Logo toevoegen reply mail.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Ger

Ger

02/11/2009 21:38:00
Quote Anchor link
Even een vraag omdat ik al een tijdje (3 a 4 weken) bezig ben met een script.

Een kennis komt met een vraag of ik niet even een logo in zijn reply mail kan plaatsen.
Ach denk ik kan nooit moelijk zijn.
Veel zeer veel via google en forums gezocht echter geen oplossing gevonden, ook al verschillende MIME type's uitgeprobeerd.
Het lukt echter van geen kant.
Weet ok wel dat het geen top script is maar de persoon in kwestie,vind het goed op het logo na dan.
Het gaat om het volgende script.

net onder, " Met vriendelijke groet, " zou het logo moeten komen.
Wie kan mijn een oplossing geven hoe dit geplaats moet worden.
Ps.indien bericht/vraag/plaatsing zal moeten worden aangepast, laat ik dat over aan een modje.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
<?php
error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE);    

// #################### <INFO> ####################################################
// ## versie: 1
// ## datum: 3-3-2009
// ## auteur:
// #################### <EINDE INFO> ##############################################

// #################### <BEVEILIGING> #############################################      
// ## Vul hier je domein en ip gegevens in.      
// ## functie uitschakkelen = array ();

$domein_gebruiker = array ();
// ## Vul hier alle toegestane ontvangers van het formulier in
// ## functie uitschakkelen = array ();

$toegestaande_emailadressen = array ('[email protected]');
// ## Vul hier alle email adressen in die u wilt blokkeren  (* voor @ = geheel domein blokkeren )
// ## functie uitschakkelen = array ();

$ban_emailadressen = array ('[email protected]');  
// ## verzend omgevingsfactoren mee met formulier (ip adres/domein , brouwser/platform )
// ## INHOUD = aan / uit

$omgevingsfactoren_gebruiker = "aan";    
// ## Emailadres ontvanger verbergen
// ## Als je je emailadres wilt verbergen in de html bron vul dan hieronder je emailadres in en verwijder
// ## het hidden input veld ontvanger_formulier uit het formulier(.php).

$ontvanger_formulier_geheim = "[email protected]";
// #################### <EINDE BEVEILIGING> ########################################      

// #################### <ALGEMEEN> #############################################      
// ## afzender van formulier standaard ingesteld op email adres verstuurder, anders:

$afzender_formulier = "";    
// ## lege niet verplichte veld meesturen met formulier.
// ## INHOUD = ja / nee

 $leeg_veld = "nee";
// #################### <EINDE ALGEMEEN> ########################################      


// #################### <ONTVANGST BEVESTIGING> ####################################
// ## verstuur een ontvangst bevestiging
// ## aan/ uit

$bevestiging_mail = "aan";    
// ## afzender van ontvangst bevestiging
$bevestiging_afzender = "Feederen.nl";    
// ## onderwerp van ontvangst bevestiging
$bevestiging_onderwerp = "Bedankt voor u bericht.";
// ## inhoud van bevestigingsmail
$title_ontvanger = "meneer / mevrouw";    
$naam_ontvanger = isset($_POST['naam']) ? $_POST['naam'] : isset($title_ontvanger);    
$bevestiging_bericht = "    
Geachte  $naam_ontvanger,  

hartelijk bedankt voor uw bericht.
We zullen ons uiterste best doen om u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Met vriendelijke groet,

    

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit bericht is gestuurd door de beheerder van www.blabla.nl  
Indien dit bericht spam of anderszins ongewenst materiaal
bevat, neem dan contact op via  http://www.blabla.nl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This message is sent by the administrator of www.blabla.nl
If this message contains spam or otherwise unwanted material ,
please contact us at  http://www.blabla.nl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"
;    

