Meerdere ratings toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Eduard

Jan Eduard

24/04/2008 20:02:00
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,
Ik maak gebruikt van dit; http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1267/ script.
Maar hoe kan ik meerdere ratings toevoegen, en dan bedoel ik niet dat je dan een nieuwe database aan moet maken. Maar gewoon zodat je bijv. allemaal ID's hebt en gewoon verschillende ratings kunt geven voor iets.

BVD
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 20:26:17
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/04/2008 20:07:00
Quote Anchor link
Je bedoelt meerdere sterretjes?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

24/04/2008 20:07:00
Quote Anchor link
Nee meerdere dingen om te raten.
Dus bijv. tutorial 1 raten, een icon raten.
Snap je?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/04/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Tuurlijk, gewoon meerdere tabellen maken (of je huidige tabel uitbreiden met een veld waarin je aangeeft wat het is [normaliseren]).
 
Jan Eduard

Jan Eduard

24/04/2008 20:27:00
Quote Anchor link
Hoe moet dat?
Want ik wil het gewoon bij 1 database houden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

24/04/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Dan moet je het verschil tussen DataBase - Tabel weten.
Om een tabel te maken heb je absoluut geen nieuwe DB nodig.
Je kan een tabel kopieeren, makkelijk met PhpMyAdmin.
In je code verander je dan de naam van de tabel waar nodig.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

24/04/2008 20:43:00
Quote Anchor link
Ja maar daar heb ik geen zin in om 300x dezelfde tabel te maken maar dan met een andere naam...

Is er geen makkelijkere manier?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/04/2008 22:46:00
Quote Anchor link
Je kan een koppeltabel maken:

Rating
ID
typeid
itemid
rating

In het type heb je dan aangegeven of het om een tutorial, icon of wat dan ook staan (alleen met het id, je hebt een losse tabel met alle mogelijke typen, om dit ook eenvoudig uit te kunnen breiden)
Het itemid is het id uit de tabel waarin je de tutorial/ icon enz. hebt opgeslagen.


Ik ga uit van wat ik denk dat jou datamodel is,maar die is niet juist!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/04/2008 23:02:00
Quote Anchor link
Het is al vaker genoemd in dit topic, maar ga normaliseren. In deze tutorial lees je hoe dat precies in zijn werk gaat...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jan Eduard

Jan Eduard

25/04/2008 15:41:00
Quote Anchor link
@Blanche; Ik snap helemaal niks van die tutorial.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/04/2008 15:42:00
Quote Anchor link
Het is ook niet een onderwerp dat je in een middagje onder de knie hebt, daar zul je echt wat meer tijd in moeten steken...

Een andere tutorial over hetzelfde onderwerp is deze, wellicht dat deze duidelijker voor je is?

ps. Het komt erop neer dat normaliseren een middel is om tot een correct datamodel (het doel) te komen. Een correct datamodel vormt op zijn beurt weer de basis van ieder goed systeem, en zonder goede basis ben je nergens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jan Eduard

Jan Eduard

25/04/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Maar, in in dat script zit al een database model
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/04/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Ja, dat datamodel is geschikt voor de toepassing die dat script verzorgt. Als jij iets anders wilt of dat wilt uitbreiden, zul je waarschijnlijk ook aanpassingen in je datamodel moeten aanbrengen.

Om te weten welke aanpassingen moet je weten hoe je datamodel eruit moet komen te zien en dat is precies waarom je moet gaan normaliseren. Pas als je dat doet, weet je hoe je datamodel eruit komt te zien en of je het bestaande kunt uitbreiden of dat je iets nieuws moet verzinnen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

25/04/2008 16:23:00
Quote Anchor link
Ik heb zoals Robert Deiman zei gekeken naar een koppeltabel tutorial, en daar is dit uitgekomen;
"Rate" (tabelnaam)
ID
rateID
rating

Ik gebruik geen andere velden, en ik denk dat dit een goed model is, ofniet?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/04/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Geen idee, dat is afhankelijk van de rest van je datamodel...
 
Jan Eduard

Jan Eduard

25/04/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Ja ik denk het wel, want ik wil voor een nieuw item het bijv. zo gaan doen;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
require("naamvanratepagina.php");
rateID = 1;
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/04/2008 16:38:00
Quote Anchor link
Als je te werk gegaan bent zoals in beide tutorials die ik gaf beschreven wordt, zal het vast wel kloppen. Maar nogmaals, zonder de rest van je datamodel kunnen wij daar geen oordeel over vellen.

En dat stukje PHP code zegt nog minder, dat heeft immers helemaal niets met je database te maken...
 
Jan Eduard

Jan Eduard

25/04/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Ok ik heb nu (via PhpMyAdmin), ik denk dat dat wel kan, dit.


CREATE TABLE `starrating` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`rating_id` int(11) NOT NULL,
`rating_num` int(11) NOT NULL,
`IP` varchar(25) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

Klopt dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/04/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Wat is het doel van de kolommen rating_id en rating_num? En is dit verder de enige tabel die je gebruikt?

Quote:
ENGINE=MyISAM
Dit is sowieso niet echt handig, met MyISAM kun je namelijk onmogelijk een relationele database opzetten aangezien je geen foreign keys aan kunt maken. Gebruik InnoDB en breng je FK's op een juiste manier aan (als je meerdere tabellen die onderlinge relaties hebben hebt uiteraard).
 
Thijs X

Thijs X

25/04/2008 17:08:00
Quote Anchor link
Blanche volgens mij praat je nu echt geheim taal voor de topicstarter :P

@ TS,
Neem eerst eens even wat basis artikelen grondig door zodat je weet wat alles inhoud, en als je denkt dat je dat allemaal even in paar uurtjes kan doen raad ik aan om wat meer tijd vrij te maken ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Jan Eduard

Jan Eduard

25/04/2008 17:11:00
Quote Anchor link
@Thijs; Ja ik snap er helemaal niks van.
En het is wel overduidelijk dat ik pas sinds gisteren met mysQl bezig ben.
De doel van de kolommen rating_id en rating_num (Rating ID; Het unieke ID van de rating, Rating Num; Het nummer van de rating om raten)?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.