Maximale image-grootte?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »
Sam Witse

Sam Witse

26/11/2012 20:22:13
Quote Anchor link
Dames en heren,

Ik beeld jpg's af door ze uit een mysql-database te plukken, en ze met een header ("Content-type:$Type") af te beelden.
Dit lukt goed zolang de afbeelding niet groter is dan ongeveer 50KB.
Afbeeldingen die groter zijn, worden ofwel maar half afgebeeld, ofwel helemaal niet.
Iemand enig idee waar dit aan ligt?
Hier volgt de PHP-code waarmee ik de jpg afbeeld:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
require_once( "../Php/dbconnectie.php" );
$Pic = $_GET["Pic"] ;
$sql = "SELECT * FROM tblFoto WHERE Nummer =\"$Pic\" ";
$result = mysql_query ($sql) ;
if ($row = mysql_fetch_array ($result)) {
    $Type = $row["Type"] ;
    $ImageData = $row["Data"] ;
    header ("Content-type:$Type") ;
    echo $ImageData ;
}
else { echo "Picture n° $Pic not found" ;}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 23:24:55
 
Frits Katoen

Frits Katoen

26/11/2012 20:39:14
Quote Anchor link
Wat voor type is de kolom waar je de afbeelding in opslaat?

Toevoeging op 26/11/2012 20:46:10:

Is het trouwens niet handiger om de afbeelding gewoon op te slaan als bestand en het pad en de bestandsnaam in de database? Naast dat het waarschijnlijk handiger is, is het sowieso beter voor je database omdat deze al vrij vlot in omvang zal groeien en een stuk zwaarder belast wordt bij het opvragen van een afbeelding.
 
Sam Witse

Sam Witse

26/11/2012 21:03:59
Quote Anchor link
Op de breedte van de kolom staat geen limiet.
De jpg rechtstreeks in de tabel steken levert geen probleem :<img align="center" src="./weg_files/boer164.jpg">
beeldt de jpg wél goed af.

Ik begin niet de 100.000.001-ste discussie over wel of niet de jpg in een database steken...
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

26/11/2012 21:05:58
Quote Anchor link
@Frits: ach, de meningen zijn verdeeld. Als database-man zeg ik: "waarom zou een filesystem beter zijn dan een database? Stop alles in je database, dan kun je veel meer met je data doen".
@Sam: Kijk eens naar je database parameter "max_allowed_packet". Het kan zijn dat het resultaat van je query ineens afgekapt wordt als packets te groot worden. Je kunt dan "max_allowed_packet" hoger instellen.
 
Frits Katoen

Frits Katoen

26/11/2012 21:15:08
Quote Anchor link
Sam Witse op 26/11/2012 21:03:59:
Op de breedte van de kolom staat geen limiet.
De jpg rechtstreeks in de tabel steken levert geen probleem :<img align="center" src="./weg_files/boer164.jpg">
beeldt de jpg wél goed af.

Ik begin niet de 100.000.001-ste discussie over wel of niet de jpg in een database steken...


Ik wilde ook geen discussie opstarten, maar gaf een tip over iets waar je misschien niet eens over nagedacht had.....

Ik kom toch nog een keer terug op het type van de kolom. Ondanks dat je geen breedte hebt ingesteld heeft elk type wel een maximum grootte. Een BLOB komt bijvoorbeeld niet verder dan 64KB
Gewijzigd op 26/11/2012 21:16:01 door Frits Katoen
 
Sam Witse

Sam Witse

26/11/2012 21:22:49
Quote Anchor link
max_allowed_packet staat op 1048576
'lijkt' mij groot genoeg.
Ik krijg ook geen error bij het opladen van de jpg
 
John D

John D

26/11/2012 21:23:22
Quote Anchor link
Geen error is niet ongewoon, sommige database engines slaan op wat ze kunnen en vergeten de rest. Niet altijd krijg je een melding TOO LONG FOR COLUMN. Welke type gebruik je?
TINYBLOB - 255 bytes
BLOB - 65535 bytes
MEDIUMBLOB - 16,777,215 bytes (2^24 - 1)
LONGBLOB - 4G bytes (2^32 – 1)
De "max_allowed_packet" zoals Ivo al zei is ook belangrijk.
Gewijzigd op 26/11/2012 21:25:48 door John D
 
Sam Witse

Sam Witse

26/11/2012 21:27:17
Quote Anchor link
@Frits: Sorry als ik grof over kwam: was NIET de bedoeling.

over Blobs in Mysql vind ik : The internal representation of a table has a maximum row size of 65,535 bytes, even if the storage engine is capable of supporting larger rows. This figure excludes BLOB or TEXT columns, which contribute only 9 to 12 bytes toward this size.
Niets over de max grootte van BLOB-fields.

Maar de grens van 64KB lijkt mij verdacht overeen te komen met hetgeen ik vaststel...
Ergens een parameter in Mysql?


Toevoeging op 26/11/2012 21:32:45:

@john D: type veranderd in Longblob lijkt de oplossing te zijn. Blob beperkt tot 64KB. wist ik niet (shame on me)

Dankuzeerwelallemaal!

Een gelukkigslapenkunnendegaan Sam.
 
Frits Katoen

Frits Katoen

26/11/2012 21:33:27
Quote Anchor link
@Sam: geen probleem :)

Op http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/storage-requirements.html staat:

BLOB: L < 2^16 (L = the actual length in bytes of a given string value)

Ik weet niet hoe ver ed database al gevuld is of dat je nog aan het testen bent, anders zou ik het type verandern naar LONGBLOB en nog eens proberen. Dan weet je het zeker.

Toevoeging op 26/11/2012 21:34:05:

Ah je had het al getest :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.