// #################### <EINDE ONTVANGST BEVESTIGING> ##############################
// ## De onderstaande variabelen moet je als (hidden) veld meesturen met het formulier.
//<input type="hidden" name="onderwerp_formulier" value="ONDERWERP_CONTACT_FORMULIER">
//<input type="hidden" name="ontvanger_formulier" value="HIER_JE_EMAIL_ADRES(SEN)(scheiden met komma)">
//<input type="hidden" name="verplichte_velden" value="NAAM_VERPLICHTE_VELDEN(scheiden met komma)">
//<input type="hidden" name="formulier_pagina" value="LOCATIE/NAAM FORMULIER PAGINA">
//<input type="hidden" name="verzonden_pagina" value="LOCATIE/NAAM VERZONDEN PAGINA">
// #################### <EINDE INSTELLINGEN> #######################################


if (empty($_POST) or !isset($_POST)) {    
    $_POST = $HTTP_POST_VARS;    
    }    

function
check_gebruiker($domein_gebruiker) {    
       if (count($domein_gebruiker)) {    
          $gevonden = false;    
          $get = explode("/",getenv("HTTP_REFERER"));    
          $domein = $get[2];    
              for ($i=0; $i < count($domein_gebruiker); $i++) {    
                 if (@eregi ($domein_gebruiker[$i], $domein)) {    
                    $gevonden = true;    
                 }    
              }
    
              if (!getenv("HTTP_REFERER"))    
                 $gevonden  = false;    
              if (!$gevonden ){    
                        error_pagina("Het formulier werd verzonden via een onbevoegd domein", "0");    
                        
                        }
    
             return $gevonden;    
    }
else {    
          return true;    
       }    
}    

function
check_ontvangers($toegestaande_emailadressen, $ontvanger_formulier){    
     if(count($toegestaande_emailadressen)){    
     $gevonden = false;    
     $ontvanger = split(',',$ontvanger_formulier);    
      for ($i=0;$i<count($ontvanger);$i++) {    
         foreach ($toegestaande_emailadressen as $email){    
         if (trim(strtolower($email)) == trim(strtolower($ontvanger[$i])))    
           $tel[] .= $i;    
           }      
         }
    
     if (count($ontvanger) == count($tel)){    
         $gevonden = true;    
    }
else{    
     $gevonden = false;    
    }
    
     if (!$gevonden){    
          error_pagina("De ontvanger van het formulier komt niet overeen met de toegestane mailadressen", "1");    
            
        }    
    }
else{    
    return true;    
    }    
}    

function
check_email($ban_emailadressen, $email){    
    if(count($ban_emailadressen)){    
    $gevonden = true;        
    foreach($ban_emailadressen as $ban_email){    
    $ban_domein = explode("@", $ban_email);    
           if ($ban_domein[0] == "*"){    
        $email_domein = explode("@", $email);    
        if (trim(strtolower($email_domein[1])) == trim(strtolower($ban_domein[1])))    
        $gevonden = false;        
           }
else {    
        if (trim(strtolower($email)) == trim(strtolower($ban_email)))    
        $gevonden = false;    
           }    
    }
    
    if (!$gevonden){    
      error_pagina("U maakt gebruik van een geblokkeerd email adres","0");    
    }  
    
   }
else{
   return true;
   }
}    


function
header_mail($afzender, $email){    
        
    $header  = "MIME-Version: 1.0\n";      
    $header .= "Content-Type: text/plain; charset=UTF-8\n";      
    $header .= "From: $afzender <$email>\n";      
        
    return $header;    
    }    



function
inhoud_mail($array,$leeg_veld){    
                  
    $standaard_key[] = "submit";    
    $standaard_key[] = "ontvanger_formulier";    
    $standaard_key[] = "onderwerp_formulier";    
    $standaard_key[] = "verzonden_pagina";    
    $standaard_key[] = "verplichte_velden";    
    $standaard_key[] = "formulier_pagina";    
    $standaard_key[] = "verzonden_pagina";    
        
        
        
    while (list($key, $val) = each($array)) {    
        
    $standaard_gebruikt = 0;    
        
    for ($i=0; $i<count($standaard_key); $i++) {    
                      
        if ($key == $standaard_key[$i]) {    
        $standaard_gebruikt = 1;    
         }    
    }
    
        if ($leeg_veld == "nee"){
             if (empty($val)){
               $standaard_gebruikt = 1;
             }
         }

                
           if ($standaard_gebruikt != 1) {    
                   if (is_array($val)) {    
                       for ($i=0;$i<count($val);$i++) {    
                       $val = htmlspecialchars($val);  
                       $val = stripslashes($val);  
                       $inhoud .= "$key:</b>$val\n";    
                       }    
                   }
else{    
                       $val = htmlspecialchars($val);  
                       $val = stripslashes($val);  
                       $inhoud .= "$key:$val\n";    
                   }    
             }    
                
