onderwerp mag niet leeg zijn

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Steven Cuypers

Steven Cuypers

29/05/2008 19:43:00
Quote Anchor link
hey, mischien stom , ik heb een formulier waarin velden moet ingevuld worden. (zoals hieronder). Maar ik doe iets verkeerd, als je de verzendbutton indrukt en het veld is ingevuld, blijft de boodschap staan kunnen jullie mij helpen de fout te vinden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<label for="onderwerp">Onderwerp: *</label> <input id="onderwerp" name="onderwerp" value="<?php echo $_POST["subject"] ?>"/>
          <?php
    if ($_POST["sendbutton"] && $_POST["subject"] == "")
        {

        echo "<div class=\"remark\">Vul hier uw subject in !</div>\n";
        }

    else {
        echo "<br/>\n";
        }

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Cuypers
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:11:51
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/05/2008 19:46:00
Quote Anchor link
De naam van je input veld is 'onderwerp' en jij controleert of $_POST['subject'] leeg is?
 
Steven Cuypers

Steven Cuypers

29/05/2008 19:49:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 29.05.2008 19:46:
De naam van je input veld is 'onderwerp' en jij controleert of $_POST['subject'] leeg is?


ha oki, dus als je iets checkt dan moet de name dezelfde hebben als het inputveld, mercikes het werk !
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/05/2008 19:53:00
Quote Anchor link
Uiteraard, hoe zou PHP anders moeten weten welk veld je wilt controleren?
 
Steven Cuypers

Steven Cuypers

29/05/2008 19:55:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 29.05.2008 19:53:
Uiteraard, hoe zou PHP anders moeten weten welk veld je wilt controleren?


mercikes voor den uitleg !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Cuypers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.