$query =  mysql_query("SELECT * FROM characters WHERE currentchar='Yes' AND memberid='$id2'");
$num = mysql_num_rows($query);
if($num != 0)
{

$char = 1;
}

else
{
$char = 0;
}


if($char == 1)
{

  $row = mysql_fetch_assoc($query);

$id                  = $row['id'];
$name              = $row['name'];
$memberid    = $row['memberid'];
$health          = $row['health'];
$army              = $row['army'];
$rank            = $row['rank'];
$money         = $row['money'];
$secure_level = $row['secure_level'];
$stay             = $row['place'];
}

$actual_date = date("F j, Y, g:i a");
$actual_time = time();
mysql_query("UPDATE characters SET online='$actual_time' WHERE name='$name'");
?>

weet iemand het probleem of zou mij kunnen helpen
mvg
Chango911.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:14:35
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 14:54:00
Quote Anchor link
ik weet neit of het toegestaan is om te kicken xD maar omdat hij uit actieve topics lisjht weg is kick ik hem bij deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:01:00
Quote Anchor link
Heb jeje database wel goed ingesteld? Misschien krijgt id overal hetzelfde getal dus is elke member hetzelfde id nummer het kan dat zijn maar ik betwijfel het :)
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:03:00
Quote Anchor link
dit heb ik gecheckt en dit is niet het geval :( alle id's zijn verschilend
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
Probeen elke keer eens je $_SESSION['id'] te echoen miss is ie daar wel hetzelfde
Edit:
ik heb geleerd van dat $ dingetjes zoveel mogenlijk buiten die ' dingetjes moete dus probeer ook eens om dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
"SELECT * FROM members WHERE id='$id2'"
// te veranderen naar
$sql = "SELECT * FROM members WHERE id='".$_SESSION[id2]."'";
$query2 = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
?>

Geen idee of dit werkt maar het valt te proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik misschien variable's dubbel geplaatst heb ofzo maar ik zal dat eens proberen

EDIT :
hier de functie waarin de session's worden geplaatst als het ene fout is zou die hierin meoten staan denk ik maar ik zie hem niet :O
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
 function check_login ($email, $password) {

        $sql = "SELECT id FROM members WHERE email = '$email' AND password = '$password'";
        if ($res = mysql_query ($sql)) {
            if (mysql_num_rows ($res) == 1) {
                // de query is gelukt en we hebben 1 resultaat
                $row = mysql_fetch_assoc ($res);
                $_SESSION['id'] = $row['id'];
                $_SESSION['logged_in'] = true;
            }

            else {
                to_login ();
            }
        }

        else {
            to_login ();
        }
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:17:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet meer :$ ik denk dat een 'pro' hier maar naar moeten kijke :p
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:18:00
Quote Anchor link
ok maar ik heb het even getest met die session te printen maar hij geeft bijb eide het zelfde id aan :( dus het ligt daaraan maar waar zit de fout dan in hmmmm

EDIT:
maar dit komt vast omdat de session logged_in nog bestaat :(
hij controleert of die nog bestaat :( en zojah dan voert hij niks uit dus ik meot zorgen dat hij ook controleert op een andere session nog :)
ik denk eentje met het email erin ofzo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Kunnen mensen dezelfde email adress in de database toevoegen? Of dezelfde passwoorden als mensen dat kunnnen, kunnen ze gewoon jou email adres en paswoord invoegen in zijn ze binnen onder jou id?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:27:00
Quote Anchor link
;) nop er wordt gecontroleerd op dubbele emailadressen bij registratie ;)
maar ik heb het nu zo gedaan :) als je het loginformulier verstuurd maar session logged_in bestaat al :) worden sessie's verwijderd dus session['id'] en die wordt opneiuw gemaakt met de nieuwe login info


EDIT :
werkt nog steeds niet :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:28:00
Quote Anchor link
En werkt het dan wel?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:30:00
Quote Anchor link
nee het werkt nog niet jammer genoeg :(
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:34:00
Quote Anchor link
ik heb de fout gevonden :) mijn nieuwe idee werkt wel degelijk :)
alleen ik heb 2 files die het chekcen 1 file die checkt het als je op de main stie zit (1 niveau hoger in een anere map)
en 1 op het niveau van eht login formulier zelf
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:36:00
Quote Anchor link
sorry voor de tripple post
martijn bedankt voor hulp :)
:( EDIT :
probleem nog niet opgelost lokaal werkt het nu maar een vriend van me logt nu in die komt op mijn account :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:37:00
Quote Anchor link
Lol heb ik geholpen dan :p
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:41:00
Quote Anchor link
het probleem is nog niet opgelost lokaal werkt het nu maar een vriend van me logt nu in die komt op mijn account
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Wat heb je dan toe gevoegd?

EDIT: slecht nederlands :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_SESSION['logged_in'], $_POST['email'], $_POST['password'])){
           unset($_SESSION['id']);
           unset($_SESSION['logged_in']);
           check_login ($_POST['email'], $_POST['password']);
}

?>

ik heb dit toegevoegd als je al ingelogd bent op een ander account en je logt weer in op een nieuwe verwijdert hij de sessiont van de oude als het goed is
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:51:00
Quote Anchor link
de 2 $_POST's weghalen?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:58:00
Quote Anchor link
nee want dan :) verwijdert hij je sessions direct na het inloggen xD
 
Yordi B

Yordi B

05/07/2007 14:05:00
Quote Anchor link
niemand anders die het probleem weet ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.