Menu (half)verstopt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 21:53:45
Quote Anchor link
Hallo,
Mijn log in menu van mijn website zit een beetje "verstopt", ik zou niet weten waarom... Als je klikt op "Log in" dan krijg je het menu, maar je moet even scrollen vooraleer je iets kan ingeven. In de tekstvelden komt ook de tekst van de pagina zelf. Dit is de link naar mijn website: http://www.dreamworld.cf/new. Ik hoop dat iemand hier het antwoord op weet.

Alvast bedankt!

EDIT:

HTML CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>DreamWorld - <?php echo $title; ?></title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/skeleton.css"/>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/style.css"/>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/fixed-navigation-bar.css"/>
</head>
<body>
<nav>
    <div id="wrap">
        <ul class="navbar">

            <li><a style="cursor: pointer;" href="../index.php"><img
                        style="padding-top: 15px; margin-left:30px; width:60px; height: auto;" src="../img/logo.png"></a>
            </li>

            <li><a class="nav-element" href="/"
                   style="<?php if ($home == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>">Home</a>
            </li>
            <li><a class="nav-element" href="/shop"
                   style="<?php if ($shop == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>">Shop</a>
            </li>
            <li><a class="nav-element" href="userarea/tickets.php"
                   style="<?php if ($tickets == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>">Tickets</a>
            </li>

                <li class="loginbutton">
                    <a style="<?php if ($login == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?> cursor: pointer; color: white; width: auto; <?php if ($tickets == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>"><img
                            class="img" src="https://minotar.net/avatar/steve/30.png"> Log in</a></li>
        </ul>
        </li>
        </ul>
    </div>
</nav>

<!-- LOG IN MENU -->
<div class="login">
    <div class="login-text">
        <h3><b>Log in</b></h3>
        <form action="userarea/login.php" method="POST">
            <input type="text" placeholder="MineCraft username" name="username"/>
            <br/>
            <input type="password" placeholder="Password" name="password"/>
            <br/>
            <input type="submit" name="submit" class="button" value="Log in"/>
        </form>

        <p>If you don't have an account, please click <a href="userarea/register.php">here</a>.</p>
    </div>
</div>

<!-- HEADER -->
<header class="header">
    <div class="header-text">
        <h1 class="header-title"><b>Dream</b>World</h1>
        <div class="header-description">
            <i>Where <b>your</b> dreams become true.</i>
        </div>
    </div>
</header>

<!-- INFORMATION -->
<div class="container">
    <section class="information">
        <h1 class="section-title">INFORMATION</h1>
        <div class="section-text">
            <p><b>DreamWorld</b> is different... The difference between us and most other server is that we want to
                offer
                something <b>new</b>. When we even think at a new gamemode, we will create it and optimize it to your
                likings!</p>
        </div>

        <hr/>
    </section>
</div>

<!-- SERVERS -->
<div class="container">
    <section class="server">
        <h1 class="section-title">SERVERS</h1>
</div>

<!-- SURVIVAL -->
<div class="survival-image">
    <div class="survival-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>My name is Oliver Queen,</p>
            <p>for five years I was stranded on an island,</p>
            <p>with only one goal, <b>SURVIVE</b>.</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/survival.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- PVP -->
<div class="pvp-image">
    <div class="pvp-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Be a pro, train like a pro! Discover PvP now!</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/pvp.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- MINIGAMES -->
<div class="minigames-image">
    <div class="minigames-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Do you want to play some minigames?</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/minigames.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- CRAFTVILLE -->
<div class="craftville-image">
    <div class="craftville-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Real life minecraft! Become rich!</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/craftville.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- KINGDOM -->
<div class="kingdom-image">
    <div class="kingdom-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Divide et impera, be king, be powerful!</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/kingdom.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>
<div class="container">
    <hr/>
</div>

</section>

<!-- STAFF -->
<div class="container">
    <section class="staff">
        <h1 class="section-title">STAFF</h1>
        <div class="section-text">
            <p>You can find a list of <b>all</b> staff here! Hover over the images to see more details!</p>
        </div>

        <div class="staff-pics">
            <!-- ROW 1 -->
            <div class="row img-row">
                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/Christophe6.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Owner</b> - Christophe6</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/_DenMati_.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Admin</b> - _DenMati_</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/dewitte2250.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Admin</b> - dewitte2250</div>
                </figure>
            </div>

            <!-- ROW 2 -->
            <div class="row img-row">
                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/vandekerkhof.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Moderator</b> - vandekerkhof</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/thomas02091999.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Helper</b> - thomas02091999</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/FredCl_7.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Helper</b> - FredCl_7</div>
                </figure>
            </div>

            <!-- ROW 3 -->
            <div class="row img-row">
                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/hannesvangeel.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Builder</b> - hannesvangeel</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/JoppeLehman.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Builder</b> - JoppeLehman</div>
                </figure>
            </div>
        </div>
        <hr/>
    </section>
</div>

