Melding automatisch zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:08:38
Quote Anchor link
Op mijn website staat onderaan een contact formulier. Deze werkt nog niet maar dat probeer ik zelf uit te zoeken. Ik wil tijdelijk een soort van melding. Ik heb met behulp van w3school Tryit Editor deze box gemaakt. Nu is de bedoeling dat die melding automatisch zichtbaar word als je naar beneden scrolt en bij het contactformulier bent, niet eerder dus! Hoe werkt dit, iemand enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
div.melding
{
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
}
a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
a:hover {color:red; text-decoration:underline;}  /* mouse over link */
a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 19:55:25 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 22:53:46
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:17:45
Quote Anchor link
Met jQuery Scroll() kun je iets tonen wanneer je een gedeelte naar beneden bent gescrollt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('fast');
        }
    });
});


Edit:
Lijkt erop dat de div wel perse position fixed moet hebben
Gewijzigd op 16/12/2013 15:31:27 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:31:55
Quote Anchor link
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/12/2013 15:37:26
Quote Anchor link
Die 200
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:38:23
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:31:55:
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?


Het getal 200. Als de ruimte vanaf de top meer dan 200 is komt de div tevoorschijn.
Voorbeeld
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:40:27
Quote Anchor link
Ja ik had het zelf al gevonden. Hij wordt nu op de goede plaats zichtbaar alleen als je op de website komt staat hij er meteen. Pas als je een klein beetje naar benedenscrolt gaat hij weg? Hoe kan ik dit voorkomen?

Code nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script>
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 3200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('slow');
        }
    });
 
    $('.melding').click(function() {
        $('body,html').animate({scrollTop:0},4000);
    });    
});
</script>
<style>
div.melding
{
position:fixed;
top:70px;
right:10px;
float: right;
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
opacity:0.6;
filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */
}
div.melding a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
div.melding a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
div.melding a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
div.melding a:hover {color:red; text-decoration:underline;} /* mouse over link */

div.melding:hover                             /* mouse over link */
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}  
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 15:40:50 door Bart Matsko
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:41:52
Quote Anchor link
In de css display:none meegeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
div.melding{display:none;}


edit: regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
Gewijzigd op 16/12/2013 15:45:21 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:44:10
Quote Anchor link
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:46:10
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

17/12/2013 12:17:26
Quote Anchor link
Michael - op 16/12/2013 15:46:10:
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.


Ah oke!

Zijn er nog meer mogelijkheden voor de snelheid naast 'slow' en 'fast'? Is er ook een middenweg, aangezien ik de slow te langzaam vind en fast te snel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 12:21:30
Quote Anchor link
Als je de functie ervan eens in Gogole gooit:
http://api.jquery.com/fadeOut/

Ja, je kan ook een getal invoeren in milliseconden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.