Notities toevoegen zonder refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een systeem en ik wil bij clienten notities kunnen toevoegen dit normaal gesproken geen propleem, maar ik wil niet dat de pagina niet refresht maar wel dat de info wordt weg geschreven naar de database en direct ook wordt ingeladen bij de overige notities, zijn hier al bestaande scripts voor?

Zoals bijvoorbeeld op hyves...

Groet,

Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 09:32:54
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Dat zal lastig worden want PHP is server side en daar zal je een refresh voor nodig hebben. Je zou AJAX kunnen gebruiken volgens mij.
Misschien schiet je hier iets mee op => http://woork.blogspot.com/2008/02/using-prototypejs-to-add-record-into.html

ik heb geen idee of dit is wat je zoekt...

Anders als dit het niet is, Kan je op www.google.nl even zoeken.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:22:00
Quote Anchor link
Je kent de hyves krabbels tog wel?,, je wanneer je een krabbel verzend, wordt de krabbel direct in de lijst erbij gezet zonderdat de pagina, refresht
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:30:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kent de hyves krabbels tog wel?


Om eerlijk te zijn nee. Ik ben niet zo weg van dat hyven etc...

Waarom zou je geen refresh willen hebben? Is toch niks mis mee?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:32:00
Quote Anchor link
ik werk met tabs, en als ik dan refresh komt hij weer helemaal bij de eerste tab te staan...
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:48:00
 

10/04/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Ajax is inderdaad de manier om dit te doen. Je verstuurt de ingevulde data als POST of GET (via Ajax) naar een PHP script. Vervolgens verwerkt dit script de input, en geeft een respons terug in bijvoorbeeld XML, JSON of gewoon platte tekst. Met javascript kan je dit vervolgens weer verwerken en zo kan je een hele pagina veranderen zonder één enkele refresh.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Heb jij hiervoor toevallig een voorbeeld scriptje??
 

10/04/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Nee, maar er staat een prima tutorial op het volgende adres:
http://www.w3schools.com/Ajax/Default.Asp
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Kijk hier is naar.

http://phptuts.nl/view/44/
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Heey dankje!
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Helaas,, hij doet et niet,, ik krijg netjes de invul pagina,, maar als je wegklikt of op tab drukt doet hij het niet:(
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/04/2009 16:50:00
Quote Anchor link
En wat zegt firebug dan? Firefox Add-on Firebug
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:54:00
Quote Anchor link
die geeft de volgende melding:

Json is not defined
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Moet ik nog dingen installeren op mijn windows server 2003? ik draai namelijk iis6

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Normaal doet hij het gewoon hoor, check het voorbeeld maar.

http://phptuts.nl/script_sources/memo.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Ik heb die van http://nettuts.com/tutorials/javascript-ajax/submit-a-form-without-page-refresh-using-jquery

Nu wil ik na dat hij hem heeft verzonden en is goedgekeurt een andere pagina in laden, ik heb nu het volgende, maaar dat werkt niet, want dan krijg ik alleen het woordje test met het plaatje tezien, de link url is goed...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
$(function() {
  $('.error').hide();
  $('input.text-input').css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  $('input.text-input').focus(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFDDAA"});
  });
  $('input.text-input').blur(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  });

  $(".button").click(function() {
        // validate and process form
        // first hide any error messages
    $('.error').hide();
    

      var name = $("input#name").val();
        if (name == "") {
      $("label#name_error").show();
      $("input#name").focus();
      return false;
    }
        var email = $("input#email").val();
        if (email == "") {
      $("label#email_error").show();
      $("input#email").focus();
      return false;
    }
    
        var dataString = 'name='+ name + '&email=' + email;
        var clientnr = $("input#clientnr").val();
        //alert (dataString);return false;
        
        $.ajax({
      type: "POST",
      url: "bin/process.php",
      data: dataString,
      success: function() {
        $('#contact_form').html("<div id='message'></div>");
        $('#message').load("../notitie_toevoegen.php&clientnr=" + clientnr + "")
        .append("<p>test</p>")
        .hide()
        .fadeIn(1500, function() {
          $('#message').append("<img id='checkmark' src='images/check.png' />");
        });
      }
     });
    return false;
    });
});
runOnLoad(function(){
  $("input#name").select().focus();
});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 21:44:00
Quote Anchor link
anyone?

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

11/04/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Je doet niets met de geladen data... http://docs.jquery.com/Ajax/jQuery.get
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Versluis
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 22:06:00
Quote Anchor link
maar hoe kan ik die complete pagina, inladen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.