Menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:21:31
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben juist begonnen met javascript en bots op een probleem.
Als iemand het venster van mijn website zeer klein maakt kan die de helft van m'n menu niet zien.
Ik heb zoveel links in m'n menu staan dat je er een groot beeldscherm voor nodig hebt. Ik ben dus gaan kijken naar een javascript code.
Ik heb dit, maar het lettertype van het menu wil zich niet aanpassen. Hieronder mijn CSS en JS code.

JS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
var sw, menu;
function screenWidth(){
    sw = screen.width;
    menu = document.getElementById('menu-item')
    if(sw < 1600) {
        menu.style.fontSize = "10px";
    }
}


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
.menu-item a:link, #menu-item, .menu-item a:visited {
    display: block;
    width: 160px;
    height: 50px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    background-color: #98bf21;
    text-align: center;
    padding: 4px;
    text-decoration: none;
    text-transform: uppercase;
    background: #004A95;
    font-size: 18px;
}


Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:17:04
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:24:07
Quote Anchor link
Voor dit soort dingen aan te passen zou ik jQuery gebruiken, dit werkt veel makkelijker met CSS toevoegen aan een element.
Maar wat je beter zou kunnen doen is gebruik maken van CSS3 Media Queries, hiermee kan je ook styling van elementen aanpassen bijvoorbeeld als het venster minder is dan 1600px breedt.
Gewijzigd op 02/05/2015 11:24:42 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:28:15
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie!
Maar ik zou niet weten hoe ik het moet aanpakken met jQuery of met CSS3 Media Queries.
Wat doe ik fout met JS?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:34:13
Quote Anchor link
jQuery Includen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="https://code.jquery.com/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>


En nu de code die dan de tekstgroote moet aanpassen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script type="text/javascript">
var sw = $(window).width();

if(sw < 1600) {
    $('#menu-item').css('font-size', '10px');
}

$(window).resize(function() {
    var sw = $(window).width();

    if(sw < 1600) {
        $('#menu-item').css('font-size', '10px');
    }
});
</script>


Ik denk zoiets.. (code niet getest)

Edit: code aangepast, anders gaat ie niet werken als je het venster breeder of smaller maakt.
Gewijzigd op 02/05/2015 11:38:10 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:38:30
Quote Anchor link
Nogmaals bedankt!
De code werkt spijtig genoeg niet...
Ik weet helemaal niet meer wat te doen...
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:40:32
Quote Anchor link
Wat als je op F12 drukt? Dan opent je browser als het goed is een console waar ook een eventuele error zou moeten staan.

Edit: Ik weet het al, in je CSS in je post staat .menu-item terwijl je in je JS #menu-item wilt gebruiken.

Dit zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script type="text/javascript">
var sw = $(window).width();

if(sw < 1600) {
    $('.menu-item').css('font-size', '10px');
}

$(window).resize(function() {
    var sw = $(window).width();

    if(sw < 1600) {
        $('.menu-item').css('font-size', '10px');
    }
});
</script>
Gewijzigd op 02/05/2015 11:42:43 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:48:26
Quote Anchor link
Nu staat het script lager in de code en werkt het.
Ik moet m'n pagina wel steeds herladen voordat het werkt. Is hier een oplossing voor?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:58:23
Quote Anchor link
Dat zou die automatisch moeten doen met regel 8 maar als je op F12 drukt, komen er dan errors bij Console?
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:59:02
Quote Anchor link
Nee geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2015 12:39:36
Quote Anchor link
Je mist de .ready() functie waarinje jQuery-javascript geladen wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$(document).ready(function(){
// hier je code
});
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 19:01:18
Quote Anchor link
Dit maakt geen verschil:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
            <script type="text/javascript">
var sw = $(window).width() .ready(function();
if(sw < 600) {
    $('.menu-item a:link').css('font-size', '10px');
    $('.menu-item a:link').css('width', '100px');
})
</script>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2015 19:10:44
Quote Anchor link
Je neemt mijn code verkeerd over.
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 19:11:35
Quote Anchor link
Wat doe ik fout?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2015 19:15:52
Quote Anchor link
De code hoort op de plek van de comment op lijn 2.
 
Eddy E

Eddy E

02/05/2015 19:50:14
Quote Anchor link
Dit kan toch gewoon met responsive design?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
@media screen AND (max-width: 1600px)
{
.menu-item a { font-size: 10px; width: 100px; }
 }


Werkt gelijk, geen jQuery nodig, geen fouten mogelijk, blijft mogelijk, veroorzaakt geen conflicten én... minder code.



Toevoeging op 02/05/2015 20:07:57:

O, en mocht iemand zijn venster weer groter maken, dan wordt het vanzelf weer 'groot'.
Gewijzigd op 02/05/2015 19:50:41 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.