[MySQL] Rekenen met datums

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Knorfski

Knorfski

26/01/2006 19:04:00
Quote Anchor link
Als ik dat doe dan krijg ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '2000-01-01 and 2000-02-01' at line 1

Query:
SELECT AVG(stand) as avg_jan FROM standen WHERE tijd between 2000-01-01 and 2000-02-01


Als ik alle quotes weglaat dan krijg ik hetzelfde resultaat als in het begin :'(

edit:
Hoe komt het dat ik nu een nieuw topic aanmaak :S
Kan deze worden verwijderd ?
Gewijzigd op 26/01/2006 19:06:00 door Knorfski
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 00:40:14
 
Frank -

Frank -

26/01/2006 20:16:00
Quote Anchor link
Welke versie van MySQL gebruik je? Oudere versies ondersteunen BETWEEN niet. En daar lijkt het hier ook mis te gaan.
 
Knorfski

Knorfski

26/01/2006 20:19:00
Quote Anchor link
5.0.18

Die ondersteunt het volgens mij...

Toch?
 
Frank -

Frank -

26/01/2006 20:44:00
Quote Anchor link
Yep, daar zit het probleem dus niet. Maar de quotes die jij gebruikt, zijn geen quotes! Zie het verschil tussen de eerste quote in de foutmelding (een quote) en datgene dat jij gebruikt:
...the right syntax to use near '´2000-01-01´...

Dit moet het zijn: '
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.