Mysql WHERE AND en OR

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Z

Bram Z

12/07/2005 14:35:00
Quote Anchor link
Ik wil een query hebben zoiets als dit:

SELECT * FROM WHERE voorwaarde=1

En uit de resulstaten van die voorwaarde moet hij de die halen die
voorwaarde2=1 OR voorwaarde2=2
Nu heb ik zoiets:
SELECT * FROM WHERE voorwaarde=1 AND (voorwaarde2=1 OR voorwaarde2=2)

Maar dat is natuurlijk fout, weet iemand hoe je dit nog kan oplossen ?

Ik weet dat je ook het met php kan doen maar dan zou het veeel langer duren
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:07:32
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Moet toch goed zijn. Alleen FROM `tabelnaam` wel even invullen.
 
Bram Z

Bram Z

12/07/2005 16:36:00
Quote Anchor link
damm weer zo een domme fout van mij :p
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.