        
   }
    
        
    return $inhoud;    
    }    

function
factoren($omgevingsfactoren_gebruiker){    
        
       if ($omgevingsfactoren_gebruiker == "aan"){    
             $inhoud .= "\n====== omgevings factoren ======\n";    
             if (isset($_SERVER['REMOTE_HOST'])){    
             $inhoud .= "host: ". $_SERVER['REMOTE_HOST'] ."\n";    
            }
if (isset($_SERVER['REMOTE_USER'])){    
             $inhoud .= "gebruiker:". $_SERVER['REMOTE_USER']  ."\n";      
            }
if (isset($_SERVER['REMOTE_ADDR'])){    
             $inhoud .= "adres: ". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."\n";    
             }
if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){    
             $inhoud .= "browser: ". $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."\n";    
    }
    
            return $inhoud;        
    }    
    }    

function
verzend_bevestiging_mail($mail_afzender, $bevestiging_onderwerp, $bevestiging_bericht, $header){    
    mail($mail_afzender,$bevestiging_onderwerp, $bevestiging_bericht, $header);    
    
    }    
        
function
verzend_mail($ontvanger, $onderwerp, $bericht, $header){    
    mail($ontvanger, $onderwerp, $bericht, $header);
    
    }    

function
error_pagina($reden, $type){    
 global $formulier_pagina;    
 if ($type == "1"){  
     $errortype = "<font color=\"#FF0000\"><B>[ERROR]</B></font><BR><BR>";    
    }
  
    ?>

<html>
<head>
<title>fout bij verzenden formulier</title>
</head>
<body>
<font size="2" face="Verdana">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$errortype;?>

Het formulier is niet verzonden vanwege de volgende reden:<br><br>
- <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$reden;?>
</b>
<br>
<br>
<a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$index;?>
" target="_self">klik hier om het opnieuw te proberen</a>
</font>
</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?  
    exit();    
    }
    

check_gebruiker($domein_gebruiker);    

if (!empty($_POST['formulier_pagina'])){    
$formulier_pagina = $_POST['formulier_pagina'];    
}
else{    
error_pagina("De volgende variable is leeg of verkeer gedefineerd:<br> \$formulier_pagina:" .$_POST['formulier_pagina'],"1");    
}


if (!empty($_POST['onderwerp_formulier'])){    
trim($_POST['onderwerp_formulier']);    
addslashes($_POST['onderwerp_formulier']);      
$onderwerp_formulier = $_POST['onderwerp_formulier'];    
}
else{    
 error_pagina("De volgende variable is leeg of verkeer gedefineerd:<br> \$onderwerp_formulier:". $_POST['onderwerp_formulier'],"1");    
}
      

if (empty($ontvanger_formulier_geheim)){
if (!empty($_POST['ontvanger_formulier'])){    
$ontvanger_formulier = $_POST['ontvanger_formulier'];    
$ontvanger = split(',',$ontvanger_formulier);    
    for ($i=0;$i<count($ontvanger);$i++) {    
    $check_email = trim($ontvanger[$i]);    
        if (!@eregi("^[_\.0-9a-z-]+([_\\.-][0-9a-z]+)*@([0-9a-z][0-9a-z-]+\.)+[a-z]{2,3}$", $check_email)) {    
             error_pagina("Het email adres(sen) van de ontvanger(s) is / zijn ongeldig <br>\$ontvanger_formulier:". $_POST['ontvanger_formulier'],"1");    
           }    
    }    
}
else{    
 error_pagina("De volgende variable is leeg of verkeer gedefineerd:<br> \$ontvanger_formulier:". $_POST['ontvanger_formulier'],"1");    
}    
}
else{
$ontvanger_formulier = $ontvanger_formulier_geheim;
}
    



check_ontvangers($toegestaande_emailadressen, $ontvanger_formulier);    
check_email($ban_emailadressen, $_POST['email']);    


if (!empty($_POST['verplichte_velden'])){    
$verplichte_velden = $_POST['verplichte_velden'];    
}
    

if (!empty($_POST['verzonden_pagina'])){    
$verzonden_pagina = $_POST['verzonden_pagina'];    
}
    

