Notice: Undefined variable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

09/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Hoe komt dat ik zo iets te zien krijg bijna elke keer als ik een pagina van php wil bekijken???


Notice: Undefined variable: jemysql in C:\Server\Apache2\htdocs\tes.php on line 4
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 22:07:25
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Ergens in je script wordt $jemysql gebruikt, maar deze variable is niet geset...
 
Une2008

une2008

09/02/2006 21:54:00
Quote Anchor link
maar deze variable is niet geset...


hoe bedoel je, wat moet ik doen om het niet meer te vertonen.
 
Frank -

Frank -

09/02/2006 21:57:00
Quote Anchor link
Je kunt je script beginnen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$jemysql
= ''; // variabele is geset, maar heeft geen inhoud

?>


Of met de functie isset() controleren of de variabele wel bestaat. In alle gevallen moet je controleren of de inhoud wel aan jouw eisen voldoet.
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:01:00
Quote Anchor link
sorry maar kan je het beter uit legge of zeggen wat ik moet doen want ik weet echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel weinig van PHP niks eigelijk !


maar ik maal nieuwe pagina en tis weer zelfde

Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in C:\Server\Apache2\htdocs\foto.php on line 28


???

wat moet ik doen
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Tutorials doornemen over PHP.... (:
De oplossing van Frank zou trouwens perfect moeten werken... (:
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:09:00
Quote Anchor link
ja klopt ik heb nog eens heel goed gelezen en gedaan en nu toon die da niet meer !!


Ik heb nog een vraag en dat is belangrijker ik wil die een pagina maken met table

Links Midden Rechts


ik weet echt niet waar ik aan moet beginnen dus als je kan uitleggen of je weet een link die de oplossing van mijn vraga heeft mag je altijd laten weten dank u wel
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:16:00
Quote Anchor link
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td>Links</td>
<td>Midden</td>
<td>Rechts</td>
</tr>
</table>

http://www.w3schools.com/ (:
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:19:00
Quote Anchor link
Dus ik neem aan dat gelijk in HTML is oke met html kan ik wel werken maar nu is volgende in html paginas was een probleem ik moest elke keer als ik een link op eerste index toevoegde moest ik het in alle andere paginas zelfde doen anders was het in andere paginas niet te zien dus ik had gehoort dat in PHP alleen maar op een plaats moet invullen en dat het in andere paginas auto gemaakt wordt!!!


dank u voor de link
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/02/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Ja dat kan idd omdat je maar een pagina maakt in php of je menu in de DB zet. Maar zoals Rafeal en Frank al zeiden:
Lees en leer eerst een iets over PHP.
Koop een boek volg wat online cursussen.

Je hebt er later alleen maar voordeel van
Suc6 Klaasjan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/02/2006 22:22:00
Quote Anchor link
CSS tut 2
CSS tut 3
Niet met tabellen, maar des te beter...

@Rafael:
Ik lees de pagina, ik refresh en opeens heb je een andere avatar :P Was grappig effect.. Dacht even dat ik op andere pagina terecht was gekomen..
Gewijzigd op 09/02/2006 22:23:00 door Willem Jan Z
 
Une2008

une2008

09/02/2006 22:28:00
Quote Anchor link
Nu dat wij bezig zijn ik heb eigelijk de programmas volgens deze link geistalleerd

http://www.i-cey.net/handleidingen/apache-php-mysql.htm

maar nu is mijn vraag in welke map moet ik beginnen met de paginas te maken en hoe kan ik ze online zette ik heb een server bij https://www.b-one.net/ ik zal de twee linken opslaan en door lezen. dank u
 
Alfred -

Alfred -

09/02/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Quote:
@Rafael:
Ik lees de pagina, ik refresh en opeens heb je een andere avatar :P Was grappig effect.. Dacht even dat ik op andere pagina terecht was gekomen..


M'n oude zat dus nog in de cache bij u (: Ik wissel regelmatig af (;

Quote:
maar nu is mijn vraag in welke map moet ik beginnen met de paginas te maken en hoe kan ik ze online zette ik heb een server bij https://www.b-one.net/ ik zal de twee linken opslaan en door lezen. dank u


Als je een server hebt, maw, webspace gehuurd in jouw geval, kan je verbinden naar hun ftp, via de gegevens die zij je verschaffen. Je website is dan te bereiken, via de domeinnaam die je er wss bijgekocht hebt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.