<?php
include "../new/inc/footer.php";
?>


[/CODE]

CSS:

[CODE]
/* GETTING OUR FONTS */
@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:400,100,100italic,200,200italic,300,300italic,800,700italic,700,600italic,600,500italic,500,400italic,900italic,900,800italic|Raleway);

/* RESET ALL VALUES */
* {
    margin: 0;
    padding: 0;
}

/* MAIN STYLE */
body {
    font: normal 18px/22px "Raleway", sans-serif;
    background-color: rgba(254, 127, 255, 0.04)
}

hr {
    color: black;
}

/* NAVBAR */
a {
    text-decoration: none;
    color: #0099FF;
}

a:link,
a:visited,
a:hover,
a:active {
    text-decoration: none;
}

.fixed-nav-bar {
    box-shadow: 0px 0px 3px 0px rgba(50, 50, 50, 0.6);
}

/*HEADER*/
.header {
    height: 600px;
    background-image: url(../img/EpicPicture.png);
    background-size: contain;
    background-position: top center;
    background-attachment: fixed;
    background-repeat: repeat-x;
    margin-bottom: 0px;
}

.header-text {
    position: relative;
    top: 200px;
    text-align: center;
}

.header-text {
    top: 175px;
}

.header-title {
    font-size: 75px;
    color: ghostwhite;
}

.header-description {
    position: relative;
    top: 40px;
    color: ghostwhite;
    font-size: 25px;
}

p {
    margin-top: 5px;
}

/* LOG IN MENU */
.login {
    position: fixed;
    right: -260px;
    top: 100px;
    width: 260px;
    height: 350px;
    background: #DDD;
    opacity: 0;
    transition: opacity 0.3s linear 0s, right 0s linear 0s;
    cursor: pointer;
    background: black;
    border-radius: 25px;
}

.login-text {
    color: white;
    padding-left: 20px;
    padding-top: 15px;
    padding-right: 22px;
}

/* SECTIONS */
section {
    margin-top: 20px;
}

.section-title {
    font-size: 45px;
}

.survival-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/Survival.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.survival-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.pvp-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/pvp1.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.pvp-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.minigames-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/bedwars2.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.minigames-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.craftville-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/craftville1.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.craftville-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.kingdom-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/kingdom1.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.kingdom-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.image-extra-text {
    color: white;
    font-weight: 100;
    font-size: 50px;
}

.button {
    height: 60px;
    font-size: 20px;
    text-decoration: none;
    color: white;
    border: 1px solid white;
    padding: 10px 20px;
    transition: all 0.3s ease-in-out;
}

.button:hover {
    background-color: white;
    color: black;
}

/* STAFF */
figure {
    margin-bottom: 20px;
    position: relative;
    opacity: 0;
    transform: translateX(20px);
    transition: all 0.3s ease-in-out;
    overflow: hidden;
}

/* STAFF */
.is-showing {
    opacity: 1;
    transform: translateX(0px);
}

.staff-img {
    border: 1px solid black;
    width: 160px;
    transition: all 0.3s ease-in-out;
    display: block;
}

figure:hover {
    border: 0px;
    transform: scale(1.1);
}

.figcaption {
    position: absolute;
    left: -100%;
    bottom: 10px;
    background: black;
    color: white;
    padding: 2px 8px;
    max-width: 140px;
    font-size: 11px;
    transition: all 0.3s ease-in-out;
}

/* FOOTER */
footer {
    background: black;
    color: white;
    padding: 40px 0;
    bottom: 0;
    width: 100%;
}

.footer-items {
    max-width: 1000px;
    margin: 0 auto;
}

.footer-link {
    color: white;
}

input {
    color: #666;
}
[/CODE]

JS (jQuery):

[CODE]
// OPEN LOG IN MENU
$(".loginbutton").click(function() {
    console.log('Clicked');
    if($(".login").css("opacity") == 0) {
        console.log('1');
        $(".login").css({'opacity':'1'});
        $(".login").css({'right':'-20px'});
    } else {
        console.log('2');
        $(".login").css({'opacity':'0'});
        $(".login").css({'right':'-260px'});
    }
});
[/CODE]
Gewijzigd op 06/07/2016 22:17:30 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:58:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/07/2016 21:57:47
Quote Anchor link
Misschien handig om de relevante code te plaatsen.
 
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 21:58:50
Quote Anchor link
Die kan je met de developers functie van je browser raadplegen... Ik hoop dat dat niet te moeilijk is, anders plaats ik ze wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/07/2016 22:12:46
Quote Anchor link
Dat weet ik.
Het is algemeen om de code ook in dit topic te plaatsen. Het forum is ook een knowledgebase voor anderen namelijk. Dit wordt anders juist teniet gedaan, wat erg jammer is.
 
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 22:17:58
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast! ;)
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/07/2016 22:48:53
 
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 23:10:01
Quote Anchor link
Bedankt voor de zeer goede tutorial! Ik heb het probleem verholpen met de z-index van de login op 1 te zetten!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.