Metatags dynamic paginas

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yesyah Deli

Yesyah Deli

31/03/2013 16:14:16
Quote Anchor link
Ik zoek een manier om bij elke pagina een andere metatags beschrijving te zetten
Maar omdat ik dynamische paginas gebruik is op elke pagina de metatags zelfde als index.php

Hoe kan ik dit doen? Ik dacht misschien aan:
<meta name="description" content="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$data['beschrijving'];?>
">
Zoals ik ook hier heb gedaan:
<title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$data['titel'];?>
</title>

Maar dan komt het niet in de head-tag maar in body, of is dat niet erg?
Gewijzigd op 31/03/2013 16:15:12 door Yesyah Deli
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 22:40:30
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2013 16:33:29
Quote Anchor link
Dan heb je het op de verkeerde plek gezet lijkt mij.
 
Yesyah Deli

Yesyah Deli

31/03/2013 17:41:10
Quote Anchor link
Ja ik probeer hier een oplossing voor te vinden, hoe moet dit?

Is er geen optie om op een of andere manier bijvoorbeeld dit te doen:
<meta name="description" content="include van {metadescription}">
<meta name="keywords" content="include van {metakeywords}">

(hidden op de pagina)
{metadescription = beschrijving}
{metadescription = keywords}
 
Eddy E

Eddy E

31/03/2013 19:37:01
Quote Anchor link
Nee, als je eenmaal de <head> hebt geëchoed kan je dat niet later (met HTML) herstellen danwel wijzigen.
Mogelijkheid: niets echoén, maar alles in een $html-array gooien.
En die echo je als allerlaatste.
Die kan je namelijk wel terugveranderen (iets met zoek-key: <title>* en die wijzigen).
 
Yesyah Deli

Yesyah Deli

31/03/2013 21:51:24
Quote Anchor link
http://stackoverflow.com/questions/generate-dynamic-meta-tags-based-on-url

Dit werkte voor mij.
Gewijzigd op 31/03/2013 23:51:32 door Yesyah Deli
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.