Multiple Upload Script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark van den Brink

Mark van den Brink

11/09/2013 22:47:07
Quote Anchor link
Beste PHPhelpers,

Ik heb een vraag met betrekking tot het meervoudige uploaden van afbeeldingen.

Meestal gebruik ik de volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$target = "upload/";
 $target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ;
 $ok=1;
 if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target))
 {
 echo "The file ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). " has been uploaded";
 }
 else {
 echo "Sorry, there was a problem uploading your file.";
 }


Werkt prima als je een enkele afbeelding wilt uploaden maar hoe nu als ik er meervoudige wil uploaden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="uploaded[]" type="file">


Die als gebruik ik als input veld. Ik heb al meervoudige scripts geprobeerd vanaf google maar op de 1 of andere manier krijg ik hem niet aan de praat kan iemand mij op weg helpen?

Alvast bedankt,

Groet, Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:31:01
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2013 23:01:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach($_FILES['uploaded']['name'] as $key => $naam)
{

    $target = 'upload/' . basename($_FILES['uploaded']['name'][$key]);
    if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'][$key], $target))
    {

// etc
?>
Gewijzigd op 11/09/2013 23:02:19 door - SanThe -
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

12/09/2013 17:58:11
Quote Anchor link
Super werkt perfect! Alleen dan nog een vervolg vraag...

Kan het zijn dat er een limiet zit aan het multiple uploads want hij werkt bij mij tot maximaal 18 uploads...

Iemand hier een omzeiling voor of een idee over?

Groet,

Mark

Toevoeging op 12/09/2013 18:17:32:

Dat probleem is ook opgelost heb de php.ini file aangepast om dit te bereiken!

-SanThe- Bedankt voor je hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.