omzetscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »
Marco

Marco

30/06/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Weet iemand of er een php code is die in foldernamen op de server de _ weghaalt en daar een spatie van maakt?

Alvast bedankt voor de hulp :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:12:27
 
GaMer B

GaMer B

30/06/2007 21:37:00
Quote Anchor link
Str_replace() en ftp_rename() kunnen je wel helpen.
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/06/2007 22:04:00
Quote Anchor link
Het zou handiger zijn als je er een voorbeeld bij geeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= 'een_php_file.php';
$string = str_replace("_"," ",$string);
echo $string;
?>


Uitkomst is dan 'een php file.php'
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/06/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

30/06/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 30.06.2007 22:06:
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco


Het voorbeeld van Iltar lijkt me toch vrij duidelijk? je geeft de string een bepaalde waarde, haalt hem door str_replace(), en weergeeft de de string vervolgens dmv de echo ""
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/06/2007 22:22:00
Quote Anchor link
Sneeuwvlok schreef op 30.06.2007 22:16:
Marco schreef op 30.06.2007 22:06:
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco


Het voorbeeld van Iltar lijkt me toch vrij duidelijk? je geeft de string een bepaalde waarde, haalt hem door str_replace(), en weergeeft de de string vervolgens dmv de echo ""


Ja die is ook duidelijk genoeg maar maby doelde hij elders op......
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/06/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Je kan doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$handle
= opendir(".");

while($file = readdir($handle))
{

    $file = str_replace("_"," ",$file);
    echo $file."<br />\n";
}

closedir($handle);
?>
 
Marco

Marco

30/06/2007 23:08:00
Quote Anchor link
Zoiets heb ik inderdaad nodig, maar het is de bedoeling dat hij dat ook met sub directories doet...

Moet namelijk zo'n 1000 directories van de_ ontdoen...
 
Jan geen

Jan geen

30/06/2007 23:56:00
Quote Anchor link
denk dat je dat met recursie moet gaan werken. heb zo snel even geen voorbeeld...
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

01/07/2007 01:12:00
Quote Anchor link
Dan raad ik je aan om de rename() functie of, ftp_rename() (dacht ik) te gebruiken, zon voorbeeld kan ik niet geven, ik heb ze zelf nog niet gebruikt.

Je kan een functie maken die hetvolgende doet:

kijkt of het een array is, zoja, kijk of er een array in zit, zoja, voer deze functie uit met een array die net gevonden is, terwijl deze returned word naar het rename script.
 
Jan geen

Jan geen

01/07/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Je moet er wel even goed aan denken dat je eerst goed test voor je gaat renamen, als je iets verkeerd doet kunnen er ook verkeerde mappen worden gewijzigd.
 

01/07/2007 12:20:00
Quote Anchor link
Ho kijk uit, voordat je dit doet, controleer wat voor besturingssysteem er op je server staat. Je brengt jezelf heftig in de problemen als het een UNIX achtige betrefd, deze kunnen heel slecht overweg met spaties in bestands/map namen.

Alleen windows kan dit aan maar zelfs dan zeg ik dat spaties niet thuishoren op het www.
 
Marco

Marco

01/07/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Dit script had ik al:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$map
= './images/upload/07_Juli/';

if(@$dir = opendir($map)) {

    while (false !== ($file = readdir($dir)) ) {
        if (is_file($map.$file)) {
            if (strtolower(end(explode('.',$file))) == 'jpg') {
                rename($map.$file, $map.substr($file, 0, -4).'.png');
            }
        }
    }
}

?>


Alleen is deze om files te hernoemen ipv folders...
 
Marco

Marco

02/07/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$map
= './test/';

if(@$dir = opendir($map)) {

    while (false !== ($file = readdir($dir)) ) {
        if (is_file($map.$file)) {
            if (strtolower(end(explode('.',$file))) == '_') {
                rename($map.$file, $map.substr($file, 0, -4).' ');
            }
        }
    }
}

?>



Volgens mij klopt dit niet, iemand misschien een idee om dit file rename script om te zetten naar een directory rename script...

Zal het nog even verder proberen te verduidelijken...

Ik heb 2200 mappen waar underscores in zitten, al deze underscores moeten vervangen worden door een spatie....

Met de hand echt niet te doen...

Dus vandaar dat ik jullie hulp vraag...

Onderstaande heb ik gevonden, maar daar ik niet genoeg weet van PHP op dit gebied de vraag of jullie weten of dit goedis of niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
function dir_replace ($search, $replace, $dirname, $recursive = true) {
        $dir = opendir($dirname);
        while ($file = readdir($dir)) {
            if ($file != '.' && $file != '..') {
                if (is_dir($dirname.'/'.$file)) {
                    if ($recursive) {
                        dir_replace($search, $replace, $dirname.'/'.$file);
                    }
                }
else {
                    file_replace($search, $replace, $dirname.'/'.$file);
                }
            }
        }
    }

?>


Alvast bedankt voor de genomen moeite
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
M Ypma

M Ypma

02/07/2007 18:15:00
Quote Anchor link
@de Marco
Niet bumpen binnen 24 uur, er zit een edit knopje
 
Marco

Marco

02/07/2007 18:22:00
Quote Anchor link
47 minuten te vroeg....sorry, niet op gelet...
 
Marco

Marco

03/07/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een werkende directory find and replace script

Echter, kan iemand mij helpen waardoor dit script ook de submappen controleert en aanpast?

Hier is het script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?
error_reporting(E_ALL);

function
dir_replace ($search, $replace, $dirname, $recursive = true) {
$dir = opendir($dirname);
while ($file = readdir($dir)) {
if ($file != '.' && $file != '..') {
if (is_dir($dirname.'/'.$file)) {
rename( $dirname.'/'.$file, dir_rename( $dirname.'/'.$file, $search, $replace ) );
if ($recursive) {
dir_replace($search, $replace, dir_rename( $dirname.'/'.$file, $search, $replace ));
}
}
}
}
}


function
dir_rename( $subject, $search = '_', $replace = ' ' )
{

return str_replace( $search, $replace, $subject );
}


dir_replace('_', ' ', '.');
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.