Notice: Undefined variable:

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »
Tedd Master

Tedd Master

07/02/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined variable:
het gaat om deze regel if(!$submit){

iemand een clue
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);  
?>

<?
require("config.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";

if(!$submit){
?>

Velden met een * zijn verplicht...
<form method="POST" action="<? echo $PHP_SELF ?>">
  <input type="hidden" name="submit" value="1">
  Naam:<br>
  <input type="text" name="naam" size="30"> *<br>
  Email adres:<br>
  <input type="text" name="email" size="30"> *<br>
  Homepage:<br>
  <input type="text" name="homepage" size="30" value="http://"><br>
  Woonplaats:<br>
  <input type="text" name="woonplaats" size="30"><br>
  Geboortedatum ( dd-mm-jjjj ):<br>
  <input type="text" name="geb1" size="2" maxlength="2"> -
  <input type="text" name="geb2" size="2" maxlength="2"> -
  <input type="text" name="geb3" size="4" maxlength="4"><br>
  Hobby's:<br>
  <textarea name="hobbys" rows="3"></textarea><br>
  Favo drankje(s):<br>
  <input type="text" name="drank"><br>
  Favo artiest(en):<br>
  <input type="text" name="artiest"><br>
  Favo film:<br>
  <input type="text" name="film"><br>
  Geslacht:<br>
  <select size="1" name="geslacht">
  <option value="Man">Man</option>
  <option value="Vrouw">Vrouw</option>
  <option value="Weet ik niet">Weet ik niet</option>
  </select><br>
  Relatie:<br>
  <select size="1" name="relatie">
  <option value="1">Ja</option>
  <option value="0">Nee</option>
  <option value="2">Binnenkort</option>
  </select><br>
  Priv- berichten:<br>
  <select size="1" name="pm">
  <option value="1">Aan</option>
  <option value="0">Uit</option>
  </select><br>
  <br>
  Gewenste gebruikersnaam:<br>
  <input type="text" name="gebruikersnaam" size="25"> *<br>
  Wachtwoord:<br>
  <input type="password" name="wachtwoord" size="12" maxlength="12"> *<br>
  Wachtwoord [ bevestig ]:<br>
  <input type="password" name="wachtwoord2" size="12" maxlength="12"> *<br>
  <input type="submit" value="Aanmelden"> <input type="reset" value="Wis velden"></p>
</form>
<?
}
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result){
?>


Deze gebruikersnaam is al in gebruik<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

<?
}
else{
if($naam AND $email AND $gebruikersnaam AND $gebruikersnaam){

if($wachtwoord!=$wachtwoord2){
echo "De wachtwoorden zijn niet gelijkt aan elkaar";
}

else{
$geboortedatum = "$geb1-$geb2-$geb3";

$tekens=array("a","b","c","d","e","f","g","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9","A","B","C","D","E","F","G","H","I","J","K","L","M","N","O","P","Q","R","S","T","U","V","W","X","Y","Z");
$activeringscode;
for($c = 0; $c < 12; $c++){
srand((double)microtime() * 100000000000000);
$pass = $tekens[rand(0, 62)];
$activeringscode=$activeringscode.$pass;
}


if($actmail=="1"){
$activeringscode = 0;
}

elseif($actmail=="2"){
$activeringscode = 1;
}


mysql_query("INSERT INTO members (gebruikersnaam,wachtwoord,naam,email,homepage,geboortedatum,woonplaats,favodrankje,favoartiest,favofilm,hobbys,geslacht,relatie,geactiveerd,pm) VALUES ('$gebruikersnaam','$wachtwoord','$naam','$email','$homepage','$geboortedatum','$woonplaats', '$drank', '$artiest','$film','$hobbys','$geslacht','$relatie','$activeringscode','$pm')") or die(mysql_error());

$bericht = "Via onze website heb jij (als het goed is) een aanmeldingsformulier ingevuld waarmee je een lid van onze
website wordt, als dit niet het geval is kun je dit mailtje het beste verwijderen.\n\nAls je je wel wilt aanmelden voor een
account op onze website moet je op de onderstaande url klikken om je account te activeren:\n\n
<a href=\"$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode\">$script_url/activeer.php?activate=$activeringscode</a>\n\nMet vriendelijke groet
Webmaster $webmaster_url"
;

if($actmail=="1"){
mail("$webmaster_email","Activeer nu je account $naam !","$bericht");
echo "De aanmelding is succesvol gelukt, er word nu een mailtje verstuurd aan <b>$email</b> waarin de activerings url staat...";
}

elseif($actmail=="2"){
echo "Je account is geactiveerd, je kunt nu inloggen...";
}

else{
echo "De aanmelding is gelukt, het is nu aan de webmaster om te beslissen of hij/zij je accepteerd als member van deze website...";
}
}
}

else{
?>


Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld...<br><br>
<a href="javascript:history.go(-1)">Ga terug</a>

