online zetten !!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

25/03/2006 15:30:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen


Ik heb helemaal geen ervaring met PHP dus daarom ben ik hier voor hulp!!


het is volgende ik heb van de website http://www.i-cey.net/handleidingen/apache-php-mysql.htm

alle programmas geistalleerd en gedaan wat er gezegd wordt !! maar wat nu ik weet ik niet hoe ik mijn paginas kan online zetten... ik heb een domein bij www.b-one.net, ik weet echt niet hoe ik de bestanden kan online zetten. kan mij iemand helpen ??

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 21:44:17
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/03/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Als je naar http://localhost/ gaat krijg je een aantal bestanden te zien. Of geen..

Als het goed is heb je een map 'htdocs' in c:/server/apache2/. Alles wat je in die map zet kan je zien op http://localhost/

Als je echt wilt dat de hele wereld erbij kan zul je poort 80 moeten forwarden op je router naar je 'server' pc. En jou domeinnaam zul je moeten laten verwijzen naar jou externe ipadres (www.whatismyip.com). Hou er rekening mee dat die computer wel aan moet staan anders krijgen je bezoekers niks te zien.
 
Une2008

une2008

25/03/2006 15:36:00
Quote Anchor link
Oke maar hoe kan ik ze dan wel online zetten om de mensen het te zien als mijn computer uit is?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/03/2006 15:38:00
Quote Anchor link
Dat word moeilijk. Als jij een lamp aansluit op een generator en jij zet die generator uit dan heb je geen licht meer...

Oplossing: aparte pc die 24/7 aan kan blijven staan (denk ook aan kosten van stroom/veiligheid, maar ook de hardware), of een hostingaccountje nemen.
 
Une2008

une2008

25/03/2006 15:43:00
Quote Anchor link
Dat zou toch voor de moment niet gaan. dus alle websites die PHP zijn hebben en computer die 24/7 aan blijft?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/03/2006 15:47:00
Quote Anchor link
De eerste server die iets (webpagina) kan serveren terwijl hij uitstaat moet nog uitgevonden worden.
 
Une2008

une2008

25/03/2006 15:50:00
Quote Anchor link
jah Arjan ik vraag het maar je weet ook dat ik weinig ervaring heb bij html is wel soms wat gemakelijker maar php hebt veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer voordelen jah meer moeilijker voor te starten(om het te leren).
 
Eris -

Eris -

25/03/2006 15:50:00
Quote Anchor link
Alle websites draaien op een computer die aan staat...
 
Une2008

une2008

25/03/2006 15:54:00
Quote Anchor link
Ja Zeker.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

25/03/2006 15:55:00
Quote Anchor link
ik zou voor een hosting gaan. B-one.net vind ik uitstekend werken...
 
Une2008

une2008

25/03/2006 15:56:00
Quote Anchor link
ja het werkt perfect
 
Peter Wessels

Peter Wessels

25/03/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Kun je het niet via FTP Doen??
Ik bedoel online???
Of download ff Dream weaver trial Dit is geen reklame www.macromedia.com hier kun je hem downloaden en instaleren als je dan alle pagina's hebt geopend moet je save to the remote sever klikken en dan de gegevens van je FTP server. Dan ff wachten en klaar!
Gewijzigd op 25/03/2006 17:00:00 door Peter Wessels
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/03/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Peter, waar gaat dit over?
 
Peter Wessels

Peter Wessels

25/03/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Hij kan zijn pagina's toch niet online zetten dat kun je met dreamweaver wel!
 
Eric Cartman

Eric Cartman

25/03/2006 17:12:00
Quote Anchor link
Ga eerst eens iets opzoeken over internet, wat het is, hoe het werkt, wat servers zijn enz. Dan ga je een gratis host zoeken en download je een FTP-cliënt en ga je proberen om je pagina's te uploaden naar je gratis host. Dan kun je je eigen server in gaan richten en praten we verder ;-)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/03/2006 17:20:00
Quote Anchor link
Peter:
Hij kan zijn pagina's toch niet online zetten dat kun je met dreamweaver wel!


Wja... een overdreven bloated en inefficient pakket aanschaffen om alleen wat bestandjes te uploaden? Daarbij, dat is de vraag helemaal niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.