Oneindige laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 15:52:28
Quote Anchor link
He allemaal,

Ik heb mijn script af voor mijn php opdracht, maar nu loop ik met het probleem dat hij oneindig lang gaat laden, hij heeft ooit is gewerkt maar nu niet meer, maakt niet uit of ik het op school of thuis probeer. Heb ik ergens misschien iets verkeerd afgesloten dat hij daarom niet werkt?

Alvast bedankt, hier is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
class driehoek
{
  private $aantal;
  public function __construct($aantal)
  {
  
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function setAantal($aantal)
  {

    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function vermenigvuldigAantal($factor)
  {

    $aantal = $factor * $this -> aantal;
    $this -> aantal = $aantal;
  }

  public function getAantal()
  {

    $aantal = $this -> aantal;
    return $aantal;
  }


 public function Tekendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


if ($startgetal > regel)
{

 $zijde = $regel;
  for($i=1;$i<=$zijde;$i++)
  {

    for($j=1;$j<=$zijde;$j++)
    {

      print("*");
    }

    print("<br />");
 
  }
 
}
}

 public function Driehoekje()
 {

 $regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}
}
}


public function Tekendriehoekomgekeerd()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 1;
while ($startgetal <= $regel)
{

 
for ($teller = 1 ; $teller <= $startgetal ; $teller++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal + 1;
}


$startgetal = $startgetal - 2;
while ($startgetal > 0)
{

for ($tel = 1 ; $tel <= $startgetal ; $tel++)
{

print("*");
}

print("$startgetal<br/>");
$startgetal = $startgetal - 1;
}
}

 
 

public function getOppervlakte()
  {

    $oppervlakte = $this -> aantal * $this -> aantal * 0.5 + $this -> aantal * 0.5;
    return $oppervlakte;
  }

public function getOppervlakteomgekeerd()
  {

     $oppertje = $this -> aantal * $this -> aantal;
    return $oppertje;
  }

 
 
public function Opendriehoek()
{

$regel = $this -> aantal;
$startgetal = 3;
print("*<br />");
print("* *<br />");
print("*");
while ($startgetal < $regel)
{

$pizza = $startgetal - 2;
 for ($teller = 1 ; $teller <= $pizza ; $teller++)
{

print("#");
}

print("*<br />");
print("*");
$startgetal = $startgetal + 1;
$pizza = $pizza + 1;
}

while ($startgetal = $regel)
{

$startgetal = $startgetal -1;
for ($tellen = 1 ; $tellen <= $startgetal ; $tellen++)
{

print("*");
}

print("<br /");
}
}
 
 }

$driehoek_1 = new driehoek(5);
print("Een driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Driehoekje();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakte()."<br />");
print("Hier zie je een half huis, dat bestaat uit een driehoek met een vierkantje<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoek();
print("Een omgekeerde driehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Tekendriehoekomgekeerd();
print("Het aantal sterretjes in de driehoek is: ".$driehoek_1 -> getOppervlakteomgekeerd()."<br />");
print("Een opendriehoek van ".$driehoek_1 -> getAantal()." regels geeft dit resultaat:<br />");
$driehoek_1 -> Opendriehoek();
?>
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:09 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 21:38:25
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

19/02/2011 16:24:23
Quote Anchor link
Kijk eerst even bij welke functie hij oneindig laad.
 

19/02/2011 16:28:42
Quote Anchor link
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.
 
Wouter Mister

Wouter Mister

19/02/2011 17:59:28
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/02/2011 16:28:42:
- Als je setters hebt, gebruik die dan ook.
- Zie operators, $this->aantal *= $factor. Houd je ook rekening met waardes als 0.3?
- Je kunt ook return $this->aantal doen.
- Inspringen maakt code duidelijker.
- In prinipe print / echo't een klasse niets.
- Als je begint bij 0 dan hoef je niet <= te gebruiken (is logischer).
- De eerste while in Tekendriehoek laat toch al een soort van driehoek zien?
- Onnodig variabelen kopiëren is nergens voor nodig.
- De functie Driehoekje is hetzelfde als Tekendriehoek?
- Tekendriehoekomgekeerd doet hetzelfde als Driehoekje als Tekendriehoek?
- $aantal gebruik jij niet als aantal, onhandige benaming.
- Volgens mij klopt de berekening.
- $pizza? Wees eens wat duidelijker.
- Opendriehoek is weer hetzelfde als hierboven?
- Opendriehoek bevat twee fouten?


Ik vind dit nou niet echt geweldig goede code, of OOP code.


Kijk, het is ook niet echt geweldig maar ik zal proberen uit te leggen wat alles doet:
Tekendriehoek doet:
*
**
***
***
***
***
(ligt er net aan wat voor waarde ik instel)
driehoekje doet:
*
**
***
en opendriehoek doet:
*
**
*#*
*##*
*****
en tekendriehoekomgekeerd doet:
*
**
***
**
*
En tjah, de benaming valt daar te laten, want met wie ik dit project doe geeft nogal vaak vage namen aan variabelenXD


Toevoeging op 19/02/2011 19:08:41:

Wel mensen bedankt voor jullie hulp, maar ik heb de fout gevondenXD was 1 regeltje vergeten.
 
B a s
Beheerder

B a s

19/02/2011 19:29:18
Quote Anchor link
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?
 

19/02/2011 19:55:49
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 19/02/2011 19:29:18:
Misschien dan even leuk om te vermelden wat het was?


Als het goed is vergeet ie een paar keer de variabele die die while gebruikt op te hogen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.