NOP Shopping Cart Hulp!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 07:36:07
Quote Anchor link
Ik heb op http://www.nopdesign.com/freecart/ een gratis werkende Shop gedownload en geinstalleerd.
Alles perfect in de Engelse uitvoering vanaf het bestellen tot het bekijken van de winkelwagen en het toevoegen of verwijderen van artikelen.

Alleen wanneer ik op "CheckOut" klik en de Nederlandse versie installeer dan wordt ik doorverwezen naar een PhP Script die ervoor zorg draagt dat ik automatisch een ordermail ontvang waarbij plotseling de bestelde artikelen en de tarieven er niet meer in staan.

Nu heb ik nog nooit met PhP gewerkt en vraag me dan ook af wat ik fout doe. Gebruikt toevalligiemand dit script en kan iemand mij vertellen wat ik fout doe??

Alvast dank voor de suggesties c.q. oplossing.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 09:13:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 08:38:06
Quote Anchor link
Als dit alleen gebeurt na een ander taal-bestand, dan vermoed ik dat de variabelen niet kloppen.

Vergelijk beide bestanden eens met elkaar.
Gewijzigd op 03/09/2015 08:38:47 door - Ariën -
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 09:40:07
Quote Anchor link
Zou je eens kunnen kijken mocht je tijd hebben. Ik heb namelijk nooit met PhP gewerkt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 09:44:00
Quote Anchor link
We kunnen best kijken, maar dan moeten we toch wel wat globaler weten waar het fout gaat.
Als je dit zo hebt gedownload, zonder eigen aanpassingen dan zou ik het eerder als bug beschouwen die je aan de makers moet doorgeven.
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 09:49:41
Quote Anchor link
Ik heb een testshop met 1 artikel gemaakt op http://regio.tv/testshop/index.html
Wanneer op het laatste alles is ingevuld, ontvang ik een mail van de order, echter zie ik daar het aantal, de prijs en de verzendkosten niet op terug.

Wanneer ik echter de normale Engelse taal instel dan werkt alles prima.

Onderstaand het PhP script zoals ik het u gebruik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
<?php

$admin_email
= '[email protected]';

$admin_subject = 'Nieuwe bestelling';

$customer_subject = 'Uw boek is besteld';

$success_url = 'shop_success.html';

$error_url = 'shop_error.html';

$csv_file = './orders.csv';



if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

{


   $billing_first = isset($_POST['billing_first']) ? $_POST['billing_first'] : '';

   $billing_last = isset($_POST['billing_last']) ? $_POST['billing_last'] : '';

   $billing_address = isset($_POST['billing_address']) ? $_POST['billing_address'] : '';

   $billing_address2 = isset($_POST['billing_address2']) ? $_POST['billing_address2'] : '';

   $billing_city = isset($_POST['billing_city']) ? $_POST['billing_city'] : '';

   $billing_state = isset($_POST['billing_state']) ? $_POST['billing_state'] : '';

   $billing_zip = isset($_POST['billing_zip']) ? $_POST['billing_zip'] : '';

   $billing_phone = isset($_POST['billing_phone']) ? $_POST['billing_phone'] : '';

   $billing_fax = isset($_POST['billing_fax']) ? $_POST['billing_fax'] : '';

   $billing_email = isset($_POST['billing_email']) ? $_POST['billing_email'] : '';

   $shipping_first = isset($_POST['shipping_first']) ? $_POST['shipping_first'] : '';

   $shipping_last = isset($_POST['shipping_last']) ? $_POST['shipping_last'] : '';

   $shipping_address = isset($_POST['shipping_address']) ? $_POST['shipping_address'] : '';

   $shipping_address2 = isset($_POST['shipping_address2']) ? $_POST['shipping_address2'] : '';

   $shipping_city = isset($_POST['shipping_city']) ? $_POST['shipping_city'] : '';

   $shipping_state = isset($_POST['shipping_state']) ? $_POST['shipping_state'] : '';

   $shipping_zip = isset($_POST['shipping_zip']) ? $_POST['shipping_zip'] : '';

   $shipping_phone = isset($_POST['shipping_phone']) ? $_POST['shipping_phone'] : '';

   $shipping_fax = isset($_POST['shipping_fax']) ? $_POST['shipping_fax'] : '';

