Membersyteem hulp

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »
Ken zey

ken zey

24/02/2012 11:24:45
Anchor link
Hallo even een vraagje weet iemand misschien waar de fout is ??
Ik heb hem getest maar hy werkt niet als behoren...
Als je een lid aanmaakt gaat het script niet verder..
Ik heb vroeger een betaalde gratis host gehad (one2xs) nu heb ik een gratis host 000webhost..
Hij maakt wel contact met de database...
Ik snap het niet..
kan iemand mij helpen ?

http://freebrickje.comli.com/lid/

Rigistreer.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
require("config.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

if(!$submit){
?>

Velden met een * zijn verplicht...
<form method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $PHP_SELF ?>
">
<input type="hidden" name="submit" value="1">
Naam:<br>
<input type="text" name="naam" size="30"> *<br>
Email adres:<br>
<input type="text" name="email" size="30"> *<br>
Homepage:<br>
<input type="text" name="homepage" size="30" value="http://"><br>
Woonplaats:<br>
<input type="text" name="woonplaats" size="30"><br>
Geboortedatum ( dd-mm-jjjj ):<br>
<input type="text" name="geb1" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb2" size="2" maxlength="2"> -
<input type="text" name="geb3" size="4" maxlength="4"><br>
Hobby's:<br>
<textarea name="hobbys" rows="3"></textarea><br>
Favo drankje(s):<br>
<input type="text" name="drank"><br>
Favo artiest(en):<br>
<input type="text" name="artiest"><br>
Favo film:<br>
<input type="text" name="film"><br>
Geslacht:<br>
<select size="1" name="geslacht">
<option value="Man">Man</option>
<option value="Vrouw">Vrouw</option>
<option value="Weet ik niet">Weet ik niet</option>
</select><br>
Relatie:<br>
<select size="1" name="relatie">
<option value="1">Ja</option>
<option value="0">Nee</option>
<option value="2">Binnenkort</option>
</select><br>
Privé- berichten:<br>
<select size="1" name="pm">
<option value="1">Aan</option>
<option value="0">Uit</option>
</select><br>
<br>
Gewenste gebruikersnaam:<br>
<input type="text" name="gebruikersnaam" size="25"> *<br>
Wachtwoord:<br>
<input type="password" name="wachtwoord" size="12" maxlength="12"> *<br>
Wachtwoord [ bevestig ]:<br>
<input type="password" name="wachtwoord2" size="12" maxlength="12"> *<br>
<input type="submit" value="Aanmelden"> <input type="reset" value="Wis velden"></p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
}
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result){
?>


Deze gebruikersnaam is al in gebruik<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?
}
else{
if($naam AND $email AND $gebruikersnaam AND $gebruikersnaam){

if($wachtwoord!=$wachtwoord2){
echo "De wachtwoorden zijn niet gelijkt aan elkaar";
}

else{
$geboortedatum = "$geb1-$geb2-$geb3";

$tekens=array("a","b","c","d","e","f","g","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9","A","B","C","D","E","F","G","H","I","J","K","L","M","N","O","P","Q","R","S","T","U","V","W","X","Y","Z");
$activeringscode;
for($c = 0; $c < 12; $c++){
srand((double)microtime() * 100000000000000);
$pass = $tekens[rand(0, 62)];
$activeringscode=$activeringscode.$pass;
}


if($actmail=="1"){
$activeringscode = 0;
}

elseif($actmail=="2"){
$activeringscode = 1;
}


mysql_query("INSERT INTO members (gebruikersnaam,wachtwoord,naam,email,homepage,geboortedatum,woonplaats,favodrankje,favoartiest,favofilm,hobbys,geslacht,relatie,geactiveerd,pm) VALUES ('$gebruikersnaam','$wachtwoord','$naam','$email','$homepage','$geboortedatum','$woonplaats', '$drank', '$artiest','$film','$hobbys','$geslacht','$relatie','$activeringscode','$pm')") or die(mysql_error());

$bericht = "Via onze website heb jij (als het goed is) een aanmeldingsformulier ingevuld waarmee je een lid van onze
website wordt, als dit niet het geval is kun je dit mailtje het beste verwijderen.\n\nAls je je wel wilt aanmelden voor een
account op onze website moet je op de onderstaande url klikken om je account te activeren:\n\n
<a href=\"$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode\">$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode</a>\n\nMet vriendelijke groet
Webmaster $webmaster_url"
;

if($actmail=="1"){
mail("$webmaster_email","Activeer nu je account $naam !","$bericht");
echo "De aanmelding is succesvol gelukt, er word nu een mailtje verstuurd aan <b>$email</b> waarin de activerings url staat...";
}

elseif($actmail=="2"){
echo "Je account is geactiveerd, je kunt nu inloggen...";
}

else{
echo "De aanmelding is gelukt, het is nu aan de webmaster om te beslissen of hij/zij je accepteerd als member van deze website...";
}
}
}

else{
?>


Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld...<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
}
}
}

