moordscript- meer kogels

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »
Kenny vw

kenny vw

25/11/2006 12:38:00
Quote Anchor link
beste,

ik heb momenteel een moordscript kunne maken voor mijn website met spelletjes in php , nu zou ik liefst een aanpassing doen om meer kogels te moeten schieten om iemand te kunnen vermoorden , zodat het niet meer zo simpel is , kan iemand mij helpen ?

dit is het script momenteel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  include("config.php");
$dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`pc`) AS `pc`,UNIX_TIMESTAMP(`transport`) AS `transport`,UNIX_TIMESTAMP(`bc`) AS `bc`,UNIX_TIMESTAMP(`slaap`) AS `slaap`,UNIX_TIMESTAMP(`kc`) AS `kc`,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`crime`) AS `crime`,UNIX_TIMESTAMP(`ac`) AS `ac` FROM `users` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'");  
$data    = mysql_fetch_object($dbres);
  if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
  }

if ($jisin == 1) { header("Location: jisin.php"); }
?>

<html>
<head>
<title>Cosa Nostra</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<meta name="keywords" content="Cosa Nostra,Crimegame,crimegame,Cosa Nostra">
<meta name="language" content="english">
<META name="description" lang="nl" content="Cosa Nostra crimegame met pit.">
</head>
<table width=100% align=center>
<tr>
<td class="subTitle"><b>Moorden</b></td>
</tr>
<tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
<tr>
<td class="mainTxt">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
<?
$anum
= mysql_query("SELECT `dader` FROM `vermoord` WHERE (UNIX_TIMESTAMP(now())-UNIX_TIMESTAMP(`date`) < 604800) AND `dader`='{$_SESSION['login']}'");
$anums = mysql_num_rows($anum);
$time = time();
$msgnum = rand(1,4);
$message = Array("{$victim->login} had geen schijn van kans, $woord probeerde te gaan lopen, maar uiteindelijk ving $woord een kogel in de rug en viel dood neer.","Je zag {$victim->login} wandelen, hij was alleen... Je vuurde een paar keer waarna $woord achter een auto sprong. Je sloop naar de andere kant van de straat. Daar zat $woord dan, je schoot hem helemaal in prut van een.","Je zorgde dat {$victim->login} niet meer kon gaan lopen, door een paar keer in het been te schieten. Je reed naar de rivier en je zocht een betonmolen. $woord vroeg voor een Red Bull, tevergeefs... $woord zakte als een steen naar beneden. ","Je schoot op {$victim->login}. Nadat de rook was opgetrokken zag je niets meer dan een bloedig hoopje kleren met wat mens in. $woord was totaal kapot geschoten...");
$message2 = Array("100.000, 200.000,... Geld tellen was echt een van zijn favourite bezigheden. HIj was zo druk bezig dat hij niet hoorde dat er een deur achter hem openzwaaide... Een gedaante sloop langzaam naar hem toe... 700.000, 800.000... Hoger dan 1.000.000 raakte hij niet.","BANG! Daar ging hij, de auto die hij net had gestolen, was niet echt van top kwaliteit, maar het kon ermee door. BANG! Deze keer was het niet zijn auto. Hij zakte ineen...","Hij werd na een gevecht wakker op de kade. De cement aan zijn voeten werd al hard. <br>-Je laatste wens, sukkel? <br>-Een Red Bull, als je durft. <br>Hij kreeg het blik tegen zijn hoofd en dronk het uit... Hij wachte op de vleugels, maar ze kwamen niet. Hij zonk als een baksteen.","PFIEEEET! PROOOOEEET! De deur zwaait open. Met een verbaasde blik kijkt hij naar wie binnenstapt, wie komt er nu een wc binnen zonder kloppen? PLONS! Samen met de drol viel hij neer, klaar om door de politie gevonden te worden in een gruwelijk tafereel.");
$msg = $message[$msgnum];
$forummsg = $message2[$msgnum];;
$ws = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 43200 AND `login`!='{$data->login}' AND `login`!='{$victim->login}' ORDER BY rand() LIMIT 0,1"));
$wstime = ($time + 172800);
$ktime = gmdate('i:s',($data->kc - $time));
$rcode = rand(3,12);
$code = '';
for( $i = 1; $i <= $rcode; $i++ ) {
$nr = rand(0,9);
$code .= "$nr";
$i++;
}

