Ontwerp photoshop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
Bart Smulders

Bart Smulders

18/01/2008 00:29:00
Quote Anchor link
Het volgende: " Ik maak een layout in photoshop en wil deze layout zoals hij deruit ziet gaan gebruiken en daarbij wil ik dat deze snel laad" Nu heb ik geprobeerd van deze om te zetten tot div's enz maar ik kan enkel constateren dat ik deze layout niet proper kan omzetten tot css en achtergrond foto's. Met image ready bewerkt en geknipt tot apparte delen. Mijn vraag is :" Hoe kan ik er nu voor zorgen dat het sneller laad met minder foto's? in een iets simpeldere structuur . voorbeeld op http://users.telenet.be/Traxxx/voorbeeld1.html
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:42:37
 
J V

J V

18/01/2008 00:36:00
Quote Anchor link
Je hebt voor alles plaatjes gemaakt. Je kunt ook gewoon een achtergrond kleur nemen en daar tekst op zetten. Is veel sneller want dan hoeft hij niet al die plaatje te laden. Met CSS kan je een hoop bereiken in de lay-out zonder plaatjes. Gebruik dus zo min mogelijk plaatjes en maak zoveel mogelijk gebruik van de mogelijkheden van css. Je menu kan dus met 1 achtergrond. Een plaatje van 2 px breed met een gradient naar onderen toe en die herhaal je dan horizontaal. Dit geeft een breed plaatje weer, terwijl er maar een klein plaatje geladen word. Dit kun je met nog meer dingen doen op je site.
Met css maak je dan een menu dmv een lijst. Hier is een hoop over te vinden op internet, dus dan word er nog maar 1 plaatje geladen en je menu is gewoon van tekst, waardoor je site al een stuk sneller is.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/01/2008 00:41:00
Quote Anchor link
@jordy
Ik heb dit reeds geprobeerd maar weet niet precies hoe ik dit moet gaan verwezelijken zodat die bloem net op dezelfde plaats terrecht komt. of kan ik met een layer in dreamweaver die foto daar plaatsen. Gaat dit niet voor conflicten lijden ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/01/2008 01:58:00
Quote Anchor link
Aaaaaaaah! Comic Sans MS!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/01/2008 08:58:00
Quote Anchor link
Afbeelding

Maar zie ik nu echt dat je dit in Word hebt gemaakt? Damn... :) Gebruik nooit iets van MS voor internet, niet om te maken en niet om te bekijken.

Je code is zo ontiegelijk vervuild met allerlei XML, styles en classes dat ik me verbaas dat het er in Firefox nog goed uit ziet.

Overigens zeker Jordy's raad opvolgen over minder plaatjes. Dat komt het laden ten goede.
 
- wes  -

- wes -

18/01/2008 09:13:00
Quote Anchor link
Heb nog ergens een mooi 'I hate comic sans' font liggen, download maar eens :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/01/2008 09:16:00
Quote Anchor link
De validator wordt er ook niet vrolijk van. Als je serieus met webdesign aan de gang wilt, raad ik je aan om rechstreeks in de code te gaan werken en je te verdiepen in lay-outs XHTML en CSS.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/01/2008 09:32:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 18.01.2008 09:16:
De validator wordt er ook niet vrolijk van. Als je serieus met webdesign aan de gang wilt, raad ik je aan om rechstreeks in de code te gaan werken en je te verdiepen in lay-outs XHTML en CSS.


Tjah, dat heb je als je designs om wilt zetten in HTML door middel van Word.

Edit:
Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<meta name=ProgId content=Word.Document>
<meta name=Generator content="Microsoft Word 10">
<meta name=Originator content="Microsoft Word 10">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/01/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Hmm, ik heb ondertussen gemerkt dat er sommigen tegen comic sans zijn om 1 of andere reden. Persoonlijke meningen zijn altijd toegestaan maar dat heeft me niet geholpen met men probleem. Wat daarentegen wel geholpen heeft is Jan Koehoorn die me dus vertelde van layout's te gaan maken in xhtml en css . Een boek kopen en leren versta ik daar uit . Bedankt Jan.

