menu rechtsbovenaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »
Nick

Nick

16/05/2009 22:31:00
Quote Anchor link
Ik heb al lopen probreren om daar een menu te krijgen kijk plaatje maar dat lukte niet zou iemand weten dus hoe dat zou moeten.
groetjes nick

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 15:03:29
 
Kay Kay

Kay Kay

16/05/2009 22:37:00
Quote Anchor link
niet zo moeilijk toch?
Ga eens CSS leren en HTML.

clue: float: right;
 
Victor Php

Victor Php

16/05/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="Hier je site page">DE naam die er moet staan</a>


Verder kan je hem aanpassen naar wat je wilt en e.v.t. de inlog niet linken maar gewoon een inlogscript gaan maken en die includen.

CSS leren;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Victor Php
 
Kay Kay

Kay Kay

16/05/2009 23:39:00
Quote Anchor link
@victor: What the hell moet dat voorstellen?
Dat is enkel een link ..

Voor een menu is dit de beste opbouw:
<ul>
<li><a></a></li>
<li><a></a></li>
etc
</ul>
 
Roel -

Roel -

16/05/2009 23:53:00
Quote Anchor link
Ja maar dan moet je je <ul> wel even in je CSS vermelden.
 
Kay Kay

Kay Kay

17/05/2009 00:22:00
Quote Anchor link
Ja, daarom moet hij ook CSS leren..
 
Henktrol

henktrol

17/05/2009 12:18:00
Quote Anchor link
ach met ul is flauwekul xD
dan moet je weer list-style: none
gewoon wat padding-right tussen de links doen.

ik heb dat ook op mijn site toegepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a href="contact.php" id="tiny"><img src="images/arrow.gif" border="0"> Contact </a>
<a href="route.php" id="tiny"><img src="images/arrow.gif" border="0"> Route </a>
<a href="index.php" id="tiny"><img src="images/arrow.gif" border="0"> Home </a>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#tiny {
    float: right;
    background: url('images/back.jpg') center;
    padding-left: 8px;
    padding-top: 2px;
    padding-right: 10px;
    padding-bottom: 4px;
    color: white;
}


Volgende keer zelf even wat beter kijken op Google.
Je kan op internet ALLE CSS codes vinden.

Ik neem aan dat je niet zo dom bent dat je niet weet hoe je naar #tiny moet linken -_-' Verder moet je het zelf maar ff uitzoeken

En een bedankje is zeker op zn plaats.

PS: coole naam :P zo heet ik ook ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door henktrol
 
Niek Weevers

Niek Weevers

17/05/2009 13:59:00
Quote Anchor link
@henktrol, dus jij bent zo lui om enkele extra regels css te typen, zodat je semantischere code zou krijgen. Jij praat niet zo slim. Het beste om een menu op te bouwen is inderdaad met een <ul>.
En zo te merken aan je taalgebruik zou ik denken dat jij slim genoeg zou zijn om te weten dat je maar één id met dezelfde naamgeving mag gebruiken per pagina. In jouw geval moet je er dus class="tiny" van maken en dus .tiny in je css.
 
Ivo K

Ivo K

17/05/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Dit is dus totaal offtopic maar even een vraag:

Waarom moet een menu altijd met <ul> ? Of hoeven niet-nested menu's dat niet ?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/05/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Het mooiste is met ul, dan staat het altijd keurig bij elkaar. Een menu vormt ook één geheel, allemaal losse links zijn geen geheel, maar bij elkaar geraapte stukjes.
 
Kay Kay

Kay Kay

17/05/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Ook als CSS is uitgeschakeld (zoals bij mobile browsers) moet er binnen de website nog goed te navigeren zijn.
Een menu in een lijstje ziet er heel netjes uit en je kan het makkelijk stijlen met CSS.

@henktrol: omg! Dit is echt heel laag
 
Henktrol

henktrol

18/05/2009 16:33:00
Quote Anchor link
Pff als jullie ul mooi vinden dan ben je echt een mongool xD
En waarom zou je een inlogsysteem met ul doen?

Niek:
@henktrol, dus jij bent zo lui om enkele extra regels css te typen, zodat je semantischere code zou krijgen. Jij praat niet zo slim. Het beste om een menu op te bouwen is inderdaad met een <ul>.
En zo te merken aan je taalgebruik zou ik denken dat jij slim genoeg zou zijn om te weten dat je maar één id met dezelfde naamgeving mag gebruiken per pagina. In jouw geval moet je er dus class="tiny" van maken en dus .tiny in je css.


Het is maar een voorbeeld. Ik laat tenminste iets zien hoe het ongeveer moet
en als je commentaar hebt, waarom doe je het zelf niet!
Vertel dan zelf hoe het beter moet.

Dragy:
@henktrol: omg! Dit is echt heel laag

En als jij nou ff je bek houd en ook iets zegt hoe het moet, dan kan ik het evt ook veranderen.
En als je dan ook eens kijkt naar een van je tutorials.
Nee die zijn goed zeg! http://phphulp.nl/php/tutorials/4/614/

Dus ga nou niet achter die boom staan en jezelf verbergen en praat vooral niet tegen de spiegel.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

18/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Het heeft dus weinig zin om zinvolle kritiek te geven tegen een arrogant figuur met een enorm hoge eigendunk en met te weinig kennis op dit gebied.
Jij zegt dat jij laat zien hoe het ongeveer moet, dan heb je het fout. Het is wel een manier, maar geen goede. En ik doe het zelf ook altijd, dus ook dat heb je weer helemaal verkeerd gezien.
Ik denk dat jij meer een typ bent wat beter werkloos op de bank kan gaan liggen, zodat je anderen niet tot last bent.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2009 18:40:00
 
Ivo K

Ivo K

18/05/2009 18:48:00
Quote Anchor link
@Henktrol

Denk je echt dat het ver gaat schoppen zo ? Ook vind ik het typisch dat je commentaar hebt op Niek en Dragy, maar zoals je hier kunt lezen
Ivo schreef op 17.05.2009 14:03:
Dit is dus totaal offtopic maar even een vraag:

Waarom moet een menu altijd met <ul> ? Of hoeven niet-nested menu's dat niet ?

heb ik die vraag al gesteld en is daar toen een duidelijk antwoord op gekomen:
Jezpur schreef op 17.05.2009 14:13:
Het mooiste is met ul, dan staat het altijd keurig bij elkaar. Een menu vormt ook één geheel, allemaal losse links zijn geen geheel, maar bij elkaar geraapte stukjes.


Kortom, het heeft geen zin om Dragy's Tuts door te bladeren en een slechte eruit te vissen en hem daarop af te rekenen, maar je kan beter gewoon lezen wat het antwoord is ;-)
 
Nick

Nick

19/05/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Het is gelukt dankjewel allemaal

ps: ik ben al twee jaar met HTML en CSS en PHP aan de gang alleen een tijdje niet gedaan wegens school.

MVG.
Nick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.