meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:21:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Wallie api, nu stuit ik op een probleem.

Ik heb een header tag er in staan:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());


Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo"<meta http-equiv='refresh' content='0'; url=' . $wallie->getWallieUrl();'> ";


Wie weet waaraan dat ligt?
Alvast bedankt

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 00:51:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:41:18
Quote Anchor link
Waarom zou je een meta-refresh gebruiken als een location prima voldoet?

Quote:
Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

De server staat uit? Ja, op zo'n vraag zijn zat antwoorden mogelijk. Dus wees a.u.b. eens gewoon gedetailleerder met wat er gebeurt en wat je verwacht etc....

Hint, je mist de double-quotes om je variabele heen?

maar goed, het beste advies is gewoon om header() te gebruiken
Gewijzigd op 27/08/2011 11:45:22 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:42:54
Quote Anchor link
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:45:53
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 27/08/2011 11:42:54:
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh

Deels je kop in het zand steken. Kan je die header-error niet oplossen.
Oplossing: Gewoon geen HTML bovenaan je header plaatsen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:49:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
require_once "../../global.php";
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>

<PHP BETAALSYSTEEM>


Dit is mijn pagina
hoe verander ik dat dan?
Gewijzigd op 27/08/2011 11:52:59 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:54:37
Quote Anchor link
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:59:02
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 11:54:37:
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.


Snap er niks van, ga de refresh wel gebruiken. Wie kan me daar mee helpen?
Gewijzigd op 27/08/2011 12:01:04 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:00:55
Quote Anchor link
Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)

Kom eens met wat meer relevante code op de proppen rond die header(). Dan kunnen we vast kijken hoe wel dit op de juiste manier kunnen implementeren.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:04:10 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:04:15
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:00:55:
Zie eens je eerste post?

Does there ring a bell ;-)?

Toevoeging op 27/08/2011 12:03:02:

Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)


Help me dan eens! Snap niks van die header bovenaan zetten etc, ik include global omdat op die pagina de instellingen van mijn site staan en een session start.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:08:53
Quote Anchor link
Zie mijn vorige post, ik help je toch?

Ik heb helaas geen glazen bol, dus ik kan niet echt veel nuttigs zeggen over je code die voor jouw bruikbaar zal zijn. Daarvoor moet je zelf toch even wat meer inzet in doen.

M.a.w: Kom eens met meer relevante code aan rond die header().....
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:13:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
require_once "../../global.php";
require_once 'Mollie/Wallie.php';
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>
<?php
                        if (!LOGGED_IN)
{

echo'Om iets te kopen hoor je ingelogd te zijn.';
}
else {
echo 'Je betaalt nu voor: <b>10 Stars</b><br />
<br />Stap 3: Betalen.<br /><br />'
;

$molliePartnerID = 555277; // Fill in your own Mollie Partner ID!

// Get an instance of the Mollie_Wallie class

$wallie = new Mollie_Wallie($molliePartnerID);

if (!isset($_GET['transaction_id']) and !isset($_GET['amount'])) {

  // Create the payment, true on succes, false otherwise
  // $amount = the total money amount that the user has to pay (in cents!)
  // $siteReportUrl = the url where Mollie reports to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add payment_type=wallie&transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!
  // $siteReturnUrl = the url where Mollie returns to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!

  
  $amount        = 250;
  $siteReportUrl = 'wallie10stars.php';
  $siteReturnUrl = 'wallie10stars.php';
  
  if ($wallie->createPayment($amount, $siteReportUrl, $siteReturnUrl)) {
    // Payment created, You could(/should) save the payment information in your database
    
    // Get the url of the chosen bank to redirect the user to,
    // to complete the payment  

 
    header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());
  }

  else {
    // show message that the payment could not be created
    // the function $wallie->getStatus() returns the status
    // message that Mollie returns

  }
}


// (Background) report from Mollie
elseif (isset($_GET['payment_type']) and $_GET['payment_type'] == 'wallie' and isset($_GET['transaction_id']) and isset($_GET['amount'])) {
  // Check if payment is OK.
  $checkPayment = $wallie->checkPayment($_GET['transaction_id'], $_GET['amount']);
  // Mollie makes sure a transaction can only
  // be used one time!

  
  if ($checkPayment == true) {
    // Get the amount of money the user has payed
    $paymentAmount = $wallie->getAmount();
    
    // Set in your database the paymentstatus to OK.    
  }  
  else {
    // Payment failed
  }
}


// Return of customer
else {
  // Check in your database if the customer has payed using $_GET['transaction_id'] parameter
  // and show customer a 'thank you'-page or a 'your order will be processed'-page.

 
echo '<b>Gelukt</b>';
  
}

}

echo'<a href="javascript:history.go(-1)">Ga Terug</a>'; ?>

</div></center></div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:20:44
Quote Anchor link
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:26:35
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:20:44:
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?


Tuurlijk niet, dat bovenste stuk is de header, en de php hoort er midden in, dat is het betaalsysteem. die zet jij toch ook niet helemaal bovenaan en dan pas de layout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:28:35
Quote Anchor link
Probeer eens, dan kijken we wel verder waar 't schip strand.

Headers horen nou bovenaan, zoals ik eerder heb gezegd.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:34:08
Quote Anchor link
Zoals ik al zei: Het betaalsysteem hoort midden op de pagina.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:36:30
Quote Anchor link
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:38:00
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:36:30:
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.


Sorry hoor, maar ik wist niet dat jij geen verstand hebt van html.

Ik heb een boven layout een midden en onder, en ik wil mijn betaalsysteem in het midden hebben, dus ga ik hem niet bovenaan zetten..

Ik ben nu hier met de refresh, alleen hij refresht niet de goeie pagina, hij refresht deze pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0"; url="'. $wallie->getWallieUrl(); .'">  
Gewijzigd op 27/08/2011 12:38:17 door Kevin Blokzijl
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/08/2011 12:39:02
Quote Anchor link
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

27/08/2011 12:39:08
Quote Anchor link
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:40:59
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)


Hoi Jacco,

Bedankt. Maar bij het mollie script? of waar ik de global en class include?

Mvg



Toevoeging op 27/08/2011 12:41:16:

Vincent Huisman op 27/08/2011 12:39:02:
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt


Zit ook niet voor niks op dit forum iets te vragen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:41:42
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)

Dat is het zelfde als een knipperend olie-bijvul lampje af te plakken, omdat het toch meer vervelend is.

ob's horen niet in PHP, maar in een vrouw, zeg ik altijd maar. ;-)

Gewoon ob_start() lekker doen vergeten.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:42:14 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.