 if ($data->kc - $time > 0) { echo "Je moet nog $ktime wachten voor je weer kan moorden.";  }
 if ($anums > 10) { echo "Je bent nog bezig met het bloed van je vorige moorden af te wassen, probeer later nog eens...";  exit; }
if(isset($_POST['submit'])) {
    if (!$_POST['verify']){echo"Je moet een code opgeven.";exit;}
    elseif($_POST['verify'] != $_SESSION['verify']){echo"De code die je hebt ingevoerd komt niet overeen met het plaatje.";exit;}
    $suspect = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`safe`) AS `safe` FROM `users` WHERE `login`='{$data->login}'"));
    $victim = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`safe`) AS `safe` FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['victim']}'"));
    $vicfamillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$victim->famillie}'"));
    $susfamillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$suspect->famillie}'"));
    $vicpre = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `hitlist` WHERE `login`='{$victim->login}'"));
    $suspre = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `hitlist` WHERE `login`='{$suspect->login}'"));
    $vicgame = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$victim->login}'"));
    $susgame = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$suspect->login}'"));
    if ($victim->safe - time() > 0) {echo"Je doelwit is ondergedoken, je weet niet waar hij is.";exit;}
    if ($suspect->safe - time() > 0) {echo"Je zit ondergedoken, je kan nu niet moorden.";exit;}
    if ($victim->level >= 200) { echo "Je kan de admins niet doden."; exit; }
    if ($suspect->wapon < 1) { echo "Je hebt nog geen wapen.<br>Ga naar de shop om een wapen te kopen."; exit; }
    if ($_POST['kogels'] > $suspect->kogels) {echo "Zoveel kogel heb je niet.";exit;}
    if ($_POST['kogels'] < 1 ) {echo "Je kan niet schieten met minder dan 1 kogel.";exit;}
     if ($data->kc - $time > 0) { echo "Je moet nog $ktime wachten voor je weer kan moorden.";exit;  }
    if ($data->level != 1 && $data->login != Admin) { echo"Jij mag niet moorden.<br>Voor meer info, neem contact op met de admins";exit;}

    if ($victim->xp < 50) { $vicrangk = 1; }
    elseif ($victim->xp < 150) { $vicrangk = 1.5; }
    elseif ($victim->xp < 500) { $vicrangk = 2; }
    elseif ($victim->xp < 1000) { $vicrangk = 2.5; }
    elseif ($victim->xp < 2000) { $vicrangk = 3; }
    elseif ($victim->xp < 3000) { $vicrangk = 3.5; }
    elseif ($victim->xp < 4500) { $vicrangk = 4; }
    elseif ($victim->xp < 6000) { $vicrangk = 4.5; }
    elseif ($victim->xp < 8000) { $vicrangk = 5; }
    elseif ($victim->xp < 11000) { $vicrangk = 5.5; }
    elseif ($victim->xp < 15000) { $vicrangk = 6; }
    elseif ($victim->xp < 20000) { $vicrangk = 6.5; }
    elseif ($victim->xp >= 20000) { $vicrangk = 7; }

    if ($suspect->xp < 50) { $susrangk = 1; }
    elseif ($suspect->xp < 150) { $susrangk = 1.5; }
    elseif ($suspect->xp < 500) { $susrangk = 2; }
    elseif ($suspect->xp < 1000) { $susrangk = 2.5; }
    elseif ($suspect->xp < 2000) { $susrangk = 3; }
    elseif ($suspect->xp < 3000) { $susrangk = 3.5; }
    elseif ($suspect->xp < 4500) { $susrangk = 4; }
    elseif ($suspect->xp < 6000) { $susrangk = 4.5; }
    elseif ($suspect->xp < 8000) { $susrangk = 5; }
    elseif ($suspect->xp < 11000) { $susrangk = 5.5; }
    elseif ($suspect->xp < 15000) { $susrangk = 6; }
    elseif ($suspect->xp < 20000) { $susrangk = 6.5; }
    elseif ($suspect->xp >= 20000) { $susrangk = 7; }

