Mijnenveger

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »
Michael

Michael

15/10/2006 23:44:00
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik ben bezig met een mijnenveger spelletje.
Deze bestata uit 100 vakjes (10 x 10).

Nu wil ik 18 mijnen in het veld, die via een rand worden gekozen.
Alleen om deze allemaal 1 voor 1 uit te zoeken is te ingewikkeld en kan leiden tot fouten (2x het zelfde getal bijvoorbeeld).

Weet iemand hoe ik dit in een keer eruit kan halen?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:02:37
 

15/10/2006 23:47:00
Quote Anchor link
for
Dan 18 keer random laten bepalen, en per keer controlleren of al bezet, indien bezet nog een keer door laten lopen $i -1
 
Michael

Michael

16/10/2006 00:07:00
Quote Anchor link
Kan je een voorbeeldje posten? Snap niet precies hoe je het bedoeld, en de site kom ik ook niet 100% aan uit. Bedankt!
 
Kalle P

Kalle P

16/10/2006 00:15:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je hier wel een eind mee komt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
// een array 1-100 in random volgorde zetten
$array = range(1,100);
shuffle($array);
// eerste 18 selecteren
$array_slice = array_slice($array, 0, 18);

echo '<table><tr><td></td>';
for($i = 1;$i < 101;$i++){
   //zit $i in $array_slice
   if(in_array($i, $array_slice)){
       echo '<td style="color:f00;">1</td>'; //1 is mijn
   }
   else{
       echo '<td id="vak">0</td>'; //0 is geen mijn
   }

   if($i%10 == 0){
      echo '</tr><td>';
   }
}

echo '</tr></table>';
?>


edit: ff de foutjes eruit gehaald


edit2: fixed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Michael

Michael

16/10/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Bedankt!

Helaas werkt hij nog niet hij gaf als eerste hier een fout aan:

if($i%10 = 0){

wat ik veranded heb in: if($i%10 == 0){

Nu deed hij het alleen krijg ik deze foutmelding nog 18x: "fout in lijn 32".

if(in_array($i, $array_slice)){ (32).

Verder zie ik ook Dat je een mijn zo aangeeftL:

echo '<td id="mijn">1</td>'; //1 is mijn

Kan ik ze ook laten weg schrijven naar mijn mysql?

Bijvoorbeeld 1 tm 18 hebben allemaal mijnen,

Nu wil ik dat ze zo weg geschreven worden:

1.2.3.4.5.6.7.8 etc.

Met punt ertussen zodat ik ze kan exploden.

Alvast bedankt,
Michael.
 
Michael

Michael

16/10/2006 11:49:00
Quote Anchor link
Exacte foutmelding:

Warning: array_slice(): The first argument should be an array in /home/virtual/site50/fst/var/www/html/spel.php on line 27

Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in /home/virtual/site50/fst/var/www/html/spel.php on line 32
 
Kalle P

Kalle P

16/10/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm ik heb de 2 foutjes geedit, de = die ik vergeten was had jij al gezien. Ik gooide de shuffle in een var, dat mag niet.

Waarom zou je het in een database willen doen?

Ik heb het wel ff gemaakt, maar ik zou me eerst afvragen waarom?
Ohja het is niet de efficienste manier, maar zo zie je beter hoe het werkt, anders moet je de query er in de if(in_array($i, $array_slice)) zetten.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// een array 1-100 in random volgorde zetten
$array = range(1,100);
shuffle($array);
// eerste 18 selecteren
$array_slice = array_slice($array, 0, 18);

$a = array();

echo '<table><tr><td></td>';
for($i = 1;$i < 101;$i++){
   //zit $i in $array_slice
   if(in_array($i, $array_slice)){
       $a[] = $i;
       echo '<td style="color:f00;">1</td>'; //1 is mijn
   }
   else{
       echo '<td id="vak">0</td>'; //0 is geen mijn
   }

   if($i%10 == 0){
      echo '</tr><td>';
   }
}

echo '</tr></table>';

//database
foreach($a as $key => $waarde){
   $key++;
   //wel eerst database connectie make
   $query = "INSERT INTO mijnenveger (key, waarde) VALUES ('".$key."', '".$waarde."')";
   mysql_query($query) or die("Fout bij uitvoeren query");
  
}

?>

Wat misschien ook kan dat weet ik niet is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//database
$query = array();
foreach($a as $key => $waarde){
   $key++;
   //wel eerst database connectie maken
   $query[] = "INSERT INTO mijnenveger (key, waarde) VALUES ('".$key."', '".$waarde."')";  
}

mysql_query($query) or die("Fout bij uitvoeren query");

?>
 

16/10/2006 19:10:00
Quote Anchor link
Ik ben hier pas nieuw maar mag ik wat vragen aan Micheal kan je de script aub helemaal (als het doet) hier posten of ff met de PM alvast bedankt
 

19/10/2006 17:26:00
Quote Anchor link
Ik ben hier pas nieuw maar mag ik wat vragen aan Micheal kan je de script aub helemaal (als het doet) hier posten of ff met de PM alvast bedankt
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

19/10/2006 18:12:00
Quote Anchor link
ja.. dat is te zien.. (je post dubbel) :P
Edit:
niet onaardig bedoelt hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.