MKDIR Permissions Denied

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 10:03:10
Quote Anchor link
Hallo PHP'ers,

Ik ben momenteel bezig met een bestelsysteem voor een fotograaf,
nu ben ik overgestapt van Shared hosting, naar VPS-Cloudbox, en sinds die overstap krijg ik de volgende error:
Quote:
Warning: mkdir(): Permission denied in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 22

Warning: mkdir(): Permission denied in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 25

Warning: move_uploaded_file(uploads/original/test/5519b18baca63.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 47

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phps4JvQM' to 'uploads/original/test/5519b18baca63.jpg' in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php on line 47

Warning: imagepng(): Unable to open 'uploads/watermarked/test/5519b18baca63.jpg' for writing: No such file or directory in /home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php
bij gebruik van het uploaden.

Wie kan mij helpen dit op te lossen?

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,
Branco Rensen
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 09:50:43
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2015 10:12:10
Quote Anchor link
Je hebt geen schrijfrechten.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/03/2015 10:13:54
Quote Anchor link
Lijkt mij een vrij duidelijke foutmelding. PHP heeft onvoldoende rechten om een subdirectory aan te maken. Ik zou dan vooral willen weten waar PHP deze map probeert aan te maken. Dat kun je dus achterhalen door in

/home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php net voor regel 22

een echo te plaatsen. Daarna is het een kwestie van de bovenliggende directory toegankelijk te maken via bijvoorbeeld de commandprompt van de VPS.
 
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 10:21:19
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/03/2015 10:12:10:
Je hebt geen schrijfrechten.


Zover was ik...

Toevoeging op 31/03/2015 10:21:58:

Frank Nietbelangrijk op 31/03/2015 10:13:54:
Lijkt mij een vrij duidelijke foutmelding. PHP heeft onvoldoende rechten om een subdirectory aan te maken. Ik zou dan vooral willen weten waar PHP deze map probeert aan te maken. Dat kun je dus achterhalen door in

/home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/new_shoot_upload_images.php net voor regel 22

een echo te plaatsen. Daarna is het een kwestie van de bovenliggende directory toegankelijk te maken via bijvoorbeeld de commandprompt van de VPS.


De map waar hij in probeert te uploaden heeft rechten: 777...
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2015 10:28:43
Quote Anchor link
Branco Rensen op 31/03/2015 10:21:19:
De map waar hij in probeert te uploaden heeft rechten: 777...


En welke map is dat?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/03/2015 10:28:52
Quote Anchor link
Wat staat er op regel 22 Branco?
 
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 11:02:36
Quote Anchor link
Het volgende:

$fileDir = 'uploads/original/' . $code . '/';
mkdir($fileDir);
 
- SanThe -

- SanThe -

31/03/2015 11:11:55
Quote Anchor link
Haal die laatste / eens weg.
En wat zit er in $code?


- SanThe - op 31/03/2015 10:28:43:
Branco Rensen op 31/03/2015 10:21:19:
De map waar hij in probeert te uploaden heeft rechten: 777...


En welke map is dat?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/03/2015 11:14:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$fileDir
= 'uploads/original/' . $code . '/';
echo $fileDir; exit; // <-- deze regel even tussenvoegen
mkdir($fileDir);
?>


Dan komt er meer info uit
 
Ivo P

Ivo P

31/03/2015 11:19:50
Quote Anchor link
wat is het volledig path naar die map?

/home/wicipix/domains/wicipix.nl/public_html/backend/uploads/original/?

of wordt new_shoot_upload_images.php nog ergens in geinclude?
 
Branco Rensen

Branco Rensen

31/03/2015 11:25:24
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties, het probleem is opgelost! Het bleek toch een probleem te zijn met het CHMOD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.