meerdere funcities combineren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Andy De Clercq

Andy De Clercq

06/03/2012 23:35:18
Quote Anchor link
Hallo,
Een tijdje geleden vroeg ik hier hulp om een formulier op lege velden na te zien. .Dit werkt nu perfect. Maar nu wil ik een veld nazien op enkel getallen.
Volgende functie heb ik daarvoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
var elem=document.forms[contact][postcode].value
function isNumeric(elem){
    var numericExpression = /^[0-9]+$/;
    if(elem.match(numericExpression)){
        return true;
    }else{
    contact.postcode.style.backgroundColor="#FF5B00";
        alert("Gelieve uw postcode in te vullen");
        return false;
    }
}

Hoe integreer ik dit binnen mijn bestaande funtie:
Of kan je via de onsubmit beide aanroepen?
Alvast bedankt voor de hulp!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
var m=document.forms["contact"]["mail"].value

if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }
}
</script>
Gewijzigd op 06/03/2012 23:38:29 door Andy De Clercq
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 18:27:10
 
Cake Masher

Cake Masher

07/03/2012 00:02:51
Quote Anchor link
Ik denk zo.

Let erop dat je overzichterlijk programeert, zodat je eventuele fouten er sneller uit pakt.

Kijk hoe ik het heb gedaan. Leer hier van, zodat je volgende keer zulke problemen zelf kan oplossen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<script type="text/javascript">

    function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }



    function validateForm (contact)
    {
        var x         = document.forms["contact"]["naam"].value;
        
        var m        = document.forms["contact"]["mail"].value;
        var atpos    = m.indexOf ("@");
        var dotpos    = m.lastIndexOf (".");
        
        var adr        = document.forms["contact"]["adres"].value;
        var gem        = document.forms["contact"]["gemeente"].value;
        var postc    = document.forms["contact"]["postcode"].value;

        /* Kijken of de naam ingevult is. */
        if (x == null || x == "")
        {
            contact.naam.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw naam in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email ingevult is. */
        if (m == null || m == "")
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email correct is. */
        if (atpos < 1 || dotpos < atpos + 2 || dotpos + 2 >= m.length)
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een adres is ingevult. */
        if (adr == null || adr == "")
        {
            contact.adres.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een gemeente is ingevult. */
        if (gem == "" || gem == null)
        {
            contact.gemeente.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of de postcode een nummer is. (0000 = goed, 0000AA = fout) */
        if (isNumeric (postc))
        {
            contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            
            alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
        }
    }
    
</script>
 
Andy De Clercq

Andy De Clercq

07/03/2012 23:28:40
Quote Anchor link
Hallo,
in elk geval bedankt voor de hulp. Het principe snap ik nu. Je mag dus de functies los van elkaar aanmaken en dan "gewoon" aanroepen.
Ik heb zelf wat verder geknutseld met behulp van de console in IE maar nu krijg ik een alert als de postcode geen getal is maar na het klikken op de ok verstuurd hij het formulier alsnog.
Dit is dus niet de bedoeling, iemand enig idee wat de logica is?
Dit heb ik dus nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<script type="text/javascript">
  function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }

function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value;
var m=document.forms["contact"]["mail"].value;
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value;
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value;
var postc=document.forms["contact"]["postcode"].value;
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }

if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }

if (! isNumeric (postc))
  {
   contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
    alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
  return false;
  }
}
</script>

Ik probeerde al om de return false weg te halen bij het aanroepen van de functie maar dat helpt niet. Ook de not bij het if haalde ik al weg en dat helpt niks.
Het lijkt alsof hij de functie negeert eens op ok klikt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.