<?
}
}
}

?>

 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 21:45:08
 
Ivo K

Ivo K

07/02/2009 19:34:00
Quote Anchor link
$submit wordt nergens aangeroepen maar opeens gebruikt, dus geeft hij een notice daarover
 

07/02/2009 19:35:00
Quote Anchor link
Tedd schreef op 07.02.2009 19:31:
iemand een clue

Ja, google: Notice: Undefined variable:
Wat je doet is harstikke fout, ga dit leren:
PHP Beginnershandleiding.
 
Arnold C

Arnold C

07/02/2009 20:17:00
Quote Anchor link
Je foutmelding (waarchuwing) zal verdwijnen als je op regel 9 invoegt:

$submit = "";

Je gebruikt een variabele die voor het script 'zomaar' uit de lucht komt vallen.
 

07/02/2009 20:20:00
Quote Anchor link
Arnold schreef op 07.02.2009 20:17:
Je foutmelding (waarchuwing) zal verdwijnen als je op regel 9 invoegt:

$submit = "";

Je gebruikt een variabele die voor het script 'zomaar' uit de lucht komt vallen.

Heel leuk. Maar volgens mij is het de bedoeling dat die $submit moet kijken of die form is gesubmit. Dat gaat op deze manier niet werken. En ook niet op die van jouw.
Leer die php beginnershandleiding, jij ook Arnold.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/02/2009 20:41:00
Quote Anchor link
Ga eens inspringen, dan zien we tenminste wat je doet. En volg Karls tip alsjeblieft op!
 
Arnold C

Arnold C

07/02/2009 21:13:00
Quote Anchor link
Nou nou. Dank voor de goede tip.

Sorry. Wellicht heeft Karl gelijk: het is in ieder geval onduidelijk waar die $submit vandaan komt.

Ik doe nog maar een poging om mee te denken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
if (!$submit) {
    echo "hallo";
}

?>


Geeft eenzelfde soort melding:
Notice: Undefined variable: submit in /Applications/MAMP/htdocs/test.php on line 4

Echter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
if (!isset($submit)) {
    echo "hallo";
}

?>


Geen foutmeldingen. Misschien kom je nu (en na het lezen van die handleiding natuurlijk ;-)) weer wat verder!

PS. Met PDT ECLIPSE kun je het opmaken / formatten van je code automatisch laten doen. Dan zijn alle inspring-regels direct netjes.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arnold C
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 21:17:00
Quote Anchor link
@Arnold: Het wordt nog niet genoemd, echter iedereen doelt hier op het gebruik van superglobals. Dit script is gewoon oud en onveilig.
 
Tedd Master

Tedd Master

07/02/2009 21:25:00
Quote Anchor link
ik heb het script ook niet zelf geschreven dit heb ik gevonden maar het werkt dus niet meer is teveel verouderd bedankt zoek toc nog steeds zoeiets als dit een membet login systeem met profiel mogelijkheid ben niet in de stemming om dit zelf te schrijven helaas
 
Arnold C

Arnold C

07/02/2009 21:26:00
Quote Anchor link
@SanThe: dank, dat helpt. Dan zouden we Tedd nog het meeste helpen door em uit te leggen waarom dit script onveilig is.
 
Tedd Master

Tedd Master

07/02/2009 21:28:00
Quote Anchor link
geloof graag dat het onveilig is maar heb het dus niet zelf geschreven snap wel iets van php globaal maar breek er nog steeds niet in door helaas daar baal ik heel erg van
 
Tedd Master

Tedd Master

07/02/2009 21:29:00
Quote Anchor link
misschien is het gewoon niks voor mij ben right brained overall ben meer creatief niet logic

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tedd Master
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 21:30:00
Quote Anchor link
@Tedd: Lees die tutorial even door. Op zich is dat niet zoveel werk. Dan snap je in ieder geval de basics. Daarna ga je gewoon dit script aanpassen. Het is niet echt heel veel werk, maar wij proberen te helpen en niet de scripts voor je te maken.
 
Tedd Master

Tedd Master

07/02/2009 21:42:00
Quote Anchor link
ja bedankt heb trouwens al heel wat over gelezen btw maar ben nu al hele dag bezig ermee ga zo maffen morgen weer een nieuwe kans op hopelijk wat voorruitgang btw zit er gewoon een beetje vast in hebben jullie programmeurs dit dan wel snel geleerd of is hier ook wat tijd overheen gegaan
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Ik ben in 1982 begonnen. Dus ja, er zit ondertussen al wat tijd in. ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.