    $suskogels = $_POST['kogels'];

    if ($victim->bf == 0) { $vickogel = 0; }
    elseif ($victim->wapon == 0) { $vickogel = 0; }
    elseif ($victim->bf < 2) { $vickogel = round($suskogels * 0.5); }
    elseif ($victim->bf < 3) { $vickogel = $suskogels; }
    elseif ($victim->bf < 4) { $vickogel = round($suskogels * 2); }
    else { $vickogel = $victim->bf; }

    $vickogels = ($vickogel > $victim->kogels) ? $victim->kogels : $vickogel;
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='att' AND `nr`='{$victim->wapon}'");
    $wapen = mysql_fetch_object($dbres);        
    $vicwapon = ($wapen->effect);
    if ($vicwapon == 0) {$vicwapon == 1;}
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='def' AND `nr`='{$victim->defence}'");
    $defence = mysql_fetch_object($dbres);
    $vicdefence = ($defence->effect);
    if ($vicdefence == 0) {$vicdefence == 1;}
    $vicai = ($victim->se / 100);
    $vicaim = ($vicai / $vicwapon);
    $suskogels = $_POST['kogels'];
    $suslijfwachten = ($suspect->guard * 100);
    $sushuis = ($suspect->{$data->stad} > 0) ? 5000 : 0;
    $susfampro = ($data->stad == $susfamillie->stad) ? 2500 : 0;
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='att' AND `nr`='{$suspect->wapon}'");
    $wapen = mysql_fetch_object($dbres);        
    $suswapon = ($wapen->effect);
    if ($suswapon == 0) {$suswapon == 1;}
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='def' AND `nr`='{$suspect->defence}'");
    $defence = mysql_fetch_object($dbres);        
    $susdefence = ($defence->effect);
    if ($susdefence == 0) {$susdefence == 1;}
    $susai = ($data->se / 100);
    $susaim = ($susai / $suswapon);
    $susrand = rand(1,5);
    $susdam = round($suspect->xp/10)+$suslijfwachten+100;
    $susdama = $susdam*$susdefence+$sushuis+$susfampro;
    $susdamag = $susdama*$susrand*$vicaim;
    $susdamag = 100/$susdamag;
    $susdamag = round($susdamag, 12);  
    $susdamag = $susdamag*$vickogels;
    $susdamage = $suspect->health - $susdamag;

    $viclijfwachten = ($victim->guard * 100);
    $vichuis = ($victim->{$data->stad} > 0) ? 5000 : 0;
    $vicfampro = ($data->stad == $vicfamillie->stad) ? 2500 : 0;
    
    $vicrand = rand(1,5);
    $vicdam = round($victim->xp/10)+$viclijfwachten+100;
    $vicdama = $vicdam*$vicdefence+$vichuis+$vicfampro;
    $vicdamag = $vicdama*$vicrand*$susaim;
    $vicdamag = 100/$vicdamag;
    $vicdamag = round($vicdamag, 12);  
    $vicdamag = $vicdamag*$suskogels;
    $vicdamage = $victim->health - $vicdamag;
    if($victim->login == "pitbullgirl"){$vicdamage = 100;}

