Offerte formulier werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »
Gabriela Karatzia

Gabriela Karatzia

06/09/2016 20:59:51
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben al een tijdje bezig met een offerte formulier. Ik krijg het maar niet werkend.
Verder heb ik ook nog niet zoveel ervaring met PHP. Het formulier reageert nergens op bij het klikken op de submit button.
Alle variabelen zijn benoemd.
Alvast hartelijk dankt voor de hulp/uitleg.

Groeten Gabriela

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
if(!isset($_POST['submit']))
 {



$company =  $_POST['companyname'];
$name = $_POST['name'];
$visitor_email = $_POST['email'];
$travelers =  $_POST['persons'];
$bagage =  $_POST['luggage'];
$departaddress =  $_POST['depart'];
$datedepart =  $_POST['departdate'];
$dephour =  $_POST['departhour'];
$depminute =  $_POST['departminute'];
$destinationaddress =  $_POST['destination'];
$datereturn =  $_POST['returndate'];
$rethour =  $_POST['returnhour'];
$retminute =  $_POST['returnminute'];
$extrastops =  $_POST['stops'];
$type =  $_POST['bustype'];
$message =  $_POST['comments'];
}


//Validate first
if(empty($name)||empty($visitor_email))
{

    echo "Naam en emailadres zijn verplicht!";
    exit;
}


if(IsInjected($visitor_email))
{

    echo "Ongeldige invoer";
    exit;
}


$email_from = '[email protected]';
$email_subject = "Offerte aanvraag";
$email_body = "Bedrijfsnaam:" .$companyname."\n". "Naam:" .$name."\n". "Email:" .$visitor_email."\n". "Aantal personen:" .$travelers. "\n"."Bagage:" .$bagage. "\n"."Vertrekadres:" .$departaddress. "\n"."Vertrekdatum:" .$datedepart. "\n". "Vertrek tijdstip:" .$dephour. "\n". "" .$depminute. "\n". "Bestemming:" .$destinationaddress. "\n". "Retourdatum:" .$datereturn. "\n". "Retour tijdstip:" .$rethour. "" .$retminute. "\n"."Extra stops:" .$extrastops. "\n". "Type bus:" .$type. "\n"."Bericht:" .$message"\n";
    
    
$to = "[email protected]";
$headers = "From: $email_from \r\n";
$headers = "Reply-To: $visitor_email \r\n";


mail($to,$email_subject,$email_body, $headers);

header('Location: bedankt.html');

function
IsInjected($str)
{

  $injections = array('(\n+)',
              '(\r+)',
              '(\t+)',
              '(%0A+)',
              '(%0D+)',
              '(%08+)',
              '(%09+)'
              );
  $inject = join('|', $injections);
  $inject = "/$inject/i";
  if(preg_match($inject,$str))
    {

    return true;
  }

  else
    {
    return false;
  }
}

  
?>




HTML form:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
<form method="post" action="send_quotation.php" name="contactform" >
                        <div id="message"></div>
                        <div class="f-row">
                            <div class="one-half">
                                <label for="companyname">Bedrijfsnaam</label>
                                <input type="text" name="companyname" id="companyname"  />
                            </div>
                            
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="name">Voor- en achternaam</label>
                                <input type="text" name="name" id="name" />
                            </div>
            
                                
                        
                            <div class="one-half">
                                <label for="email">Emailadres</label>
                                <input type="email" name="email" id="email" />
                            </div>
                    
        
                            <div class="one-half">
                                <label for="persons">Aantal reizigers</label>
                                <input type="number" name="persons" id="persons" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="luggage">Aantal bagagestukken</label>
                                <input type="number" name="luggage" id="luggage" />
                            </div>
                        </div>
                                    <hr>
                                    
                        <div class="f-row">            
                            <div class="full-width">
                                <label for="depart">Vertrekadres</label>
                                <input type="text" name="depart" id="depart" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="departdate">Datum vertrek</label>
                                <input type="text" name="departdate" id="departdate" value=" dd-mm-jjjj" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-fourth" >
                                <label for="departhour">Tijdstip vertrek</label>
                                <select name="departhour" >
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 01 </option>
                                    <option> 02 </option>
                                    <option> 03 </option>
                                    <option> 04 </option>
                                    <option> 05 </option>
                                    <option> 06 </option>
                                    <option> 07 </option>
                                    <option> 08 </option>
                                    <option> 09 </option>
                                    <option> 10 </option>
                                    <option> 11 </option>
                                    <option> 12 </option>
                                    <option> 13 </option>
                                    <option> 14 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 16 </option>
                                    <option> 17 </option>
                                    <option> 18 </option>
                                    <option> 19 </option>
                                    <option> 20 </option>
                                    <option> 21 </option>
                                    <option> 22 </option>
                                    <option> 23 </option>
                                    
