Omschrijving aan plaatje toevoegen in loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zack Smulders

Zack Smulders

09/07/2013 00:12:57
Quote Anchor link
Goededag,

Ik ben bezig met een script van een ander welke plaatjes laat uploaden. Echter wordt hier geen titel of omschrijving aan meegeven. Kan iemand mij op weg helpen waar ik dat in onderstaande code kan toevoegen?

Het uitlezen etc lukt me verder wel, het gaat alleen om de velden toevoegen in een loop. Ik vermoed ergens bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i = 0; $i < $numberImages; $i++) {
maar ik raak een beetje de kluts kwijt.

Dit is het stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
        <fieldset class="usp-images">
            <label for="user-submitted-image"><?php _e('Upload an Image'); ?></label>
            <div id="usp-upload-message"><?php echo $usp_options['upload-message']; ?></div>
            <div id="user-submitted-image">
                <?php if($usp_options['min-images'] < 1) {
                    $numberImages = 1;
                }
else {
                    $numberImages = $usp_options['min-images'];
                }
for($i = 0; $i < $numberImages; $i++) { ?>

                <input name="user-submitted-image[]" type="file" size="25" class="usp-clone">
                <?php } ?>
                <a href="#" id="usp_add-another"><?php _e('Add another image'); ?></a>
            </div>
        </fieldset>


Alvast bedankt voor elke input.
Gewijzigd op 09/07/2013 00:24:57 door Zack Smulders
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 20:47:12
 
Erwin H

Erwin H

09/07/2013 00:32:49
Quote Anchor link
Waarom probeer je het niet gewoon? Zet gewoon een dummy tekst neer op de plek waar je denkt dat het moet, run het script en zie wat je op je scherm krijgt.
 
Zack Smulders

Zack Smulders

09/07/2013 00:42:11
Quote Anchor link
Beste Erwin,

Geloof me, ik ben al een paar uur aan het testen. Gaat niet zo zeer om ergens wat tekst te laten verschijnen, maar per uploadveld ook een omschrijvingsveld te plaatsen.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

09/07/2013 02:36:24
Quote Anchor link
<img src="" alt=" " width="" height="" border="0">
Wat doet.........^........ dat daar?

Toevoeging op 09/07/2013 02:39:38:

Yoop Overmaat op 09/07/2013 02:36:24:
<img src="" alt=" " width="" height="" border="0">
Wat doet...........^........ dat daar?
Gewijzigd op 09/07/2013 02:39:07 door Yoop Overmaat
 
Zack Smulders

Zack Smulders

09/07/2013 08:53:46
Quote Anchor link
Hi Yoop,

Ik weet niet of je doelt op het = teken of op de gehele
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alt =""
maar daar kan ik de alternatieve tekst kwijt. Ik zou daar wellicht iets mee kunnen, maar weet niet hoe je die dan dynamisch kan maken zodat deze per plaatje door de gebruiker kan ingevoerd worden.
Gewijzigd op 09/07/2013 08:54:12 door Zack Smulders
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.