Offerte formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Casper B

Casper B

27/06/2011 13:35:16
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik wil graag een offerte formulier realiseren, maar weet eerlijk gezegd helemaal niet hoe ik moet beginnen en waar ik op moet letten.

Tips zijn altijd welkom, ook als iemand al een gedeelte van de code heeft!

Alvast dank.

Groeten
Gewijzigd op 27/06/2011 13:40:38 door Casper B
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 23:44:40
 
The Force

The Force

27/06/2011 14:06:58
Quote Anchor link
Wat kan je al? Er van uitgaande dat je nog totaal geen ervaring hebt: ga eerst HTML/CSS leren. Probeer je pagina zoals je hem wilt hebben op te bouwen en vraag hier naar feedback. Een goede basis is namelijk het halve werk. Vervolgens ga je de functionaliteit bouwen die de offerte verzend op het moment dat iemand de offerte verstuurd. Dit moet met PHP. Ga eerst een aantal tutorials doorlezen en expirimenteer totdat je een goede basis hebt. Laat tussendoor nog eens zien wat je hebt zodat we je kunnen helpen indien nodig. Kijk sowieso (naast basistutorials) naar tutorials voor formulier verwerking in PHP en beveiliging in PHP.
 
Casper B

Casper B

27/06/2011 14:13:28
Quote Anchor link
HTML CSS ben ik erg goed in. PHP begin ik nu ook te begrijpen. Wat ik alleen even nu eerst mee zit is of ik de offerte door de gebruiker per stap moet laten invullen of gewoon meteen een hele lijst met keuzes... Wat zou het verstandigst zijn?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/06/2011 14:50:35
Quote Anchor link
Casper Desnee op 27/06/2011 14:13:28:
Wat ik alleen even nu eerst mee zit is of ik de offerte door de gebruiker per stap moet laten invullen of gewoon meteen een hele lijst met keuzes... Wat zou het verstandigst zijn?

Dat hangt van het aantal in te vulden velden af. Als mensen 100 velden moeten invullen dan zou ik het onderverdelen in 5 stasppen, maar zijn het maar 10 velden dan zet je gewoon alles op 1 pagina.
Gewijzigd op 27/06/2011 14:50:50 door Ozzie PHP
 
Casper B

Casper B

27/06/2011 15:25:12
Quote Anchor link
Ja het gaat maar om 10 velden dus dan op 1 pagina. Wat de opdrachtgever wel wil is, wanneer je bijv. van de lijst kiest:
Huisstijl
Promotie
Overig


>> Dat je dan wel steeds een dezelfde pagina hebt, waar meer opties bij komen.
Maar hoe kan ik dit doen zonder al te veel pagina's aan te hoeven maken??

Of om 't beter te vertalen, hoe kan ik in 1 pagina meerdere schermen maken, zodat ik niet alle stappen per categorie hoef uit te werken...
Gewijzigd op 27/06/2011 15:28:01 door Casper B
 
The Force

The Force

27/06/2011 15:42:56
Quote Anchor link
javascript (makkelijkst icm jQuery). Als het event af gaat dat er uit de lijst iets is geselecteerd dan kan je kijken wat er geselecteerd is en aan de hand daarvan bijv. een extra veld tonen.
 
Casper B

Casper B

27/06/2011 16:18:42
Quote Anchor link
@ The force.
Heb je daarvan een voorbeeldje hoe de jquery eruit moet komen te zien?
 
The Force

The Force

27/06/2011 17:04:41
Quote Anchor link
Nee, maar ik zou zeggen: probeer het te maken en als je vast zit dan helpen we je! Als je een paar tutorials doorleest (met name de jQuery beginnershandleiding) dan snap je zelf hoe je het moet maken.
 
Rob Smit

Rob Smit

28/06/2011 11:57:31
Quote Anchor link
Mischien kan je hier wat mee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
include("verbinding.inc.php");
    
        $gorie_SQL="SELECT * FROM catagorie ORDER BY catagorie_cat";
        $gorie_result=mysql_query($gorie_SQL);

        $cat=$_GET['CAT'];

        echo '<form action="" method="GET">';       
        echo '<select name="CAT" onchange="this.form.submit()">';
        {

if(strlen($_GET['subcat']['size'])==0){

            if(strlen($_GET['CAT']['size'])==0){
            echo '<option selected value=" ">selecteer catagorie</option>';
            }
else{
            echo '<option selected value=" ">'.$cat.'</option>';
        }
    }
else{
        echo '<option selected value=" ">'.$de_pagina.'</option>';
    }

        
        while($gorie=mysql_fetch_array($gorie_result))
        {
    

            echo '<option value="'.$gorie['catagorie_cat'].'">'.$gorie['catagorie_cat'].'</option>';

        }
}

echo '</select></form> ';
?>



<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php    

        echo '<form action="" method="GET">';       
        echo '<select name="subcat" onchange="this.form.submit()">';
    
        if(strlen($pagina['subcatagorie_naam'])==0){
        echo '<option selected value=" ">selecteer een pagina</option>';
        }
else{
        echo '<option selected value=" ">'.$de_subpagina.'</option>';
        $cat=$de_pagina;
        }

        $subgorie_SQL="SELECT * FROM subcatagorie WHERE catagorie_cat= '" . $cat . "' ORDER BY subcatagorie_naam";
        $subgorie_result=mysql_query($subgorie_SQL);
        
        
        while($subgorie=mysql_fetch_array($subgorie_result)){
        

            echo '<option value="'.$subgorie['subcatagorie_ID'].'">'.$subgorie['subcatagorie_naam'].'</option>';

        }


echo '<input type="hidden" name="action" value="subcat">';
echo '</select></form> ';
?>
 
Casper B

Casper B

01/07/2011 14:57:08
Quote Anchor link
Beste mensen, hoe kan ik een geselecteerde radiobutton naar mijn mail posten?
 
Maikel  B

Maikel B

01/07/2011 15:52:53
Quote Anchor link
$_POST['idvanderadiobutton']
 
Casper B

Casper B

01/07/2011 16:00:26
Quote Anchor link
Oke, alleen ik krijg 'm dan nog niet naar mijn mail


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        
        $senderCategorie = $_POST['categorie'];        

    
        $body = "Bedrijfsnaam: $company \n".
            "Categorie: $categorie \n".
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/07/2011 21:15:15
Quote Anchor link
$body = "Bedrijfsnaam: ".$company." Categorie: ".$categorie." \n".

Dat moet gewoon werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.