$verplichte = split(",",$verplichte_velden);    

for ($i=0;$i<count($verplichte);$i++) {    
              
$veld = trim($verplichte[$i]);      

if (isset($_POST[$veld])){    
        
    if (empty($_POST[$veld])){    

    $error_verplicht .= "- " . $veld . "<br>";    
    }    
}    
}
    
if (isset($error_verplicht)){    
    $error = "U heeft de volgende verplichte velden niet ingevult:<br>\n";    
    $error .= "<b>". $error_verplicht ."<b>\n";    
    }
    

if (!empty($_POST['email'])) {    
   $email = trim($_POST['email']);    
        
    if (!@eregi("^[_\.0-9a-z-]+([_\\.-][0-9a-z]+)*@([0-9a-z][0-9a-z-]+\.)+[a-z]{2,3}$", $email)) {    
      $error_mail = "Uw e-mail adres is ongeldig en/of verkeerd ingevult";    
   }    
}
    

if (isset($error_mail)){    
$error = "De volgende velden zijn niet correct ingevult:<br>";    
$error .= "- <b> $error_mail </b><br>";    
}
    

if (isset($error)){    
$error .= "<br>";    
}
    

if ( !isset($error) and $_POST['submit'] ){      
          
$bericht = inhoud_mail($_POST, $leeg_veld);    
$bericht .= factoren($omgevingsfactoren_gebruiker);    

$header = header_mail($afzender_formulier, $_POST['email']);        

verzend_mail($ontvanger_formulier, $onderwerp_formulier, $bericht, $header);    

if ($bevestiging_mail == "aan"){    
$header = header_mail($bevestiging_afzender, $ontvanger_formulier);    
verzend_bevestiging_mail($_POST['email'], $bevestiging_onderwerp, $bevestiging_bericht, $header);    
}
    

if (empty($verzonden_pagina)){    
             echo "Het formulier is succesvol verzonden.";    
             exit();    
}
else{    
       addslashes($verzonden_pagina);    
        include($verzonden_pagina);    
        exit();    
}    

}
else{    
    $formulier_pagina = str_replace(" ", "", $formulier_pagina);    
    if (!empty($index)){    
    include($index);    
    }
else{    
    error_pagina("Verplichte velden zijn-> Naam: Email: Opmerking of info.","1");    
    }    
}
    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 13:25:10
 
Mr.Ark

Mr.Ark

02/11/2009 21:49:00
Quote Anchor link
Je mist je HTML Header, als je die hebt toegevoegd kan je HTML img gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Ger

Ger

03/11/2009 12:08:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 02.11.2009 21:49:
Je mist je HTML Header, als je die hebt toegevoegd kan je HTML img gebruiken.


Kunt u mijn een hint geven,waar en hoe op welke regel ik die zou moeten plaatsen.
Heb namelijk nog niet zoiets voor handen gehad.

Ook via google word ik wederom niet wijzer.

B.v.d

krijg naar eindelijk iets te hebben gevonden deze error

Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER on line 58
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ger
 
Ger

Ger

19/11/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Niemand die een helpende hand kan toe steken??

Waar of hoe plaats ik er een html header bij ?

Heb zo'n beetje alle "Content-Type" al gehad.

Wie is er bereid om te helpen met het geplaatste script, om er een logo bij mee te zenden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ger
 
GaMer B

GaMer B

19/11/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Probeer swiftmailer
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/11/2009 20:26:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet gewoon PHPmailer? dat is een idiaale mail class die erg makkelijk in gebruik is en waarmee je volledige html e-mails kunt versturen.
 
Ger

Ger

20/11/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Had al een beetje verwacht dat Swiftmailer en PHPmailer als antwoord voorbij zouden komen.

Zoals ik al eerder schreef veel via google al bekeken maar beide zijn geen opties, daar deze al waren bekeken.

Het huidige script, dat is het enigste wat mijn kennis wil hebben aangepast.

Het kan toch nooit zo moeilijk zijn, om in een autoreply mail een logo te versturen?

Ben al blij dat er word mee gedacht,om een oplossing te vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.