Mod_Rewrite werkt niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:11:38
Quote Anchor link
Hallo allemaal..

Ik zit hier met een vaag probleem,
Ik ben een echte beginner met htaccess, na een tijdje googlen kwam ik een paar keer op hetzelfde antwoord uit.

ik wil namelijk sitenaam.nl/profiel.php?profiel=henk
kunnen veranderen naar: sitenaam.nl/henk

dit heb ik in mijn htaccess staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
  RewriteEngine On
  RewriteRule ^([^/\.]+)/?$ profiel.php?profiel=$1 [L]


heeft iemand hier misschien de doorslaggevende tip :)?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 23:01:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2011 20:13:55
Quote Anchor link
En... wat werkt er niet? Wat gebeurt er?
 
Victor -

Victor -

23/06/2011 20:15:39
Quote Anchor link
Heb je al gekeken of je instellingen goed staan?
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:19:51
Quote Anchor link
mijn instellingen staan goed..
en de rewrite werkt niet

er gebeurt simpelweg NIETS
 
Victor -

Victor -

23/06/2011 20:21:31
Quote Anchor link
is ook de module geinstalleerd?
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2011 20:21:42
Quote Anchor link
Verander eens ([^/\.]+)/? in (.*?)
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:25:48
Quote Anchor link
ik zit bij versio, daarbij zit alles inbegrepen..

@ wouter.. ik heb nog steeds geen resultaat
als ik naar sitenaam.nl/profiel.php?profiel=gebruiker1 navigeer gebeurt er niks..
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2011 20:33:19
Quote Anchor link
Dan heb je de bedoeling van htaccess niet door. De code die je nu hebt gemaakt betekend:

Zodra je sitenaam.nl/jason intyped krijg je eigenlijk de pagina te zien met de url sitenaam.nl/profiel.php?id=jason
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:35:36
Quote Anchor link
aah dat klopt ja!
maar dan krijg ik een 404 error.. page not found..
 
The Force

The Force

23/06/2011 20:54:45
Quote Anchor link
Check de Apache error log, dan krijg je meer info. :)
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 20:58:29
Quote Anchor link
hoe moet ik dat doen ???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2011 20:59:10
Quote Anchor link
De error_log bekijken, staat vaak buiten je /htdocs webroot in je FTP.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 21:12:08
Quote Anchor link
ik heb alleen:

htpasswd
awstats
logs
public_ftp
public_html
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2011 21:14:11
Quote Anchor link
Kijk eens in logs lijkt mij logisch.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

23/06/2011 21:18:33
Quote Anchor link
in de logs staat alleen dat robots.txt niet gevonden kon worden door google...
 
The Force

The Force

23/06/2011 21:56:04
Quote Anchor link
Dan heet dat logbestand waarschijnlijk niet "apache_error.log". Dat is het bestand waar je naar moet zoeken. Als je bij een shared hosting zit dan is overigens de kans groot dat het hostingbedrijf je hier geen toegang tot geeft (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2011 22:08:52
Quote Anchor link
The Force op 23/06/2011 21:56:04:
... (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).


Dit is zo in te stellen dat ieder zijn eigen errorlog heeft.
 
The Force

The Force

23/06/2011 23:24:34
Quote Anchor link
- SanThe - op 23/06/2011 22:08:52:
The Force op 23/06/2011 21:56:04:
... (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).


Dit is zo in te stellen dat ieder zijn eigen errorlog heeft.


Ongetwijfeld, maar ik heb al meerdere malen meegemaakt dat om die reden de log niet te zien was.
 

23/06/2011 23:45:11
Quote Anchor link
The Force op 23/06/2011 23:24:34:
- SanThe - op 23/06/2011 22:08:52:
The Force op 23/06/2011 21:56:04:
... (aangezien hier de fouten van alle klanten die op hun server zitten, terecht komen).


Dit is zo in te stellen dat ieder zijn eigen errorlog heeft.


Ongetwijfeld, maar ik heb al meerdere malen meegemaakt dat om die reden de log niet te zien was.


Tenzij je natuurlijk weer zoiets als plesk ofzo hebt, dan kan je het gewoon allemaal wel weer zien. En goh, plesk wordt toch veel gebruikt (cpanel ook).
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2011 00:11:16
Quote Anchor link
Zet in je .htaccess

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)$ profiel.php?profiel=$1 [QSA,L]


en in je profiel.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Dit is het profiel van: ' . $_GET['profiel'] . '.';
?>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

24/06/2011 14:11:21
Quote Anchor link
hallo allemaal, het werkt nog steeds niet..
en ik heb alles geprobeerd :S

moet ik nou gaan naar sitenaam/username?
dan weet de site toch niet dat het profiel.php moet zijn?
het lijkt mij dat ik naar profiel.php?profiel=username moet gaan
en dat HTACCESS deze url dan rewrite...?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.