multiple emailing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »
Igor

Igor

13/11/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik zit met een vraag.
Ik heb op het internet gelezen dat je in de php functie "mail", meerdere emailadressen kunt meegeven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mail("[email protected], [email protected]", "testmail", "Hallo", $headers);
?>


Nu is mijn vraag alleen:
Zit er een maximum op het aantal emailadressen dat je meegeeft? Of kan ik er ook 800 emailadressen neerzetten?

Zo ja: gaat php dan niet vast lopen? Dat hij na elke 10 verstuurde emails een minuut 'pauze' moet nemen ofzo?

Zo ja: is het mogelijk om die pauze in te stellen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 00:24:51
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

14/11/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Met de functie mail() moet je goed opletten dat je niet in de spam / junk mail map terecht komt.
Als je 800 mails in 1 stuurt, steken een hoop e-mail programma's (bv. hotmail) je (bijna) sowieso in de spam map.

Maar wat je vraagt, kan wel met Ajax.
Je kan zo, volledig op de achtergrond, een request naar de server sturen, om bv. 50 mails te sturen. Wanneer dat klaar is, stuur je opnieuw een request voor de volgende 50, ...

Dat kan bv. ook nuttig zijn om heel veel foto's tegelijk te resizen.
 
Noppes

Noppes

14/11/2009 13:37:00
Quote Anchor link
@Emmanuel Delay, vindt je dat nu echt over dat Ajax gebeuren, je kan beter de opdracht(en) klaarzetten en deze met een cron script in 1 keer afhandelenen

je stelt dus iets geheel krankzinnigs voor!

Het is gewoon een kwestie van vastleggen welk mail-bericht naar wie verstuurd moet worden. Op een zelf bepaald moment start je een script wat de mailtjes per persoon verstuurd en dat doe je met behulp van een script wat opgestart wordt vanuit de shell van het OS en dus zonder webserver er tussen!
 
Bas Visscher

Bas Visscher

14/11/2009 13:44:00
Quote Anchor link
Zet het gewoon in een loop.
Dmv. WHILE
 
Noppes

Noppes

14/11/2009 13:51:00
Quote Anchor link
800 mailtjes versturen per to zal niet lukken, dus een loop biedt geen uitkomst!

Advies: ga op zoek naar een mass mail class
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

14/11/2009 14:23:00
Quote Anchor link
Uiteraard moet dat niet zo, maar het kan.

En waarom ook niet?
Ajax is asynchroon en werkt dus op de achtergrond.

Als je een taak hebt die php niet in 1 keer aankan, waarom zou je dan niet met ajax triggers geven die de deeltaken laten uitvoeren?

Dit is geen oproep om mail() te gebruiken ipv. phpmailer of swiftmailer. Dat is weer een andere zaak.

Kijk: een voorbeeld:
werkend voorbeeld
code index.php
code mail_leden.php
Misschien kan iemand hier inspiratie opdoen, bv. om foto's te resizen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Noppes

Noppes

14/11/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Omdat je dan toch altijd nog moet wachten op het afronden van die ajax requests en overigens is het ook nog eens clientsite en dus als ik mijn browser sluit dan wordt dat gehele proces afgebroken.

Maar om antwoord te geven op de vraag:
Ja er zit een max op to,cc,bcc en dat verschilt per mailserver
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

14/11/2009 16:27:00
Quote Anchor link
waarom niet gewoon
mail(..) herhalen?
 
Igor

Igor

14/11/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Wow! Wat een reacties inmiddels.

Nu deed ik het inderdaad met om de drie seconden een ajax-request die een mail(...) uitvoert. Maar wanneer ik dan 800 emails moest versturen duurde dat (3x800)/60 = 40 minuten! Dus ik wilde eigenlijk dat dat sneller ging.

@brie en @phpnoobie: eerst had ik mail(...) in een loop, maar na ongeveer 15 mails verstuurd te hebben, liep hij vast ;)

Als ik het zo lees kan dus denk ik het beste gewoon die ajax-requests blijven doen, aangezien er (@noppes) dus een limiet op de to, cc en bcc kan zitten...
 
Noppes

Noppes

14/11/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Waarom via ajax request? Ook dan loop je de kans dat het het niet in het geheel wordt afgehandeld!!

dus stap 1.
Kijken naar wie welk mailtje moet, dat leg je ergens vast

stap 2
je maakt een script wat die vastlegging uitleest en de mail verzorgt
het opstarten van het scipt moet vanaf de shell gebeuren en dat kan o.a. d.m.v. door het script aan te roepen vanuit de cronjob

En dat is dan ook de enige manier waarop je voor 99% zeker weet dat aan een ieder het mailtje wordt verstuurd.
 
Igor

Igor

14/11/2009 16:46:00
Quote Anchor link
Maar dat kan dus alleen als je toegang hebt tot cronjob. En dat zal ik even na moeten vragen bij mijn server...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.