meerdere personen email ontvangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

14/08/2010 15:59:31
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeer /*

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>


Toevoeging op 14/08/2010 16:02:43:

Leon den H op 14/08/2010 15:59:31:
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>




Toevoeging op 14/08/2010 16:04:20:

de onderste moet het zijn, want ik kon de bovenste niet maar aanpassen. Men zei dat ik een veld vergeten was (!)
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 12:20:52
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

14/08/2010 16:25:07
Quote Anchor link
op regel 4 en 5 mist een '
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

14/08/2010 20:55:42
Quote Anchor link
Je eerst stukje word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = '[email protected]';
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>
Gewijzigd op 14/08/2010 20:56:06 door Hendrik de Jager
 
B a s
Beheerder

B a s

14/08/2010 21:03:24
Quote Anchor link
That doesn't make sense.

Waarom niet een array van ontvangers maken en dan via een foreach loop mailen?

Dat is PHP technisch een beter oplossing alleen moet je dat ook niet doen. Het beste kun je met meerdere ontvangers naar Swift mailer kijken. Simpel in gebruik en ipv de server mail functie te gebruiken, gebruik je een SMTP server. Daarnaast biedt Swift ook nog eens hele goede headers aan in de e-mail waardoor je e-mail niet als spam wordt herkend.

Helemaal als het om reserveringen gaat, wil je dat alles goed aankomt en kun je je geen mis mail veroorloven.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 22:27:06
Quote Anchor link
Maar je kan toch ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$ontvangers = array('[email protected]', '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]')

mail() // mail je zooi.


Ik heb mail() niet ingevuld.
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 09:30:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, maar het is nog steeds niet gelukt. Ik heb het laatste advies opgevolgd. De code ziet er nu als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

/* ik ontvang wel email op het eerste adres */

    $onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvangers = array ('[email protected]' , '[email protected]' );
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvangers, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
        {

            echo 'Uw reservering is met succes verzonden';
        }


?>
 
B a s
Beheerder

B a s

15/08/2010 11:53:57
Quote Anchor link
Je moet dan even gaan kijken naar de functie mail want dat kan niet in een array zover daar staat.

Wat dus wel zou werken is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$ontvangers
= array ('[email protected]' , '[email protected]' );

//aanpassen in

$ontvangers = '[email protected], [email protected]';
?>
Gewijzigd op 15/08/2010 11:54:42 door B a s
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 14:02:51
Quote Anchor link
@ Bas: Wederom bedankt !! Het is gelukt :D.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.