Mijn modulair CMS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 01:29:04
Anchor link
nn
Gewijzigd op 07/07/2011 12:33:24 door Dennis Sluijk
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 00:12:52
 
The Force

The Force

07/07/2011 11:07:48
Anchor link
Waar zal ik beginnen? Bij http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.allelanden.co.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 ? Of bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1203): User a7180469_lol already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a7180469/public_html/admin/lib/classes/Database.class.php on line 10


Of over het overmatig gebruik van id's? Of bij hoe onlogisch het administratiepaneel ingedeeld is? Pagina's toevoegen/bewerken/verwijderen is toch wel de belangrijkste feature, dat verstop je toch niet bij de components? Laat ik het maar niet hebben over de layout want dat wist je zelf al. Goed dan de workflow. Als je een pagina aanmaakt dan moet je vervolgens een menu item maken die daar naar linkt en vervolgens alle modules die je voor andere pagina's hebt toegevoegd bewerken zodat ze ook op de nieuwe pagina komen? Krijg je zo ook niet dat je allerlei verschillende indelingen van pagina's krijgt terwijl je juist zou willen dat de website volgens een vast stramien is? In ieder geval, je zou eens beter moeten kijken naar usability oftewel gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiker wil helemaal geen modules, heeft ook helemaal geen idee wat ze inhouden. De gemiddelde gebruiker zal de pagina "Nieuwe module" niet snappen. "Weergeef titel"? Welke titel? En je moet bij "Nieuwe module" een bestaande module selecteren? Welke voorstelling zou een gebruiker hebben bij "nav"? Wat is het verschil tussen een module en een component? Lever je een gebruikershandleiding erbij?

Enzovoorts.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 11:23:19
Anchor link
De login werkt niet meer?
 
B a s
Beheerder

B a s

07/07/2011 11:26:54
Anchor link
Werkt inderdaad niet meer and thank god for the anti bump want in zijn start post is dus te lezen dat hij het opgelost had, voor de eerste reply.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:11:05
Anchor link
iemand heeft vast het wachtwoord veranderd heheh XDD

Toevoeging op 07/07/2011 12:12:11:

The Force op 07/07/2011 11:07:48:
Waar zal ik beginnen? Bij http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.allelanden.co.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 ? Of bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1203): User a7180469_lol already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a7180469/public_html/admin/lib/classes/Database.class.php on line 10


Of over het overmatig gebruik van id's? Of bij hoe onlogisch het administratiepaneel ingedeeld is? Pagina's toevoegen/bewerken/verwijderen is toch wel de belangrijkste feature, dat verstop je toch niet bij de components? Laat ik het maar niet hebben over de layout want dat wist je zelf al. Goed dan de workflow. Als je een pagina aanmaakt dan moet je vervolgens een menu item maken die daar naar linkt en vervolgens alle modules die je voor andere pagina's hebt toegevoegd bewerken zodat ze ook op de nieuwe pagina komen? Krijg je zo ook niet dat je allerlei verschillende indelingen van pagina's krijgt terwijl je juist zou willen dat de website volgens een vast stramien is? In ieder geval, je zou eens beter moeten kijken naar usability oftewel gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiker wil helemaal geen modules, heeft ook helemaal geen idee wat ze inhouden. De gemiddelde gebruiker zal de pagina "Nieuwe module" niet snappen. "Weergeef titel"? Welke titel? En je moet bij "Nieuwe module" een bestaande module selecteren? Welke voorstelling zou een gebruiker hebben bij "nav"? Wat is het verschil tussen een module en een component? Lever je een gebruikershandleiding erbij?

Enzovoorts.


Klopt met de w3c dat heb ik al gefixt maar dit is zeg maar nog een oudere versie XD en ik gebruik dit systeem alleen dus dat is geen probleem :P

Toevoeging op 07/07/2011 12:19:05:

oplossing gevonden voor de error gewoon ff database sluiten maar geen zin in om een kudwebsite te fixen en dan vooral niet m'n oude systeem :S

Toevoeging op 07/07/2011 12:19:49:

Zet deze topic op gesloten ofso?:P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 12:27:24
Anchor link
Ik wil die Admin-backend ook wel zien...
 
Maikel  B

Maikel B

07/07/2011 12:31:35
Anchor link
je wilt je cms laten reviewen en dan zeg je ineens dat het een kutwebsite is en een oud systeem? En je wilt ineens het topic gesloten hebben?
Beetje raar
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:32:43
Anchor link
hahaha XD jaah na 1 iemand die reageert weet ik het wel....
 
Maikel  B

Maikel B

07/07/2011 12:34:44
Anchor link
je kan ook die punten verbeteren ipv van gelijk zeggen dat je zelf een kutwebsite hebt gemaakt en dat ie oud is.

Je vraagt om een review en dan moet je wel tegen kritiek kunnen.
En niet gelijk denken dat wij hem slecht vinden dus dat jij maar alles moet gaan verwijderen en opnieuw moet gaan beginnen.

Je moet hem nu juist wat gaan aanpassen en verbeteren want de opzet is leuk.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

07/07/2011 12:35:05
Anchor link
ik wil hem ook wel zien eigenlijk...
altijd leuk om een modulair cms systeem te bekijken van anderen...
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:36:08
Anchor link
Moet ik ff de admin wachtwoord weer wijzigen

Bas:
Graag niet meer je startpost verwijderen. Nu weet niemand meer waar het in eerste instantie om gaat.


Toevoeging op 07/07/2011 12:39:21:

Je kan weer inloggen als je wilt...

Toevoeging op 07/07/2011 12:45:51:

Over die modules... Als je de module aanmaakt moet je instellen op weke pagina's je hem wilt laten zien als je ze allemaal selecteerd zal hij de volgende keer dat je een pagina toevoegd die paginaid er automatisch bij toevoegen
Gewijzigd op 07/07/2011 12:39:17 door B a s
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

07/07/2011 12:47:04
Anchor link
oke..
zitten leuke mogelijkheden in en ziet er opzich leuk uit :D
er zijn waarscheinlijk nog wel wat aanpassingen nodig maar wel leuk


bedankt dat je het admin wachtwoord weer goed gezet hebt.
Gewijzigd op 07/07/2011 12:48:48 door Marco PHPJunky
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:49:08
Anchor link
Je kan heel makkelijk componenenten maken bijvoorbeeld een webshop dat was het doel van dit systeem. 1 dag insteken voor een webshop systeem en je hebt de backend al heel erg uitgebreid systeem. Nieuwe systeem gaat het nog makkelijker.

Toevoeging op 07/07/2011 12:49:52:

met het nieuwe systeem* (mijn Nederlands niet goed XD)
 
The Force

The Force

07/07/2011 13:06:05
Anchor link
Mijn Nederlands IS niet goed ;).
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 13:07:06
Anchor link
Ik faal XD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 13:11:06
Anchor link
je faalt behoorlijk als je je startpost verwijderd.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 13:12:07
Anchor link
Ik heb al gezegd dat ik deze topic wilt sluiten maar dan kan ik niet zelf XD dus ik verwijder gewoon de startpost.
 
B a s
Beheerder

B a s

07/07/2011 13:18:55
Anchor link
Slotje.
Gewijzigd op 07/07/2011 13:19:22 door B a s
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.