    $sustestament = round($suspect->bank*0.5);
    $victestament = round($victim->bank*0.5);
    $susse = ($_POST['kogels'] >= 500) ? 0.5 : 0;
    $vicse = ($vickogels >= 500) ? 0.5 : 0;
    $woord = ($victim->geslacht == Man) ? Hij : Ze;
    $msg = $_POST['message'];
    if ($suspect->xp < 10) { $rang1 = 1; }
    elseif ($suspect->xp < 20) { $rang1 = 2; }
    elseif ($suspect->xp < 50) { $rang1 = 3; }
    elseif ($suspect->xp < 150) { $rang1 = 4; }
    elseif ($suspect->xp < 500) { $rang1 = 5; }
    elseif ($suspect->xp < 1000) { $rang1 = 6; }
    elseif ($suspect->xp < 2000) { $rang1 = 7; }
    elseif ($suspect->xp < 3000) { $rang1 = 8; }
    elseif ($suspect->xp < 4500) { $rang1 = 9; }
    elseif ($suspect->xp < 6000) { $rang1 = 10; }
    elseif ($suspect->xp < 8000) { $rang1 = 11; }
    elseif ($suspect->xp < 11000) { $rang1 = 12; }
    elseif ($suspect->xp < 15000) { $rang1 = 13; }
    elseif ($suspect->xp < 20000) { $rang1 = 14; }
    elseif ($suspect->xp >= 20000) { $rang1 = 15; }
    if ($victim->xp < 10) { $rang2 = 1; }
    elseif ($victim->xp < 20) { $rang2 = 2; }
    elseif ($victim->xp < 50) { $rang2 = 3; }
    elseif ($victim->xp < 150) { $rang2 = 4; }
    elseif ($victim->xp < 500) { $rang2 = 5; }
    elseif ($victim->xp < 1000) { $rang2 = 6; }
    elseif ($victim->xp < 2000) { $rang2 = 7; }
    elseif ($victim->xp < 3000) { $rang2 = 8; }
    elseif ($victim->xp < 4500) { $rang2 = 9; }
    elseif ($victim->xp < 6000) { $rang2 = 10; }
    elseif ($victim->xp < 8000) { $rang2 = 11; }
    elseif ($victim->xp < 11000) { $rang2 = 12; }
    elseif ($victim->xp < 15000) { $rang2 = 13; }
    elseif ($victim->xp < 20000) { $rang2 = 14; }
    elseif ($victim->xp >= 20000) { $rang2 = 15; }
    $verschil = ($rang1 - $rang2);
    if ($_POST['ano'] == yes) { $killmsg = $msg; }
    elseif ($_POST['ano'] == no) { $killmsg = "$data->login: $msg"; }
    if ($verschil < -2) { echo "Je kan maximum iemand van 2 rangen hoger doden."; exit; }
    elseif(!$victim->login) {
        echo "Deze gebruiker bestaat niet."; exit;
    }

    elseif ($suspect->stad != $victim->stad) {
        echo "Je hebt geen idee waar je slachtoffer zich bevind."; exit;
    }

    elseif(round($victim->start/3600-time()/3600) + 24 > 0) {
        echo "{$victim->login} staat nog onder bescherming!"; exit;
    }

    elseif(round($suspect->start/3600-time()/3600) + 24 > 0) {
        echo "Je staat nog onder bescherming, je kan niet moorden/vermoord worden."; exit;
    }

    elseif($data->kogels < $kogels) {
        echo "Zo veel kogels heb je niet."; exit;
    }

    elseif ($victim->status == dood) {
        echo "{$victim->login} is al dood!";exit;
    }

    elseif (strtolower($data->login == $victim->login)) {
        echo "Je kan jezelf niet doden."; exit;
    }

