Menu verspringt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Beste forum bezoeken ik heb een fout op mijn site in het bovenste menu. heb geen voorbeeld van de site maar de site is te download op onderstaande url. Als je met je muis over het menu gaat kijg je een dropdown en als je daan naar een menu item gaat verspringt de tekst. Weet iemand hier raadt mee?
http://www.bobbob.nl/webfout.rar

Groetjes,

Bob

Edit:
Hier de code:
css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
/* Header */

#header {
    width: 980px;
    height: 90px;
    margin: 0 auto;
}
/* Menu */

#menu {
    float: right;
}

#menu ul {
    margin: 0;
    list-style: none;
    line-height: normal;
}

#menu li {
    padding-left: 20px;
}

#menu a {
    text-transform: lowercase;
    text-decoration: none;
    font-weight: bold;
}

#menu a:hover {
    text-decoration: underline;
}

ul.dropdown ul {
    position: absolute;
    padding: 3px 6px;
    border: none;
    background-color: #FFFFFF;
    visibility: hidden;
}
ul.dropdown a, ul.dropdown span {
    display: block;
    padding: 4px 6px;
}
ul.dropdown, ul.dropdown li, ul.dropdown ul {
    list-style: none;
}
ul.dropdown {
    position: relative;
    float: left;
}
ul.dropdown li {
    float: left;
}
ul.dropdown li.hover, ul.dropdown li:hover {
    position: relative;
    
}
ul.dropdown ul li {
    float: none;
}
ul.dropdown li:hover > ul {
    visibility: visible;
}

de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<div id="header">
    <div id="logo">
        <h1><a href="#">Bobbob.nl</a></h1>
        <h2>Carp fishing, my way of life</h2>
    </div>
    <div id="menu">
        <ul id="nav" class="dropdown">
    <li><a>Algemeen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Home</a></li>
            <li><a href="./">Foto album</a></li>
            <li><a href="./">Links</a></li>
            <li><a href="./">Foto van de maand</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a>Artikelen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Rigs & knopen</a></li>
            <li><a href="./">Aas & voer</a></li>
            <li><a href="./">Vis strategien/technieken</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Nederland</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Frankrijk</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in het buitenland</a></li>
            <li><a href="./">Overige verhalen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Forum</a></li>
    <li><a>Gebruiker</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Bekijk profiel</a></li>
            <li><a href="./">Gegevens wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Afbeelding wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Wachtwoord wijzigen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Nieuws</a></li>
    <li><a href="./">Contact</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Vragen</a></li>
            <li><a href="./">Foto opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Artikel opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Adverteren</a></li>
        </ul>
    </li>
</ul>
    </div>
</div>


EDIT: Probleem opgelost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 12:26:03
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Ik zou toch graag willen dat je even ergens een online voorbeeldje hebt. Of iig gewoon via hier de code geeft (alleen relevant).
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:18:00
Quote Anchor link
Ken het probleem, weet alleen niet exact wat erachter mis was, vaak een foute margin/padding/positioning. :)

Maarja, ik ga liever niets downloaden. Kan je het niet gewoon online plaatsen?
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Heb de code toegevoegd ;-)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ik mis op het eerste gezicht al li { float: left; } of li { display: inline;}. Geen idee welke browser je gebruikt, maar in IE krijg je dan een "inspring" effect waardoor ze rechtsonder elkaar gaan stapelen.

Geen visibility gebruiken, maar display: none; en display: block;. Maak je ul/li dropdown ook eens in een vaste breedte inplaats van ieder blokje zijn eigen grootte te laten hebben op basis van content.

Na dit aan te hebben gepast, zeg dan maar of het probleem er nog is. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert en het maakt niet uit ;-).
Een voorbeeld is te zien op http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje werkt niet en overigens ook al werkt het niet, die manieren die ik opnoem zijn toch the way 2 go. Als je het op de manier blijft doen zoals je nu doet, dan gaat het nooit werken of zal het lelijk worden. ;)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Ik heb het toegevoegd maar ik heb nog steeds het probleem.
Sorry had een type foutje gemaakt in de link, zie hier de goede link:
http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Ik krijg helemaal geen submenu... ? Dus verspringen doet het ook niet :)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Welke Browser gebruik je? Hier in FF 3.x merk ik er niets van. Alhoewel, je wel een rare (grote) padding/margin aan de linker kant hebt.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:49:00
Quote Anchor link
ik gebruik IE maar het probleem doet zig voor als je in het bovenste menu boven de header bent en dan op een woord gaat staan zodat je de drop down krijgt en dan met je cursor over een menu item gaat.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Idd in mozilla heb je geen last van dit probleem maar bij mozilla worden de woorden onder elkaar geplaatst in plaats van 1 regel per menu item
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Ah, nou zie ik wat je bedoeld. IE rendert zoals gewoonlijks weer eens verkeerd en FF doet het goed. Probeer eens de font-size te verkleinen of een grotere breedte te geven?

Opzich is dit probleem normaal, zodra een tekst niet past gaat het naar de volgende regel. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:56:00
Quote Anchor link
haha idd maar ik wil het eigenlijk op 1 regel maar zal is gaan proberen met de tips van je.
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 14:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding-left: 0;
}

Dat haalt die irritant linker padding weg. ;)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Het is handiger om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding: 0;
}

te gebruiken. Zo kun je ook snel aan de top wat geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#menu li ul li {
padding: 10px 5px 20px 15px;


Is hetzelfde als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#menu li ul li {
padding-top: 10px;
padding-right: 5px;
padding-bottom: 20px;
padding-left: 15px;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// 1 waarde telt voor top right bottom left
padding: 5px;

// 2 waardes tellen voor top en bottom en right en left
padding: 5px 10px;

Snap-ge-vous?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.