Mysql date

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

15/11/2010 19:01:16
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik zit momenteel met een lastige situatie.

Ik heb momenteel een pagina waar ik allerlij logs ophaal.
Maar nu wil ik ook dat ik deze tijd op kan halen door een datum te selecteren.
Nu heb ik een selector gemaakt en die post de tijd op deze manier:

yy-mm-dd

Maar ik zet de tijd in de database als time();

Nu wil ik dus de logs ophalen van de DAG die ik selecteer en wil graag weten hoe ik dit in een query op kan halen.

Hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen.
Herhaling: de tijd staat als time(); in de database.

Mvg,

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:08:23
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/11/2010 20:13:08
Quote Anchor link
gebruik ipv time in je database de functie DATE ( Voor 0000-00-00 )

of gebruik DATETIME ( Voor 0000-00-00 00:00:00 )
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

15/11/2010 20:42:36
Quote Anchor link
Ik moet het in een bestaand script bouwen en alles word al op deze manier in de database gezet.
 
Laurens ten Ham

Laurens ten Ham

16/11/2010 10:27:29
Quote Anchor link
Jouw datum en tijd worden opgeslagen als UNIX timestamp.
Je kan deze heel makkelijk omrekenen met date().
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// vervang time() met je query uitkomst....
date('Y-m-d', time());
?>


Wellicht is het handig als je een beetje meer code post zodat we kunnen zien wat je wilt....
Gewijzigd op 16/11/2010 10:29:20 door Laurens ten Ham
 

16/11/2010 10:31:04
Quote Anchor link
NOW() en DATE_FORMAT() zijn functies die je van mysql wel kunt gebruiken. Gebruik geen php functie voor de tijd. Zie verder de overige functies van mysql: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/date-and-time-functions.html
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:04:19
Quote Anchor link
Ik weet het Karl maar diegene waar ik dit voor moet maken had dit zo al in de datbase staan dus kan het nu niet veranderen.

Enig idee hoe ik dit kan doen?
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:05:52
Quote Anchor link
Je kunt het ombouwen zodat date er wel in staat :P
 

16/11/2010 13:06:28
Quote Anchor link
Waarom kan je dat niet veranderen? Zijn allerlei mogelijkheden om dat te kunnen doen. Met verkeerde formaten e.d. is het ontzettend lastig werken, zo niet onmogelijk (zoals je nu merkt).
Een auto die op gas rijd, maar nog een benzine tank heeft werkt ook niet.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:33:08
Quote Anchor link
Ok ik ga zorgen dat het als DATETIME in de database komt.
Kun je me vertellen hoe ik het dan moet doen?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/11/2010 13:44:49
Quote Anchor link
structuur wijzigen in phpmyadmin
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:47:25
Quote Anchor link
Teun, ben je fkn niet normaal? Dan ben je toch al je data kwijt :s

Tim, ik weet niet precies hoe, maar maak in ieder geval een backup!!!!
 

16/11/2010 13:55:33
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 16/11/2010 13:44:49:
structuur wijzigen in phpmyadmin


Als het in het verkeerde formaat opgeslagen word moet dat inderdaad gebeuren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:58:14
Quote Anchor link
Nee met de vaag kun je me vertellen hoe ik het dan moet doen bedoel ik niet hoe ik me structuur anders krijg, Hier vind ik wel een oplossing voor. dat is niet zo moeilijk

de vraag is, Kan iemand mij dan vertellen hoe ik van die ene gelecteerde dag de data kan grijpen uit de db?
 

16/11/2010 14:08:36
Quote Anchor link
Met STR_TO_DATE of DATE_FORMAT
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 18:17:29
Quote Anchor link
Ben hier echt nog niet goed in,

Heb een beetje gezocht maar kan geen goed antwoord vinden dus hier maar even de vraag..

Ik heb het zo in de database staan:
2010-08-23 03:38:18

nu wil ik het ophalen op deze manier
WHERE `time` =
en dan 2010-08-23 alle resultaten van deze dag.

De vraag is dus hoe?
 

16/11/2010 18:47:53
Quote Anchor link
Ik heb al meerdere keren gezegd: Backticks horen niet thuis in queries.
Het wordt dan iets als WHERE DATE_FORMAT(time, 'hier-het-format') = 2010-08-03
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.