    else {
        if ($vicdamage < 1) {
            echo "{$victim->login} {$msg}<br>{$woord} had &euro;{$victim->zak} in zijn zak, het was zonde om dat achter te laten.";
            mysql_query("INSERT INTO `vermoord`(`login`,`dader`,`date`,`msg`) VALUES ('{$victim->login}','{$data->login}',NOW(),'{$killmsg}')");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$data->login}','{$victim->login}',1,'kill','')");
            mysql_query("INSERT INTO `ws`(`id`,`login`,`victim`,`suspect`,`prijs`,`status`,`time`) values('$code','{$ws->login}','{$victim->login}','{$suspect->login}','0','0',FROM_UNIXTIME($wstime))");
            mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$ws->login}','Ooggetuige','Je hebt $suspect->login $victim->login zien vermoorden. Je id om deze ooggetuige verklaring te verkopen is $code')");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `se`=`se`+1,`kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd) WHERE `login`='{$data->login}'");
            if ($vicpre->login) {
                mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`+$vicpre->prijs WHERE `login`='{$data->login}'");
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$data->login}','Premielijst','Je hebt $victim->login vermoord, hij stond op de premielijst voor &euro;{$vicpre->prijs}. Dat geld is nu voor jou')");
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$vicpre->suspect}','Premielijst','Jij hebt $vicpre->login op de premielijst gezet, en $woord is vermoord!')");
                mysql_query("DELETE FROM `hitlist` WHERE `login`='{$vicpre->login}'");
            }

            if ($vicgame->spel) { echo "<br>{$victim->login} was de eigenaar van {$vicgame->spel} $vicgame->stad. Het in nu weer te koop.";
                mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='',`winst`='0' WHERE `spel`='{$vicgame->spel}' AND `stad`='{$vicgame->stad}'");
            }

            if ($victim->famrang > 4) {
                $fam = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$victim->famillie}'"));
                $ower = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='5' AND `famillie`='{$victim->famillie}'"));
                $halfdon = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='4' AND `famillie`='{$victim->famillie}'"));
                $consiglieri = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='3' AND `famillie`='{$victim->famillie}'"));
                if ($halfdon->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$halfdon->login}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$halfdon->login}'"); }
                elseif ($consiglieri->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$fam->consiglieri}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$consiglieri->login}'"); }
                else {
                    echo "<br>Je slachtoffer was de Don van de famillie {$fam->name}. Hij had geen opvolger... $fam->name is uitgemoord.";
                    mysql_query("UPDATE `users` SET `famillie`='',`famrang`='0' WHERE `famillie`='{$victim->famillie}'");
                    mysql_query("DELETE FROM `famillie` WHERE `name`='{$victim->famillie}'");
                }
            }

            if ($victim->testament) {
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$victim->testament}','Testament','Jij stond in het testament van $victim->login en $woord is vermoord je krijgt &euro;$victestament.')");
                mysql_query("UPDATE `users` SET `bank`=`bank`+$victestament WHERE `login`='{$victim->testament}'");
                mysql_query("UPDATE `garage` SET `login`='{$victim->testament}' WHERE `login`='{$victim->login}'");
            }

            mysql_query("DELETE FROM `garage` WHERE `login`='{$victim->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd),`nrofkill`=`nrofkill`+1,`zak`=`zak`+$victim->zak,`kogels`=`kogels`-$suskogels,`xp`=`xp`+10 WHERE `login`='{$data->login}'");
            mysql_query("UPDATE `stad` SET `drugs`=`drugs`+$victim->drugs,`drank`=`drank`+$victim->drank WHERE `stad`='{$data->stad}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `testament`='' WHERE `testament`='{$victim->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `status`='dood',`famillie`='',`famrang`='0',`bank`='0' WHERE `login`='{$victim->login}'");
            $subject = "RIP {$victim->login}";
            mysql_query("INSERT INTO forum_topics (user,type,subject,message,date) VALUES ('Notificatie','rip','$subject','$forummsg',NOW())") or die(mysql_error());
        }

            if ($susdamage < 1) {
            echo "<br><br>Je had er beter tweemaal over nagedacht, {$victim->login} schoot je dood in zijn backfire!";
            mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$victim->login}','Moord','Je hebt $suspect->login vermoord in je backfire.')");

