Online Kraslot werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Bram Poulisse

Bram Poulisse

16/09/2014 14:40:46
Quote Anchor link
Ik ben een Online kraslot aan het maken en als ik alle vakjes heb open gekrast zou er een pop up moeten komen met een melding er in maar die komt niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;

            //scratchpad1
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";        //de plaatjes die je kunt vrij krassen
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer1').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer1").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer1").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');        //de laag die je weg krast
            $("#nummer1").wScratchPad('size', '15');                //grote van het vlak dat je ineens weg krast
            $("#nummer1").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');  //de muis die je hebt boven het krasveld
            
        
            //scratchpad2
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer2').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer2").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer2").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer2").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer2").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad3
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer3').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer3").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer3").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer3").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer3").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad4
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer4').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer4").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer4").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer4").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer4").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad5
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer5').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer5").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer5").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer5").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer5").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad6
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer6').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer6").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer6").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer6").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer6").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad7
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer7').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer7").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer7").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer7").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer7").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad8
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer8').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer8").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer8").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer8").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer8").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad9
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer9').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer9").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer9").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer9").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer9").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            
            if (cleared === 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
            
        
    </script>
    <script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>
</body>
</html>


ik heb 9 kras vakjes en elke keer als ik er een heb open gekrast moet er 1 bij mijn var boven in worden geteld.
uiteindelijk als ik ze heb open gekrast zou er een alert moeten komen volgens mijn if statement onder in de code.
er komt geen alert maar bij elk vakje wat voor 70 % word open gekrast word wel meteen leeg gemaakt.

als iemand mij zou kunnen helpen zou ik het heel erg op prijs stellen.

mvg,

Bram poulisse
Gewijzigd op 16/09/2014 15:49:40 door Bram Poulisse
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:48:44
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/09/2014 15:37:38
Quote Anchor link
9 kras vakjes en 9 keer herhaling van code :-)

Heb je nog even wat bijbehorende HTML of nog liever een live voorbeeldje?

Code kan veel korter.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/09/2014 15:38:03
Quote Anchor link
line 249, mijn ervaring is dat var++ niet altijd jofel werkt. Vervang het eens door cleared = cleared + 1;

Ook de spatie tussen cleared en ++ verwijderen zou het kunnen oplossen.
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

16/09/2014 15:45:13
Quote Anchor link
Jacco Engel op 16/09/2014 15:38:03:
line 249, mijn ervaring is dat var++ niet altijd jofel werkt. Vervang het eens door cleared = cleared + 1;

Ook de spatie tussen cleared en ++ verwijderen zou het kunnen oplossen.


alle bij geprobeerd en het werkte geen van beide :(

Toevoeging op 16/09/2014 15:50:17:

Frank Nietbelangrijk op 16/09/2014 15:37:38:
9 kras vakjes en 9 keer herhaling van code :-)

Heb je nog even wat bijbehorende HTML of nog liever een live voorbeeldje?

Code kan veel korter.


ik heb de hele code er op gezet, een live voorbeeld geven lukt helaas niet.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/09/2014 16:21:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>


Waarom staat nummer 1 hier niet bij?

En iets kortere code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;
            
            //aantal scratchpads
            var squares = 9 ;
            
            var images = [],
            index = 0;
            
            var counter = 1;
            
            while(counter <= squares)
            {
                images[0] = "images/slide1.jpg";
                images[1] = "images/slide2.jpg";
                images[2] = "images/slide3.jpg";
                images[3] = "images/logo.jpg";
                images[4] = "images/winner.png";
                images[5] = "images/scratch-to-win.png";

                index = Math.floor(Math.random() * images.length);

                $('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent > 70)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '15');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;
            }
            
            if (cleared === 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
            
        
    </script>
    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).wScratchPad({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 16/09/2014 16:23:10 door Jacco Engel
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 09:12:52
Quote Anchor link
De verkorte code is wel slim gemaakt gaat zeker van pas komen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 10:31:54
Quote Anchor link
En zoals ik al aangaf :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>


Je mist hier nummer 1. Ik heb dan ook het vermoeden dat je cleared counter maar tot 8 komt maar nooit bij negen tot je nummer1 ook toevoegd
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:19:40
Quote Anchor link
als ik in de console kijk geeft mijn clear counter wel tot en met 9 aan. maar het lijkt alsof hij mijn if niet pakt.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:29:27
Quote Anchor link
zet eens vlak voor je if :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log(typeof cleared)


of vervang in je if === eens door ==
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (cleared == 9)
{
   window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
   window.location.href="geenprijs.php";
}
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:33:40
Quote Anchor link
als ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
console.log(typeof cleared)
            if (cleared == 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }

gebruik komt er in de console te staan: number

ik heb al geprobeerd met == en met = en met != en ook bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
  if (cleared >= 8)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:35:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;
            
            //aantal scratchpads
            var squares = 9 ;
            
            var images = [],
            index = 0;
            
            var counter = 1;
            
            while(counter <= squares)
            {
                images[0] = "images/slide1.jpg";
                images[1] = "images/slide2.jpg";
                images[2] = "images/slide3.jpg";
                images[3] = "images/logo.jpg";
                images[4] = "images/winner.png";
                images[5] = "images/scratch-to-win.png";

                index = Math.floor(Math.random() * images.length);

                $('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent > 70)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                        if (cleared === 9)
                        {
                            window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                            window.location.href="geenprijs.php";
                        }
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '15');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;
            }
          
    </script>
    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).wScratchPad({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
</body>
</html>


Je wil je if doen als je je clear verhoogd. Je if word direct geparsed als je pagina laad, en dan zal de cleared altijd nul zijn. Je if word in de huidige situatie maar 1 keer gedraaid.

Heb de code voor je aangepast en het zou moeten werken :)
Gewijzigd op 17/09/2014 11:39:10 door Jacco Engel
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:46:01
Quote Anchor link
Ik heb je code uitgeprobeerd maar de alert komt al als ik 1 vakje open kras.
en die moet pas komen als ze alle 9 zijn open gekrast.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:48:16
Quote Anchor link
Je hebt een alert, dit is vooruitgang :P. Zonder een werkend voorbeeld word het een beetje tricky om te debuggen
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:54:16
Quote Anchor link
Ik heb het antwoord
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (percent >= 70 && percent != 100)


dit moet in de if staan van dit stuk
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
$('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent >= 70 && percent != 100)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                        if (cleared === 9)
                        {
                            window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                            window.location.href="geenprijs.php";
                        }
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '50');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;


zo werkt de code wel.
super bedankt voor al je hulp.
het word heel erg gewaardeerd.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 12:11:47
Quote Anchor link
Geen probleem
 
Lano Heeren

Lano Heeren

17/09/2014 20:57:21
Quote Anchor link
Bram,
Mag ik de link? ben benieuwt hoe het werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.