   $SUBTOTAL = isset($_POST['SUBTOTAL']) ? $_POST['SUBTOTAL'] : '';

   $TOTAL = isset($_POST['TOTAL']) ? $_POST['TOTAL'] : '';

   $TAX = isset($_POST['TAX']) ? $_POST['TAX'] : '';

   $SHIPPING = isset($_POST['SHIPPING']) ? $_POST['SHIPPING'] : '';

   $comments = isset($_POST['comments']) ? $_POST['comments'] : '';;

   if (($billing_first == '') || ($billing_last == '') || ($billing_address == '') || ($billing_city == '') || ($billing_state == '') || ($billing_zip == '') || ($billing_phone == '') || ($billing_email == ''))

   {


      // invalid input

      header('Location: '. $error_url);

      exit;

   }


   if (!preg_match('/^([0-9a-z]([-.\w]*[0-9a-z])*@(([0-9a-z])+([-\w]*[0-9a-z])*\.)+[a-z]{2,6})$/i', $billing_email))

   {


      // invalid email address

      header('Location: '. $error_url);

      exit;

   }


   $today = date("l, F jS Y");

   $message = "";

   $message .= "U heeft een nieuwe bestelling ontvangen. Onderstand treft u meer gegevens aan over deze bestelling.\n";

   $message .= "\n";

   $message .= "Besteldatum: $today \n";

   $message .= " \n";

   $message .= "Betaalinformatie: \n";

   $message .= "-------- \n";

   $message .= "   $billing_first $billing_last \n";

   $message .= "   $billing_address \n";

   $message .= "   $billing_address2 \n";

   $message .= "   $billing_city, $billing_state  $billing_zip \n";

   $message .= "   $billing_phone \n";

   $message .= "   $billing_fax \n";

   $message .= "   $billing_email \n";

   $message .= " \n";

   $message .= " \n";

   if ($shipping_first != '')

   {


      $message .= "Verzenden naar: \n";

      $message .= "-------- \n";

      $message .= "   $shipping_first $shipping_last \n";

      $message .= "   $shipping_addr \n";

      $message .= "   $shipping_addr2 \n";

      $message .= "   $shipping_city, $shipping_state  $shipping_zip \n";

      $message .= "   $shipping_phone \n";

      $message .= " \n";

      $message .= " \n";

   }


   $message .= "Aantal  Prijs(\€)   Product ID  - Artikel\n";

   $message .= "===================================================================== \n";

   for ($i = 1; $i< 25; $i++)

   {


      if (isset($_POST['NAME_' . $i]))

      {


         $name = $_POST['NAME_' . $i];

         $quantity = $_POST['QUANTITY_' . $i];

         $price = $_POST['PRICE_' . $i];

         $id = $_POST['ID_' . $i];

         $addtlinfo = $_POST['ADDTLINFO_' . $i];

         $message .= "$quantity    \$$price    $id - $name   $addtlinfo  \n";

      }

   }


   $message .= "===================================================================== \n";

   $message .= "SUBTOTAAL: $SUBTOTAL \n";

   $message .= "TOTAAL: $TOTAL \n";

   $message .= "\n";

   $message .= "VERZENDKOSTEN: $SHIPPING \n";

   $message .= "\n\n";

   $message .= "Extra Informatie: \n";

   $message .= "--------- \n";

   $message .= "$comments \n";

   $message .= " \n";



   // write to log

   foreach ($_POST as $key => $value)

   {


      $logdata .= ',';

      $logdata .= str_replace(",", " ", $value);

   }


   $logdata = str_replace("\r", "", $logdata);

   $logdata = str_replace("\n", " ", $logdata);

   $logdata .= "\r\n";

   $handle = fopen($csv_file, 'a') or die("can't open csv file");

   fwrite($handle, date("Y-m-d H:i:s,"));

   fwrite($handle, $_SERVER['REMOTE_ADDR']);

   fwrite($handle, $logdata);

   fclose($handle);



   // send message to admin

   $header  = "From: $billing_email\r\n";

   $header .= "Reply-To: $billing_email\r\n";

   $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

   $header .= "X-Mailer: PHP Mail generated by: NOP Shopping Cart\r\n";

   mail($admin_email, $admin_subject, $message, $header);



   // send message to customer

   $header  = "From: $admin_email\r\n";