            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$victim->login}','{$data->login}',6,'kill','')");
            mysql_query("INSERT INTO `vermoord`(`login`,`dader`,`date`,`msg`) VALUES ('{$suspect->login}','{$victim->login}',NOW(),'Je bent vermoord door de backFire van {$victim->login}')");
            if ($suspre->login) {
                mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`+$pre->prijs WHERE `login`='{$victim->login}'");
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$suspre->suspect}','Premielijst','Jij hebt $suspre->login op de premielijst gezet, en $woord is vermoord!')");
                mysql_query("DELETE FROM `hitlist` WHERE `login`='{$pre->login}'");
            }

            if ($susgame->spel) { mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='',`winst`='0' WHERE `spel`='{$susgame->spel}' AND `stad`='{$susgame->stad}'");
            }

            if ($suspect->famrang > 4) {
                $fam = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$suspect->famillie}'"));
                $ower = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='5' AND `famillie`='{$suspect->famillie}'"));
                $halfdon = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='4' AND `famillie`='{$suspect->famillie}'"));
                $consiglieri = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='3' AND `famillie`='{$suspect->famillie}'"));
                if ($halfdon->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$halfdon->login}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$halfdon->login}'"); }
                elseif ($consiglieri->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$fam->consiglieri}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$consiglieri->login}'"); }
            }

            if ($suspect->testament) {
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$suspect->testament}','Testament','Jij stond in het testament van $suspect->login en $woord is vermoord je krijgt &euro;$sustestament.')");
                mysql_query("UPDATE `users` SET `bank`=`bank`+$sustestament WHERE `login`='{$suspect->testament}'");
                mysql_query("UPDATE `garage` SET `login`='{$suspect->testament}' WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            }

            
            mysql_query("DELETE FROM `garage` WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `stad` SET `drugs`=`drugs`+$suspect->drugs,`drank`=`drank`+$suspect->drank WHERE `stad`='{$data->stad}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `testament`='' WHERE `testament`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `status`='dood',`zak`='0',`famillie`='',`famrang`='0',`bank`='0' WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET ``kogels`=`kogels`-$vickogels,`nrofkill`=`nrofkill`+1 WHERE `login`='{$victim->login}'");
            $message = "{$victim->login} schoot {$suspect->login} dood in zijn backfire!";
            $subject = "RIP {$suspect->login}";
            mysql_query("INSERT INTO forum_topics (user,type,subject,message,date) VALUES ('Notificatie','rip','$subject','$message',NOW())") or die(mysql_error());
        }

        if ($vicdamage > 0 && $vicdamag > 0) {
            mysql_query("UPDATE `users` SET `health`='$vicdamage' WHERE `login`='{$victim->login}'");
            echo "<br><br>Je probeerde {$victim->login} te vermoorden maar dit mislukt. $woord is wel gewond geraakt.";
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$suskogels,`kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd) WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `se`=`se`+0.5 WHERE `login`='{$data->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`) values(NOW(),'{$data->login}','{$victim->login}',3,'kill')");
        }

        if ($susdamage > 0 && $susdamag > 0) {
            mysql_query("UPDATE `users` SET `health`='$susdamage' WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            echo "<br><br>{$victim->login} schoot terug... Je bent gewond geraakt.";
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$vickogels WHERE `login`='{$victim->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$victim->login}','{$data->login}',5,'kill','')");
        }

        if ($vicdamag < 1) {  
            echo "<br><br>Je bent echt zielig, toen je {$victim->login} probeerde te vermoorden is $woord niet eens gewond geraakt!";  
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$suskogels,`kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd) WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`) values(NOW(),'{$data->login}','{$victim->login}',2,'kill')");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `se`=`se`+0.5 WHERE `login`='{$data->login}'");
        }

        if ($susdamag < 1) {  
if ($vickogels > 0) {
            echo "<br><br>{$victim->login} schoot terug, maar je bent niet gewond geraakt.";  
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$vickogels WHERE `login`='{$victim->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$victim->login}','{$data->login}',4,'kill','')");
}
        }
            }

