Oneindige loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:07:00
Quote Anchor link
He allen,

Ik heb een klein probleempje. Zie denk ik iets kleins over het hoofd.
Ik krijg een oneindige loop bij het volgende script:

photoseries.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($handle = opendir('photoseries')) {
    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs") {
        echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }

        //switch
        $series = $_GET['series'];
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {
        switch($series){
                case
ucfirst($file): include "".$file."index.php" ; break;
                default:
include "" ; break ; }
                }

        //switch
    }
closedir($handle);
?>


Bovenstaand script / fotoseries.php word steeds herhaalt. Ik zie alleen niet waarom... Wie o wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 06:50:49
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij klopt die while statment ook niet regel 4.
 
PHP erik

PHP erik

07/08/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Ik zie echt de fout niet. De while lijkt prima. Je kunt ook effe proberen met glob()
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:16:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het whilestatement helemaal okee. Ik heb hem zelf ook een aantal keren op dezelfde manier in gebruik.

Weet je zeker dat het aan die loop ligt?

[zeurmodus]
Ik vind je code niet echt uitblinken in leesbaarheid.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if ($handle = opendir('photoseries'))
{

    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {

        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs")
        {

            echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }

    //switch
    $series = $_GET['series'];
    if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".")
    {

        switch($series)
        {
            case
ucfirst($file):
                include "".$file."index.php" ;
                break;
            default:

                include "" ;
            break ;
        }
    }

    //switch
}
closedir($handle);
?>
 
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Nou het kan ook aan een andere switch liggen misschien.
Eigenlijk is de naam van deze pagina index.php?p=Photoseries.
Daarvoor gebruik ik een simpele switch, net zoals bovenstaand gebruikt.
Zou dit er op een manier mee te maken kunnen hebben?
[zeurmodus]
Mwa, vind het nog wel aardig leesbaar hoor :)
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ik kan misschien nu echt liggen te slapen.
Maar is het niet de bedoeling dat je stukje van //switch ... //switch
1 haak omhoog moet omdat je de while afsluit dan bij de switch wilt kijken naar $file ...
 
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Benny:
Geprobeerd, maar maakt geen verschil...

Edit:

Ik weet het inmiddels, dit was het probleem:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
if ($handle = opendir('photoseries')) {
    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs") {
        echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }
}

closedir($handle);

if ($handle = opendir('photoseries')) {
     /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        //switch
        $series = $_GET['series'];
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {
        switch($series){
                case
ucfirst($file): include "".$file."index.php" ; break;
                default:
echo "" ; break ; }
                }

        //switch
    }
}

closedir($handle);
?>


Ik moest die opendir en while gewoon apart nog een keer doen voor die switch.
Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Dat is natuurlijk dramatisch voor je performance.

Doe dan zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if ($handle = opendir('photoseries'))
{

    $strIncludeFile = null;

    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {

        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs")
        {

            echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
            if($_GET['series'] == ucfirst($file)) $strIncludeFile = $file."index.php";
        }
    }

    
    if(!is_null($strIncludeFile)) include $strIncludeFile;
}

closedir($handle);
?>


Als je een lege string gaat includen, include dan niet! Waarom een lege string voor de $file?? Dat voegt totaal niets toe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
- SanThe -

- SanThe -

07/08/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Benny heeft wel een point. Want nu zit er in $file bij de switch altijd de laatste waarde uit de while.
 
Johan

Johan

07/08/2007 21:51:00
Quote Anchor link
Hm.. BIj mij hiero werkt het gewoon hoor... (PHP 5.2)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/08/2007 22:58:00
Quote Anchor link
if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {

waar komt file (niet $file, maar file aan het eind van die regel vandaan?

Dat zal niet de oplossing zijn, maar dat klopt volgens mij ook niet.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/08/2007 23:11:00
Quote Anchor link
kun je niet gewoon zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while ($file = readdir($handle)) {
?>

??
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/08/2007 23:13:00
Quote Anchor link
@Leroy
De manier zoals Luke het al doet is de juiste, en werkt prima.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Als ik dat foutje er uit haal dat Robert opmerkte werkt hij ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.