Lokale gebruikersgroepen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

20/01/2015 21:10:22
Quote Anchor link
Behalve op het web kun je andere PHP ontwikkelaars ook life ontmoeten. In navolging van AmsterdamPHP zijn er inmiddels gebruikersgroepen in Amersfoort, Enschede, Goes, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Roermond, Rotterdamen Zoetermeer die min of meer regelmatig meetings organiseren, veelal met een presentatie, maar soms ook hands on workshops en andere activiteiten.

Verder zijn er meer specifieke groepen zoals Wordpress Amsterdam, Symfony NL, CakePHP en Drupal NL, Drupal Noord en meer algemene voor Web developers, bijvoorbeeld DomCode in Utrecht, Apeldoorn Webdevs en Enschede Web Developers.

Wellicht is deze lijst niet uitputtend, als je een nog meer PHP gerelateerde gebruikersgroepen weet dan kun je die in een reactie op dit topic melden.

Eigenlijk verbaast het me wel hoe weinig kruisbestuiving er is tussen een site als PHPhulp en deze life meetups. Ik zou denken dat de verschillende media elkaar kunnen aanvullen, maar het lijken vooralsnog gescheiden werelden te zijn.
Gewijzigd op 22/01/2015 18:25:11 door Henk Verhoeven
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 14:56:20
 
Koen Hollander

Koen Hollander

20/01/2015 22:50:20
Quote Anchor link
Komt er ook wat in Alkmaar?
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

22/01/2015 18:35:20
Quote Anchor link
Bij mijn weten is er geen centrale organisatie. Het hangt er dus vanaf wie het in Alkmaar willen organiseren (en wie er komen, natuurlijk). Een goed begin is denk ik de pagina op wiki.php.net. En je kunt natuurlijk eens naar een bijeenkomst gaan van AmsterdamPHP, om een idee te krijgen van hoe het gaat, de organisatoren daar zijn bovendien erg behulpzaam.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/01/2015 19:15:13
Quote Anchor link
Jee, ik dacht dat dacht dat de 'computerclubs' niet meer bestonden...

Bedankt voor de linkjes bij deze Henk. Ik zal eens kijken of ik er iets mee kan.

Vaak is er inderdaad geen centrale organisatie. Sterker nog, dergelijke bijeenkomsten hangen af van een paar enthousiaste vrijwilligers en die moeten dan ook nog eens gehonoreerd worden door publiek want anders hoef je geen meeting te houden. Daarnaast heb je nog eens een geschikte (lees goedkope of gratis) locatie nodig.
 

22/01/2015 23:36:45
Quote Anchor link
In de omgeving van Rotterdam wordt er elke keer een meeting georganiseerd door 010php. Oud collega van mij is hier betrokken mee, Roberto.
Deze kerel zet zich in voor het bij elkaar brengen van gasten die keihard willen phpen.

Ook binnenkort de Dutch PHP weer (van php zelf)
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

23/01/2015 11:55:28
Quote Anchor link
Ja, 010php moet ik toch wat beter in de gaten houden. Met de trein is het voor mij niet verder dan Amsterdam.

Dutch PHP is natuurlijk veel grootschaliger (en niet gratis). Maar biedt dan ook veel presentaties en workshops waar je uit kunt (moet) kiezen. Dit jaar is het 25 t/m 27 juni (in Amsterdam).

Soms kom je trouwens op een lokale groep dezelfde sprekers tegen. Zo hebben wij in Groningen laatst een workshop van Matthias Noback gehad. Het zou me niet verbazen als die workshop straks ook op Dutch PHP is, (met verbeteringen nav de try out in Groningen).

Toevallig heeft Dutch PHP net de Call for Papers voor komend jaar de deur uit gedaan. Als je zelf iets te vertellen hebt kun je je voorstel nog tot 22 februari inleveren. Ze zeggen dat je geen bekende spreker hoeft te zijn, maar dat het wel over innovatieve techniek moet gaan of zich in de praktijk bewezen moet hebben.

Je staat er niet alleen voor, op phphulp kun je vast reacties krijgen over je visies en eventuele dilemma's. Of je kunt een mentor zoeken die ervaring heeft met presentaties. En wellicht kun je je presentatie vooraf uitproberen bij een lokale groep. Door de informele sfeer en kleine omvang krijg je daar makkelijker reacties en vragen (en minder plankenkoorts).
Gewijzigd op 23/01/2015 12:10:30 door Henk Verhoeven
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

04/02/2015 13:30:01
Quote Anchor link
Lokale usergroup meetings in februari 2015, voor zover onderwerp bekend:
- wo 4 februari, Enschede, Ariadne 9.0, meer dan een cms
- do 5 februari, Groningen: Symfony2 models in the frontend (using Javascript)
- di 10 februari, Amersfoor, Object Invariants, Immutability & You: Making Objects Do Your Bidding
- wo 11, Nijmegen, Stateful ElePHPants
- do 19, Amsterdam: Ansible Project Deploy
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

12/02/2015 11:59:09
 
Henk Verhoeven

Henk Verhoeven

21/02/2015 15:10:57
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.