Mutaties vacatures websites bijhouden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Alex Been

Alex Been

11/09/2011 15:31:49
Quote Anchor link
Als personeelsbemiddelaar wil ik de vacaturespagina's van 300 bedrijven dagelijks controleren op mutaties (slechts enkele hanteren rss).
Heeft iemand een tool/script, waarmee ik dagelijks in 1 keer kan signaleren of veranderingen zijn op de vacaturetabs van de gewenste websites?

Vast ontzettend veel dank voor diegene die mij hieraan helpt.

n.b. Een tijd geleden heb ik een script op de kop getikt waarmee ik de mutatie voor een enkel adres kan bijhouden. Ik heb niet de kennis/kunde om dit om te zetten, zodat meerdere adressen gescanned kunnen worden. Wellicht is het script bruikbaar voor de geboden oplossing.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
date_default_timezone_set( 'Europe/Amsterdam' );

$url = 'http://www.google.nl';
$filename = dirname( __FILE__ ) . '/modified.txt';

$cURL = curl_init();

// geef de url op
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_URL, $url );

// alleen de headers ophalen
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_NOBODY, true );

// haal het moment van laatste aanpassing op
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_FILETIME, true );

// geef het resultaat terug
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true );

curl_exec( $cURL );
$headers = curl_getinfo( $cURL );
curl_close( $cURL );

/*
echo '<pre>' . print_r( $headers, true ) . '</pre>
      <hr />';
*/

if ( isset( $headers['filetime'] ) )
{

    $data = is_readable( $filename ) ? file_get_contents( $filename ) : '';
    if ( $data == $headers['filetime'] )
    {

        echo '<p>Er zijn geen wijzigingen geweest in http://www.google.nl</p>';
    }

    else
    {
        echo '<p>Er zijn wijzigingen geweest in http://www.google.nl</p>';
        if ( file_put_contents( $filename, $headers['filetime'] ) )
        {

            echo '<p>Het bestand is succesvol geüpdate</p>';
        }
    }

    echo '<p>Last-Modified: ' . date( 'r', $headers['filetime'] ) . '</p>';
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 08:35:43
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

11/09/2011 18:17:34
Quote Anchor link
Probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
date_default_timezone_set( 'Europe/Amsterdam' );

$urls = array('http://www.google.nl', 'http://youtube.nl/');// hier in dit formaat meerdere toevoegen

foreach ($urls as $url) {

   $filename = dirname( __FILE__ ) . '/'.preg_replace('#[^a-zA-Z]{1,}#', '', $url).'_modified.txt';

   $cURL = curl_init();

   // geef de url op
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_URL, $url );

   // alleen de headers ophalen
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_NOBODY, true );

   // haal het moment van laatste aanpassing op
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_FILETIME, true );

   // geef het resultaat terug
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true );

   curl_exec( $cURL );
   $headers = curl_getinfo( $cURL );
   curl_close( $cURL );

   /*
   echo '<pre>' . print_r( $headers, true ) . '</pre>
         <hr />';
   */

   if ( isset( $headers['filetime'] ) )
   {

       $data = is_readable( $filename ) ? file_get_contents( $filename ) : '';
       if ( $data == $headers['filetime'] )
       {

           echo '<p>Er zijn geen wijzigingen geweest in '.$url.'</p>';
       }

       else
       {
           echo '<p>Er zijn wijzigingen geweest in '.$url.'</p>';
           if ( file_put_contents( $filename, $headers['filetime'] ) )
           {

               echo '<p>Het bestand is succesvol geüpdate</p>';
           }
       }

       echo '<p>Last-Modified: ' . date( 'r', $headers['filetime'] ) . '</p>';
   }
}

?>
Gewijzigd op 11/09/2011 18:18:01 door Jacco Brandt
 
Alex Been

Alex Been

11/09/2011 21:58:52
Quote Anchor link
Op het eerste oog doet dit wat ik zoek.
Bedankt voor de snelle reactie.


Toevoeging op 11/09/2011 21:58:53:

Op het eerste oog doet dit wat ik zoek.
Bedankt voor de snelle reactie.
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 12:12:22
Quote Anchor link
Inmiddels gestuit op het volgende probleem:

In de tool staan nu zo'n 40 bedrijven en het script stopt na 30 seconden, waarbij de laatste bedrijven niet gescanned worden. DE volgende melding verschijnt:

Maximum execution time of 30 seconds exceeded

Iemand een suggestie hoe hier mee om te gaan. (het is geen optie voor mij om 20 losse php scripts handmatig te draaien. Ik wil het verwerkt hebben in 1 script)

Hoor graag reacie.

Groet,
Alex
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 12:16:40
Quote Anchor link
De maximum execution time kun je aanpassen (verlengen) in je php.ini
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 12:25:08
Quote Anchor link
bedankt voor de snelle reactie.

Ik been een php leek, dus ..... waar vind ik die php.ini?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

22/09/2011 13:45:42
Quote Anchor link
In de map waar php geinstalleerd is.
 
Pim -

Pim -

22/09/2011 13:56:52
Quote Anchor link
Of doe phpinfo() in een script en dan staat ergens de lokatie van het .ini bestand.
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 13:57:40
Quote Anchor link
In de map waar bovenstaand script staat, bevindt zich geen andere document. Ik heb enkel bovenstaand script.

Moet in deze map dan een php.ini bestand aanmaken om de execution time te kunnen verlengen?
Gewijzigd op 22/09/2011 13:59:26 door Alex Been
 
Victor -

Victor -

22/09/2011 14:10:51
Quote Anchor link
set_time_limit(0); // oneindig
set_time_limit(60); // 1 minuut
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 14:27:40
Quote Anchor link
Mijn host geeft aan de php.ini tijd niet op te willen rekken.
Is er een manier om een php script los te koppelen van een server en het te draaien vanaf je harde schijf?

Ik ben bezig met een verdienmodel met een script. Participanten in kennis zijn welkom.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

22/09/2011 14:56:56
Quote Anchor link
heb je externe toegang tot je database?
 
Victor -

Victor -

22/09/2011 15:08:32
Quote Anchor link
set_time_limit() kan je gewoon in het begin van je script zetten;)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

22/09/2011 15:13:34
Quote Anchor link
Victor - op 22/09/2011 15:08:32:
set_time_limit() kan je gewoon in het begin van je script zetten;)

de host kan die functie uitgeschakeld hebben



Toevoeging op 22/09/2011 15:37:17:

Alex Been op 22/09/2011 14:27:40:
Mijn host geeft aan de php.ini tijd niet op te willen rekken.
Is er een manier om een php script los te koppelen van een server en het te draaien vanaf je harde schijf?

Ja dat kan, je kan php op je pc instaleren en dan scripts executen via CLI,
e.g. in windows omgevingen: (pad naar php)php.exe -q "volledig pad naar je script"
Op die manier kun je dus met tasksheduler op bepaalde tijdstippen een script uitvoeren.
Gewijzigd op 22/09/2011 15:40:59 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.