Minimale margin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

11/04/2013 00:48:08
Quote Anchor link
Ik wil graag dat mijn span class date uit mijn Twitterfunctie allemaal dezelfde positie hebben. Op dit moment is de positie afhankelijk van het aantal regels waaruit de tweet bestaat, omdat de class bij 2 regels naar onderen wordt verplaatst en daarmee naar de linkerkant van de zijbalk gaat.

Het zou handig geweest zijn als er een min-margin-left of iets dergelijks bestond, zodat alle class netjes op dezelfde manier worden uitgelijnd.
Iemand een idee?

Het gaat om *** Ik hoop dat jullie weten wat ik bedoel, aangezien ik het nogal lastig vind om uit te leggen. Het gaat om de Twitterfunctie aan de rechterkant, onder het kopje 'Hashtags'.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 19/07/2013 00:43:57 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 20:01:28
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/04/2013 08:56:24
Quote Anchor link
Je kan de inhoud van de li waarin de tags staan verdelen in twee block elementen (bijv. div's) waarbij je beide elementen float:left en clear:right meegeeft.
 

11/04/2013 16:11:29
Quote Anchor link
Dat lijkt mij geen optie, aangezien de tweets niet handmatig worden geplaatst maar automatisch uit mijn Twitteraccount gelezen worden.
Even voor de duidelijkheid, het gaat dus om de span class date, in de CSS staat deze als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
.date
{
    font-style: italic;
    color: #a0a0a0;
}
 

12/04/2013 17:35:12
Quote Anchor link
Bumperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

12/04/2013 17:48:27
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken :)

.date
{
font-style: italic;
color: #a0a0a0;
float: left;
clear: both;
}
Gewijzigd op 12/04/2013 18:04:40 door RobertJan Doeternietoe
 

15/04/2013 00:42:28
Quote Anchor link
Nee, dat is niet het geval. Hiermee zorg je weliswaar dat alles wordt uitgelijnd, maar niet op de manier die ik bedoel. Ik wil graag dat alles uitgelijnd wordt recht onder de tweets, dus niet onder de profielafbeelding.
 
Eddy E

Eddy E

15/04/2013 10:14:28
Quote Anchor link
Maak eens een screenshot van hoe het nu is en daarnaast hoe je het wel wilt hebben.
Ik snap er geen sikkepit van hoe je het wel wil hebben.

Je toont die tweet via PHP of via Javascript?
In beide gevallen kan je de HTML toch gewoon wijzigen en dus wat elementen toevoegen/verwijderen?

Als het om de <span class="date"> gaat: float: right; kan.
Of gewoon text-indent: ***px; waar *** gelijk is aan de breedte van de <a> met de avatar...
 

15/04/2013 15:58:19
Quote Anchor link
Ik zal het inderdaad eens even uitleggen. De huidige situatie kun je gewoon bekijken op (verwijderd) De situatie hoe ik deze wil hebben kun je bekijken op (verwijderd). Zoals je ziet is de datum bij beide tweets netjes uitgelijnd, en staan ze niet op verschillende plekken.

Het Twitterscript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="sidebar">
    <section>
        <header>
            <h2>Hashtags</h2>
        </header>
        <ul class="style1 posts">
            <?php
            $starter
=curl_init();
            curl_setopt($starter,CURLOPT_URL,"http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/".define21.".xml?count=3");
            curl_setopt($starter,CURLOPT_RETURNTRANSFER,true);
            $twitter=curl_exec($starter);
            $tweets=new simplexmlelement($twitter);
            foreach($tweets->status as$tweet){
            ?>

            <li>
                <a href="http://www.twitter.com/<?php echo $tweet->user->screen_name; ?>" class="image align-left"><img src="<?php echo $tweet->user->profile_image_url; ?>" alt=""></a>
                <h3><?php echo $tweet->user->name; ?></h3>
                <p><?php echo hyperlinks($tweet->text); ?></p>
                <span class="date"><?php echo timestamp($tweet->created_at); ?></span>
            </li>
            <?php }
            curl_close($starter);
            ?>

        </ul>
        <a href="http://www.twitter.com/<?php echo define21; ?>" class="button" target="_blank">Lees meer</a>
    </section>
</div>


In de CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.image
{
    display: inline-block;
    border: solid 1px #d9d9d9;
    padding: 3px;
}
.image img
{
    display: block;
}
.align-left
{
    float: left;
    margin-right: 2em;
}
.date
{
    font-style: italic;
    color: #a0a0a0;
}


Volgens mij is dat alles wat je nodig hebt. Text-indent heb ik geprobeerd maar schijnt niet te werken.

Toevoeging op 15/04/2013 16:08:43:

De screenshot staat op (verwijderd) (zonder punt erachter). Als het goed is werkt deze link wel.
Gewijzigd op 19/07/2013 00:45:25 door Bas IJzelendoorn
 
Eddy E

Eddy E

15/04/2013 16:10:42
Quote Anchor link
Geef je a.image.align-left eens height: 100px;. Of wellicht dat 90px al voldoet.
Doe er dan gelijk een width: 80px; bij en verwijder die rare margin-right: 2em;.

Wat als iemand een iets grotere avatar heeft? Staat alles scheef.
Gewoon in een container (de <a> in dit geval) gooien, die goed neerzetten en klaar.
Gewijzigd op 15/04/2013 16:18:22 door Eddy E
 

16/04/2013 03:28:46
Quote Anchor link
Bedankt voor je antwoord! Ik heb het nu nóg simpeler opgelost. Aan diezelfde class (a.image.align-left) heb ik alleen een margin-bottom van 52px toegevoegd, en dat lost het probleem ook al op.
De grootte van de afbeeldingen is in principe niet van toepassing, op de een of andere manier wordt deze al ergens aangepast. En daarnaast wordt voorlopig alleen ons Twitteraccount gebruikt. Mochten we in de toekomst besluiten ook andere Twitteraccounts in te gaan laden dan kom ik hier indien nodig op terug.

Nogmaals bedankt! Problem solved.
 
Eddy E

Eddy E

16/04/2013 06:41:20
Quote Anchor link
Effect is hetzelfde inderdaad, je maakt hem langer.

Toevoeging op 16/04/2013 06:41:25:

Effect is hetzelfde inderdaad, je maakt hem langer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.