Mollie else error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
Jimmy Arts

jimmy Arts

14/01/2009 23:15:00
Quote Anchor link
Hey ik heb een klein script waarbij ik mollie wil gebruiken ik open een if aan het begin maar als ik er daarna onderaan een ifelse + else bij wil plaatsen krijg ik een error als ik de if gewoon afsluit is er niets aan de hand.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php
$toegangscode
= $_GET["toegangscode"];
$url = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?".
       "toegangscode=".urlencode($toegangscode);
$result = @implode("",file($url));

    if($result == "OK");  // Begin if
    {
        $bericht = mysql_real_escape_string($_POST['bericht']);
        $naam_bericht = mysql_real_escape_string($_POST['naam_bericht']);
        $naam = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
        $email = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $telefoon = mysql_real_escape_string($_POST['telefoon']);
        $bericht = strip_tags($bericht);
        $naam_bericht = strip_tags($naam_bericht);
        $naam = strip_tags($naam);
        $email = strip_tags($email);
        $telefoon = strip_tags($telefoon);
        
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
        if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
        {

            if(is_numeric($telefoon) OR empty($telefoon))
            {

                if (eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$email))
                {

                    if(empty($naam) OR empty($bericht) OR empty($naam_bericht) OR empty($email))
                    {

    echo "Er is iets niet ingevuld";
                    }
else{
        $add_bericht = ("
            INSERT INTO
                prikbord (
                id,
                naam_bericht,
                bericht,
                naam,
                email,
                telefoon,
                ip,
                datum)
            VALUES ('',
                '$naam_bericht',
                '$bericht',
                '$naam',         
                '$email',
                '$telefoon',
                '$ip',
                NOW())"
);
                               $add_bericht_result = mysql_query ($add_bericht) or die (mysql_error());
                        // dit wordt weergegeven als de succesvol is toegevoegd
                        echo"<b>Het bericht is toegevoegd.</b>";
                    }
                }
else {
                    echo "Dit is geen geldig email adres";
                }
            }
else {
            echo "Een telefoonnummer bestaat enkel uit nummers";
            }
        }
else {
?>

De velden met een <span style="color: #898989;">*</span> zijn verplicht!
<table>
<form method="post"  action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">

    <tr><td>Naam plakkertje:</td>

    <td><input type="text" name="naam_bericht" size="40" maxlength="150">
<span style="color: #898989;">*</span></td></tr>

    <tr><td>Je eigen naam:</td>

    <td><input type="text" name="naam" size="40" maxlength="150">
<span style="color: #898989;">*</span></td></tr>
 
    <tr><td>Je email adres:</td>

    <td><input type="text" name="email" size="40" maxlength="150">
<span style="color: #898989;">*</span></td></tr>

    <tr><td>Telefoonnummer:</td>

    <td><input type="text" name="telefoon" size="40" maxlength="150"></td></tr>

    <tr><td>Bericht:</td>

    <td><textarea maxlength="500" name="bericht" rows="4" cols="52"></textarea>
<span style="color: #898989;">*</span></td></tr>


    <tr><td></td>
        <td><input type="submit" value="Plakkertje toevoegen" name="add_bericht"></form></td></tr>

</table>

<?php
        }
    }
elseif($result != "OK");    // Regel 111
        echo "De toegangs code is onjuist controleer of u daadwerkelijk heeft betaald, is dit het geval neem dan aub contact op met de webmaster";
    }
else {
?>

Hier kunt u een bericht toevoegen aan het prikbord de kosten hier van zijn &euro;0,50<br />
<a href="#" onClick="mbetaal('id=530695');return false;">Klik hier om te betalen</a>
<?php
    }
?>

deze error krijg ik:

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF in /Applications/xampp/xamppfiles/htdocs/mollie/add.php on line 111
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jimmy Arts
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:56:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2009 23:18:00
Quote Anchor link
Ik zie geen 111 lijnen? Op de bonnefooi ga ik er vanuit dat je onderaan een } vergeten bent?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

14/01/2009 23:19:00
Quote Anchor link
Bovenaan heb ik wat standaard code staan maar dat is irrelevant


edit: ik heb defout al gevonden if(bblabla){ had er een ; tussen staan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jimmy Arts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.