   $header .= "Reply-To: $admin_email\r\n";

   $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

   $header .= "X-Mailer: PHP Mail generated by: NOP Shopping Cart\r\n";

   mail($billing_email, $customer_subject, $message, $header);



   header('Location: '.$success_url);

   exit;

   }


?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

<title>Winkelwagen</title>

<style type="text/css">

body

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

   text-align: center;

}

div#container

{

   margin-left: auto;

   margin-right: auto;

   width: 50em;

   text-align: left;

}

}

input

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.title

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #006600;

}

.blacktext

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.nobr

{

   white-space: nowrap;

}

.nopcart

{

   background: #464444;

   border: 1px;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #ffffff;

}

.nopheader

{

   background: #464444;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #FFFFFF;

}

.nopentry

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.noptotal

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.nopbutton

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

</style>

<script type="text/javascript" src="./language-en.js"></script>

<script type="text/javascript" src="./nopcart.js"></script>

<script type="text/javascript">

function CheckForm(theform)

{

   var bMissingFields = false;

   var strFields = "";

   if (theform.billing_first.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: First Name\n";

   }

   if (theform.billing_last.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Last Name\n";

   }

   if (theform.billing_address.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Address\n";

   }

   if (theform.billing_city.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: City\n";

   }

   if (theform.billing_state.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: State\n";

   }

   if (theform.billing_zip.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Zipcode\n";

   }

   if (theform.billing_phone.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Phone\n";

   }

   if (theform.billing_email.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Email\n";

   }

   if (bMissingFields)

   {

      alert("We're sorry, but you must provide the following field(s) before continuing:\n" + strFields);

      return false;

   }

   return true;

}

</script>

</head>

<body>

<div id="container">

<blockquote>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__); ?>" onsubmit="return CheckForm(this)">

<span class="nobr">

<script type="text/javascript">

   CheckoutCart();

</script>

</span>

<br>

<p><span class="blacktext"><b>Voer onderstaand uw gegevens in om uw order te kunnen verzenden.</b></span></p>

<p><span class="title"><b>Betaal Informatie:</b></span></p>

<table class="blacktext">

<tr><td>Naam:    </td><td><input type="text" size="18" name="billing_first"> <input type="text" size="15" name="billing_last"></td></tr>

<tr><td>Adres: </td><td><input type="text" size="37" name="billing_address"></td></tr>

<tr><td>Plaats:    </td><td><input type="text" size="21" name="billing_city"></td></tr>

<tr><td>Provincie:   </td><td><input type="text" size="1"  name="billing_state"></td></tr>

<tr><td>Postcode:     </td><td><input type="text" size="5"  name="billing_zip"></td></tr>

<tr><td>Telefoon:   </td><td><input type="text" size="37" name="billing_phone"></td></tr>

<tr><td>Email:   </td><td><input type="text" size="37" name="billing_email"></td></tr>

</table>

<p><input type="submit" value="Bestellen"> <input type="reset" value="Annuleren"></p>

</form>

</blockquote>

</div>

</body>

</html>



- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 03/09/2015 09:54:31 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 09:55:30
Quote Anchor link
Als je het zo gedownload hebt, zonder zelf het script te hebben gewijzigd, dan zou ik eerder een bug-melding doen bij de makers.
 

03/09/2015 20:15:15
Quote Anchor link
Begin bij nopdesign.com:
Nederlandse versie door Ron A.J. Hartendorp van Computer Network Services

evt. '3rd Party Payment Processor Support'
- Authorize.net
- WorldPay
- LinkPoint
 
Johan K

Johan K

03/09/2015 23:34:33
Quote Anchor link
Regel 159 zegt dat $_POST[NAME_1] -> $_POST[NAME_25] gezet moet worden om het bedrag, etc, uit te printen.
Dat zie ik niet in dit script gebeuren
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

04/09/2015 06:15:37
Quote Anchor link
Dank voor de reacties maar ik heb het script door een ervaren PhP deskundige laten nakijken en nu werkt alles goed!
 

04/09/2015 11:22:27
Quote Anchor link
Mooi, dat is ook de beste oplossing.
Programmaonderhoud van een programma is niet direct handig voor op een forum, je moet toch bij allerlei dingen kunnen om ze na te lopen en te testen met andere componenten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.