Ook een klein bedankje aan de comic sans uitdrijvers :)

Topic closed
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/01/2008 13:31:00
Quote Anchor link
Topic is niet closed :) Dat kunnen (gelukkig) alleen moderators doen. Topics waarin mensen zijn geholpen worden doorgaans niet gesloten, zodat ze nog terug te vinden zijn :)
 

18/01/2008 14:10:00
Quote Anchor link
Elwin schreef op 18.01.2008 08:58:
Je code is zo ontiegelijk vervuild met allerlei XML, styles en classes dat ik me verbaas dat het er in Firefox nog goed uit ziet.

Sterker nog, soms werkt de site ook zelfs niet in IE.
Daarom moet je dus aan de regels houden :-).
 
J V

J V

18/01/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Jeej schreef op 18.01.2008 14:10:
Elwin schreef op 18.01.2008 08:58:
Je code is zo ontiegelijk vervuild met allerlei XML, styles en classes dat ik me verbaas dat het er in Firefox nog goed uit ziet.

Sterker nog, soms werkt de site ook zelfs niet in IE.
Daarom moet je dus aan de regels houden :-).

Alsof sites het ooit wel eens goed doen in IE ;). Ja nah veel vloeken en een hoop omwegen kom je der wel. :P

Probeer de css tutorail van jan koehoorn eens door te nemen. Klik hierboven eens op zijn naam, dan zie je die tutorails staan.
Dat over Comic Sans MS, laat lekker zitten. Als jij die wilt gebruiken moet je dat doen. Het enige waar je mee op moet letten is dat je geen fonts gebruikt die mensen misschien niet op hun computer hebben (dan zien ze dat lettertype niet). Zet dus meerdere fonts achter elkaar, zodat als 1 er niet is, dat diegene daarna getoond word. (met comic sans ms zal je dat niet hebben, omdat iedereen dat heeft op zijn computer)
Zoek er maar eens wat over op google.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J V
 

18/01/2008 14:32:00
Quote Anchor link
Jordy schreef op 18.01.2008 14:24:
Jeej schreef op 18.01.2008 14:10:
Elwin schreef op 18.01.2008 08:58:
Je code is zo ontiegelijk vervuild met allerlei XML, styles en classes dat ik me verbaas dat het er in Firefox nog goed uit ziet.

Sterker nog, soms werkt de site ook zelfs niet in IE.
Daarom moet je dus aan de regels houden :-).

Alsof sites het ooit wel eens goed doen in IE ;).

Je zou zeggen dat als je met software van microzacht een website maakt, dat die dan ook in andere software van mircozacht werkt.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/01/2008 14:33:00
Quote Anchor link
@Jordy

Eigenlijk valt het best nog wel mee met IE hoor vind ik... Vooral als je veel met float:left; kan werken, en geloof me meestal kan dat wel is het vrij simpel.. de enige hacks die ik eigenlijk wel eens toepas zijn om bijvoorbeeld marges of padding in IE iets te verkleinen...
 
J V

J V

18/01/2008 14:53:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt, maar toch is het altijd wel even je adem inhouden als je site in FF goed is en je hem dan voor het eerste in IE gaat kijken.
Bij mij viel het ook erg mee, maar dat kwam omdat ik nu alles valid had. Mijn vorige site (zeer lelijk) zag er in IE goed uit (nog nooit gehoord van FF) totdat ik er van hoorde en hem daarin keek. Toen schrok ik pas. In grote lijnen alels aangepast zodat het er in FF goed uitzag, maar toen was IE weer fout. Alles maar weggegooid want het was een ravage. Ik denk dat de validators van de oude site helemaal op hol zouden slaan, zoveel er fout was.
Nu heb ik weer wat dingen bijgeleerd en de nieuwe site is perfect ;).
Ik gebruik idd ook alleen hacks voor de padding en margins. Oja en vor me footer, omdat IE 1px wit overhoud.
Maar je hebt gelijk hoor en met IE7 valt alles helemaal mee.
Maar als je niet zoveel van css afweet, denk ik dat het heel veel moeite kost om hem in IE goed te krijgen. Ik weet nu ongeveer wel waar IE anders op reageert dus is het makkelijker om het goed te krijgen.
Voor beginners zal dat een stuk moeilijker zijn en zonder phphulp zou het dramatisch zijn ;).

@ Iedereen, waarom eigenlijk tegen Comic Sans MS??? (ik gebruik het zelf niet, voordat ik gebombardeerd word.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.