exit;
}

if ($data->kc - time() < 0) {
    print "<form method='post'><b>Doelwit:</b><input type='text' name='victim'><br>
    <b>Kogels:</b><input type='text' name='kogels' maxlength=10><br>
    <b>Bericht:</b><input type='text' name='message' value=''><br>
    <b>Anoniem</b><input type='radio' name='ano' value='yes'checked>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<b>Niet anoniem</b><input type='radio' name='ano' value='no'><br><br>
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Je code is: <img src=img.php><br>
    Typ hier de code in: <input type=text name=verify><br><br>    
    <input type='submit' name='submit' value='Vermoord!'>
    </form>"
;
}

print "</table><table width=100%>";
print " <tr>
          <td>&nbsp;</td>
        </tr><tr>
    <td class=subTitle><b>Zij schoten op jou</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt><table width=100%>"
;
$dbres                = mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(`time`,'%d-%m-%Y %H:%i') AS `donatetime` FROM `logs` WHERE `person`='{$data->login}' AND `time` >= '{$data->signup}' AND `area`='kill' ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,10");
$bl                = mysql_query("SELECT * FROM `logs` WHERE `person`='{$data->login}' AND `area`='kill'");
$bla = mysql_num_rows($bl);
if ($bla == 0) {
      print <<<ENDHTML
    <tr><td width=125>Geen</td>
ENDHTML
;
}

    while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      $code                = $info->code;
      if ($code == 3) { $code = Gewond; }
      elseif ($code == 2) { $code = "Niet gewond"; }
      elseif ($code == 1) { $code = Dood; }
      elseif ($code == 4) { $code = "BF: Niet gewond"; }
      elseif ($code == 5) { $code = "BF: Gewond"; }
      elseif ($code == 6) { $code = "BF: Dood"; }
      print <<<ENDHTML
      <tr><td width=125>{$info->donatetime}</td>
    <td ><a href="user.php?x={$info->login}">{$info->login}</a></td>
    <td width=100 align="center">$code</td></tr>
ENDHTML
;
    }

       print "</table></table><table width=100%> <tr>
          <td>&nbsp;</td>
        </tr><tr>
    <td class=subTitle><b>Jij schoot op hun</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt><table width=100%>"
;

    $dbres                = mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(`time`,'%d-%m-%Y %H:%i') AS `donatetime` FROM `logs` WHERE `login`='{$data->login}' AND `time` >= '{$data->signup}' AND `area`='kill' ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,10");
    $bl                = mysql_query("SELECT * FROM `logs` WHERE `login`='{$data->login}' AND `area`='kill'");
$bla = mysql_num_rows($bl);
if ($bla == 0) {
      print <<<ENDHTML
    <tr><td width=125>Geen</td>
ENDHTML
;
}

    while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      $code                = $info->code;
      if ($code == 1) { $code = Dood; }
      elseif ($code == 2) { $code = "Niet Gewond"; }
      elseif ($code == 3) { $code = Gewond; }
      elseif ($code == 4) { $code = "BF: Niet gewond"; }
      elseif ($code == 5) { $code = "BF: Gewond"; }
      elseif ($code == 6) { $code = "BF: Dood"; }
      print <<<ENDHTML
      <tr><td width=125>{$info->donatetime}</td>
    <td><a href="user.php?x={$info->person}">{$info->person}</a></td>
    <td width=100 align="center">$code</td></tr>
ENDHTML
;
    }

print "</table>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kenny vw
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 06:03:38
 
Paul

Paul

25/11/2006 13:08:00
Quote Anchor link
Dit gaat over een criminals game?

Over een paar dagen is de update van Fleringen Netwerk klaar,
en kun je daar weer criminals sources+scripts downloaden.
 
Paul K

Paul K

25/11/2006 13:13:00
Quote Anchor link
Yaks mijn kloon :S
alleen dan 1 jaartje jonger :P
 
Aaa Trump

aaa Trump

25/11/2006 13:17:00
Quote Anchor link
Fleringen Netwerk?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.