Nieuws toevoegen+verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

20/05/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Goedendag,

Nou ik zit weer met een prob :/
Zal wel weer iets makkelijks zijn(voor jullie althans ;p).
Ik heb op deze site aantal scripts+tut gevolgd om nieuws toe te voegen en te verwijderen. Maar het wil nie lukken, als ik iets verwijder...verwijderd ie niets en als ik iets wil toevoegen doet ie dat ook niet >_< :(. Ik krijg geen error ofzo :s. Misschien zit ik ook helemaal verkeerd met het scriptje, maar alle hulp is welkom ;D.
-------------nieuws verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['delete']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['id']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


-------------nieuws toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
include ("conn.php");
if ($post['submit'])
if($datum == "" || $titel == "" || $bericht == "" || $afzender == "" || $land == "" || $email == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."',)") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. <br> <br> Klik <a href=nieuwssysteem.php>hier</a><BR> hier om terug te gaan naar de nieuws panel <br> Klik <a href=index.php>hier</a><BR> om het nieuws te bekijken";
}

else {
$a = date("d-m-Y H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name=afzender></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name=datum value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name=titel></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name=land>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name=email></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name=msg rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=Toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 12:31:40
 
Something Else

Something Else

21/05/2005 01:30:00
Quote Anchor link
iemand
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 11:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
Zie ik niet in "nieuws verwijderen" staan.

Kan ik de code eens zien van conn.php?

In je form zit ook geen action=\" ... \"
Moet dat niet action=\"" .$_SERVER['PHP_SELF']."\" worden?
In je form maak je best van o.a. name=msg name=\"msg\" , rows=8 rows=\"8\" etc.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 15:30:00
Quote Anchor link
Als je geen action invult gaat hij automatisch naar zelfde pagina...
 

21/05/2005 17:11:00
Quote Anchor link
:O die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
is om connectie te hebben met de db.
Zit ik er dicht bij of zit ik er helemaal naast :s?
tnx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Zet eerst die include ook boven je verwijder zcript..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:39:00
Quote Anchor link
Veel fouten....

Verwijderen.php
----------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
include('conn.php');
$query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>

-------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else {

?>
-----------------------------------------------------------

Misschien werkt het zo...
Gewijzigd op 21/05/2005 19:40:00 door Willem Jan Z
 

22/05/2005 13:02:00
Quote Anchor link
tnx for the help :)
ja die verwijder wordt geinclude bij een file die wel connectie maakt met de db, dus vandaar dat ik het nie erin had. Ik zal de scripts uitproberen zodra ik thuis kom :)
 
Something Else

Something Else

22/05/2005 23:21:00
Quote Anchor link
hmmz die verwijder werkt perfect, maar met toevoegen krijg ik heel de tijd dit:
Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik hier om weer terug te gaan.

terwijl ik alles heb ingevuld :s
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2005 23:27:00
Quote Anchor link
------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
{
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else
{
// Verwerking

}
// Formulier
}
?>
-----------------------------------------------------------
 
Something Else

Something Else

23/05/2005 02:26:00
Quote Anchor link
Het was iets anders willem-jan, bedankt voor de hulp hiero :). De scripts hieronder werken voor mij :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Nieuws posten---------"; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
if ($_POST['submit'])
if($_POST['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik <a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."')") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren";
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";
}

else {
$a = date("Y-m-d H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name='afzender'></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name='datum' value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name='titel'></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name='land'>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name='email'></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name='bericht' rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Delete Nieuws---------"; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<? $query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren');
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.