                                </select>
                            </div>
                            <div class="one-fourth" >
                            <label for="departminute"><br/></label>
                                <select name="departminute" >
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 30 </option>
                                    <option> 45 </option>
                                </select>
                            </div>
                        </div>
                        
                        <hr>
                        
                        <div class="f-row">    
                            <div class="full-width">
                                <label for="destination">Bestemming</label>
                                <input type="text" name="destination" id="destination" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="returndate">Datum terugreis</label>
                                <input type="text" name="returndate" id="returndate" value=" dd-mm-jjjj" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-fourth" >
                                <label for="returnhour">Tijdstip terugreis</label>
                                <select name="returnhour" >
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 01 </option>
                                    <option> 02 </option>
                                    <option> 03 </option>
                                    <option> 04 </option>
                                    <option> 05 </option>
                                    <option> 06 </option>
                                    <option> 07 </option>
                                    <option> 08 </option>
                                    <option> 09 </option>
                                    <option> 10 </option>
                                    <option> 11 </option>
                                    <option> 12 </option>
                                    <option> 13 </option>
                                    <option> 14 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 16 </option>
                                    <option> 17 </option>
                                    <option> 18 </option>
                                    <option> 19 </option>
                                    <option> 20 </option>
                                    <option> 21 </option>
                                    <option> 22 </option>
                                    <option> 23 </option>
                                    
                                </select>
                            </div>
                            <div class="one-fourth" >
                            <label for="returnminute"><br/></label>
                                <select name="returnminute">
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 30 </option>
                                    <option> 45 </option>
                                </select>
                            </div>
                        </div>
                        
                        <div class="f-row">    
                            <div class="one-half">
                                <label for="stops">Aantal tussenstops</label>
                                <input type="text" name="stops" id="stops" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="bustype">Gewenste bustype</label>
                                <select name"bustype">
                                    <option value="" selected> Maak uw keuze </option>
                                    <option value="max50" >Bus max 50 pers</option>
                                    <option value="vip29" > Vip bus max 30 pers</option>
                                </select>
                            </div>
                        </div>
<hr>                            
                        
                        <div class="f-row">
                            <div class="full-width">
                                <label for="comments">Extra informatie</i></label>
                                <textarea placeholder="Benoem hier eventueel de extra tussenstops" name="comments" id="comments" >
                                
                                </textarea>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="f-row">
                            <input type="submit" value="Verstuur" name="submit" class="btn color medium right" />
                        </div>
                    </form>
                </div>
Gewijzigd op 06/09/2016 21:01:23 door Gabriela Karatzia
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 04:43:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2016 23:10:33
Quote Anchor link
Met die ! op regel twee kijk je of $_POST['submit'] niet bestaat, en dan pas maak je die variabelen aan.
Los van het feit dat deze werkwijze niet klopt, is het controleren van het versturen van het formulier en het aanmaken van variabelen ook erg onnodig. Die variabelen zouden immers al moeten bestaan, dus hoef je ze niet nogmaals aan te maken.

In je validatie gebruik je ook een exit; dit laat je script direct stoppen, en ik vraag me af of dat echt is wat je wilt? Als jij winkelt en je maakt een foutje door het verkeerde product uit het schap te halen, dan verlaat je ook niet de winkel, en handel je het juist af.

In korte lijnen zou ik het script als volgt oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
// op dit moment is je formulier verstuurd via de POST-methode.
    $errors = array(); // maak een array aan voor alle fouten in de validatie.
    if(empty($_POST['name'])|| empty($_POST['email'])) {
        $errors[] = "Naam en e-mailadres zijn verplicht!";
    }

        
    if(IsInjected($_POST['email'])) {
        $errors[] = "Ongeldige invoer!";
    }


    if(count($errors)>0) {
    // we hebben één of meer validatiefouten gevonden, loont ze allemaal in deze foreachlus.
        foreach($errors as $error {
            echo "Fout: ".$error."<br />";

        }
    }
else {
        // er zijn geen validatiefouten. Alles is goed.
        // Hier kan je mailen, en kan je de $_POST-waardes gebruiken, zoals ik ze al eerder in dit script gebruik.

    }
}

?>
Gewijzigd op 06/09/2016 23:11:15 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.