?>











Activeer.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
require("config.php");

gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE geactiveerd = '$activate'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result || !$activate=="1" AND $activate){
mysql_query("UPDATE members SET geactiveerd = '1' WHERE geactiveerd = '$activate'");
?>


Je account is succesvol geactiveerd, je kun nu inloggen<br><br>
<a href="login.php">> Login</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
elseif(!$result || !$activate=="1"){
echo "OF de code is fout OF je hebt je account al geactiveerd, voor dat eerste moet je contact opnemen
met de webmaster van deze webiste"
;
}

?>





config.php




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?

$host
= "*******";
$user = "***";
$pass = "*********";
$db = "*************";

mysql_connect($host,$user,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db);

// Webmaster gegevens
$webmaster_email = "*******";
$webmaster_url = "http://freebrickje.comli.com";

// Waar het script zich bevindt ( Zonder / op het einde )
$script_url = "http://freebrickje.comli.com/lid";

// Maximaal aantal PB's in een inbox
$maxpm = 50;

// Accounts activeren
// 0 = Zelf activeren ( d.m.v PHPMyAdmin/MySql Front )
// 1 = Activeringsmail sturen
// 2 = Automatisch activeren

$actmail = 1;

?>











login.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
session_start();

require("config.php");

if($submit){

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam' AND wachtwoord = '$wachtwoord' AND geactiveerd = '1'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
$a = "Gebruikersnaam en/of Wachtwoord is/zijn incorrect. Of je bent vergeten om je account te activeren...<br><br><a href=\"?gebruikersnaam=$gebruikersnaam\">Ga terug</a>";
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$memberid = $object->memberid;
}

$login = 1;
session_register("login");
session_register("memberid");
header("Location: index.php");
}
}

else{
// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";


if(!$login){
$a = "<form method=\"POST\" action=\"$PHP_SELF\">
  <input type=\"hidden\" name=\"submit\" value=\"1\">
  Naam:<br>
  <input type=\"text\" name=\"gebruikersnaam\" size=\"20\" value=\"$gebruikersnaam\"><br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"><br>
  <input type=\"submit\" value=\"Login\"> <input type=\"reset\" value=\"Aanmelden\"
  onclick=\"document.location.href=('aanmelden.php')\">
</form>"
;
}

else{
header("Location: index.php");
}
}

// Op de plaats in je layout waar je het inlogformulier wilt hebben doe je ( echo $a; )
echo $a;
?>





sql

CREATE TABLE members (
memberid int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
gebruikersnaam varchar(100) default 0,
wachtwoord varchar(100) default 0,
naam varchar(250) default 0,
email varchar(100) default 0,
homepage varchar(100) default 0,
geboortedatum varchar(10) default 0,
woonplaats varchar(75) default 0,
geslacht varchar(12) default 0,
relatie int(1) default 0,
hobbys blob,
favodrankje varchar(100) default 0,
favoartiest varchar(100) default 0,
favofilm varchar(100) default 0,
bekeken int(10) unsigned default 0,
geactiveerd char(12) default 0,
pm char(1) default 0,
blockpm blob,
PRIMARY KEY (memberid)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE priveberichten (
id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
onderwerp varchar(100) default 0,
van int(11) unsigned default 0,
naar int(10) unsigned default 0,
datum varchar(22) default 0,
bericht blob,
ip varchar(15) default 0,
gelezen char(1) default 0,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:21:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/02/2012 11:40:47
Anchor link
Waar komt $submit vandaan?

Ik zie het al: Dit script is behoorlijk verouderd (maar liefst 10 jaar(!!!)), waardoor deze op 99% van de servers niet meer zal draaien. Er ontbreken in dit script de nodige super_globals en de wordt een verouderde sessie-functie gebruikt.

Ik raad je aan om dit script direct naar het museum der PHP-oudheden te brengen, en iets recents te gebruiken.
Gewijzigd op 24/02/2012 11:42:06 door - Ariën -
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/02/2012 11:47:38
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.