Mysql subtract

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 01:40:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een website die gegevens op slaat 1 x per 24 uur.
Dit word in een database opgeslagen zie plaatje als volgs.

Afbeelding

Nu heb ik dus een script dat elke 24 uur update naar de nieuwe statistieken die worden dus ook in de database geplaats na elke update word update_id met 1 getal verhoogt en dus de nieuwe statistieken er in gooi.

dus update_id= 1 member_id =1 xp = 1000
update_id= 2 member_id =1 xp = 1500


Hier gaaat het mis.

De script krijg ik niet voor elkaar om die laaste 2 update_id te selecteren en de xp van update id 1 van update id 2 af te trekken.

Hoe krijg ik dat nu voor elkaar dat de laaste 2 update id's de laaste 2 xp waardes van elkaar aftrekt

Dit is de sql die de gegevens in de database gooit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = "INSERT INTO LEVELS(update_id, member_id, skill_id, level, xp)
VALUES('".$next_id."','".$id."','".$skillsss[$i]."','".$uitslag[$iii]."','".$uitslag[$iiiii]."')") or die("Het bericht kon niet verzonden worden.");


Een kamaraad had mij iets op weggeholpen en een plaatje getuurd maar ik snap niet veel van sql join etc
Hij heeft het namelijk wel werkend zou iemand mij kennen helpen hoe ik dit voor elkaar kan krijgen ?


Afbeelding



Super erg bedankt!
Gewijzigd op 06/07/2015 01:48:29 door Andytjuh Bruggeman
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:03:35
 
Pipo Clown

Pipo Clown

06/07/2015 10:25:44
Quote Anchor link
Ik zou beginnen om een datum-tijd op te nemen in je records anders is het onmogelijk om op een correcte wijze te bapalen welke 2 records de laatste waren.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 12:37:39
Quote Anchor link
Die heb ik ook al wel in mijn phpmyadmin staan

Afbeelding
Gewijzigd op 06/07/2015 13:24:22 door andytjuh Bruggeman
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/07/2015 20:19:07
Quote Anchor link
Kan je aangeven wat er niet werkt of wat je niet begrijpt.
De query die je kameraad gemaakt heeft zou moeten werken, tenzij je voor iedere gebruiker een ander id in de tabel updates hebt.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 20:43:08
Quote Anchor link
Nee voor iedereen is die id.

Alleen ik krijg het niet voor elkaar om iets te laten weergeven op een pagina pagina blijft wit.

<code]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

$host_name
= "localhost";
$database = ""; // Change your database name
$username = ""; // Your database user id
$password = ""; // Your password

//////// Do not Edit below /////////

try {
$dbo = new PDO('mysql:host='.$host_name.';dbname='.$database, $username, $password);
}
catch (PDOException $e) {
print "Error!: " . $e->getMessage() . "<br/>";
die();
}



        $sql = 'SELECT l.member_id as id,
        m.name as name,
        (max(l.xp) - min(l.xp)) as xp
from    (
                  select u.id
          from updates as u
          order by u.id desc
          limit  0,2
        ) u
join     levels l
            on l.update_id = u.id
join        members m
            on m.id = l.member_id
where        l.skill_id = 1
group by    l.member_id
order by    xp desc
limit         0,3'
;


foreach ($dbo->query($sql) as $row) {
echo "<tr ><td>$row[name]</td><td>$row[xp]</td></tr>";
}

?>

Gewijzigd op 06/07/2015 20:44:07 door andytjuh Bruggeman
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/07/2015 21:02:34
Quote Anchor link
Je vergeet te fetchen, $dbo->query() geeft een PDOStatement terug.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$stm
= $dbo->query($sql);
while ($row = $stm->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {
    echo '<tr ><td>' . $row['name'] . '</td><td>'. $row['xp'] . '</td></tr>';
}

?>
Gewijzigd op 06/07/2015 21:03:37 door Ger van Steenderen
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 22:15:07
Quote Anchor link
Hmm ik heb het geprobeerd en krijg het volgende.

Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home/******/public_html/new.php on line 33

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while ($row = $stm->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

07/07/2015 09:05:51
Quote Anchor link
Zou het kunnen dat je query niet klopt?
Gewijzigd op 07/07/2015 09:07:09 door Marthijn Buijs
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

07/07/2015 11:09:04
Quote Anchor link
Ik heb geen idee ik heb al van alles geprobeert en toen dacht ik vraag het hier wel even.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.