Onverklaarbaar formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »
RT

RT

07/05/2008 11:02:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<form method="post" action="index.php?page=add_album" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />
    <p>
    <label for="naam" class="align_text">Album titel:</label>
    <input name="title" type="text" value="">
    </p>
    <?php
    $i
= 1;
    while($i <= 30) {
        echo '<p>';
        echo '<label for="image' .$i. '" class="align_text">Afbeelding ' .$i. ':</label>';
        echo '<input name="image' .$i. '" type="file" value="' .$_POST['image'.$i]. '">';
        echo '</p>';
        echo '<p>';
        echo '<label for="remark' .$i. '" class="align_text">Opmerking:</label>';
        echo '<textarea cols="100" rows="10" name="remark' .$i. '">' .$_POST['remark'.$i] . '</textarea>';
        echo '</p>';
        $i++;
    }

    ?>

    <p>
    <label for="head_image" class="align_text">Hoofdafbeelding:</label>
    <select name="head_image">
    <?php
        $i
= 1;
        while($i <= 30) {
            echo '<option value="' .$i. '">Afbeelding ' .$i. '</option>';
            $i++;
        }

    ?>

    </select>
    </p>
    <p>
    <label for="submit" class="align_text">&nbsp;</label>
    <input type="submit" name="reply" value="Plaatsen">
    </p>
    </form>

En ik controleer met php later of er een titel is ingevuld dmv !empty().

Als ik twee afbeeldingen upload gaat dit allemaal perfect.
Als ik er 10 upload zegt hij dat er geen titel is ingevuld, terwijl ik 100% zeker weet dat er een titel is ingevuld.
Ook mijn foutafhandeling is perfect en daar ligt het niet aan.
Is er een maximum aantal bestanden dat je per formulier kunt uploaden ofzo?

Bvd, RT.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 18:09:56
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/05/2008 11:09:00
Quote Anchor link
Ik denk dat we je formulier verwerking hiervoor nodig hebben. Hier zit namelijk (voor zover ik zie) niets fout. Het enige wat ik anders zou doen is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />


Men kan ook zelf een formulier maken en deze naar index.php?page=add_album sturen en dan bijv. als MAX_FILE_SIZE 1.000.000 ingeven. Dan zal de afbeelding groter mogen zijn. Ik zou dus gewoon een variabele vooraf definiëren met de MAX_FILE_SIZE. Heb je daar ook geen problemen mee ;-).
Óf je controleert nogmaals in je formulier verwerking of de MAX_FILE_SIZE 100.000 is, maar dat is een beetje dubbelop dan.
 
RT

RT

07/05/2008 11:50:00
Quote Anchor link
Oke, klopt dat had ik ff snel van internet gehaald dat van max_file_size.
Maargoed, hier mijn formulier verwerking:

show_form() geeft dus gewoon het formulier weer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != "POST") {
    show_form();
}
else {
    if(isset($_POST['title']) AND !empty($_POST['title'])) {
        $query = "SELECT * FROM albums WHERE title = '" .mysql_real_escape_string($_POST['title']). "'";
        $res = mysql_query($query);
        if($res) {
            if(mysql_num_rows($res) == 0) {
                $query = "INSERT INTO albums
                (title,datetime,image)
                VALUES ('"
.$_POST['title']. "',NOW(),'foto" .$_POST['head_image']. "_small.jpg')";
                if(mysql_query($query)) {
                    $album_id = mysql_insert_id();
                    if(mkdir("../fotoboek/afbeeldingen/" . $_POST['title'], 0700)) {
                        $i = 1;
                        while($i <= 30) {
                            if(is_uploaded_file($_FILES['image'.$i]['tmp_name'])) {
                                $dest = "../fotoboek/afbeeldingen/" . $_POST['title'] . "/";
                                if(move_uploaded_file($_FILES['image'.$i]['tmp_name'],$dest . "foto" .$i. ".jpg")) {
                                    $imagequery = "INSERT INTO images
                                    (album_id,filename,number,comment,datetime)
                                    VALUES('"
.$album_id. "','foto" .$i. ".jpg','" .$i. "','" .$_POST['remark' .$i]. "',NOW())";
                                    if(mysql_query($imagequery)) {
                                        if(copy($dest . "foto" .$i. ".jpg",$dest . "foto" .$i. "_small.jpg")) {
                                            list($width, $height) = getimagesize($dest . "foto" .$i. "_small.jpg");
                                            if($width > 150) {
                                                $new_width = 150;
                                                $new_height = round(150 / $width * $height,1);
                                            }
else {
                                                $new_width = $width;
                                                $new_height = $height;
                                            }

                                            $image = imagecreatefromjpeg($dest . "foto" .$i. "_small.jpg");
                                            if(unlink($dest . "foto" .$i. "_small.jpg")) {
                                                $destination = imagecreatetruecolor($new_width, $new_height);
                                                imagecopyresampled($destination, $image, 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $width, $height);
                                                imagejpeg($destination,$dest . "foto" .$i. "_small.jpg");
                                                imagedestroy($image);
                                            }
else {
                                                echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het verwijderen van de originele thumbnail (' .$i. ').</span></p>';
                                            }
                                        }
else {
                                            echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het kopieëeren van de foto  (' .$i. ').</span></p>';
                                        }
                                    }
else {
                                        echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het de imagequery  (' .$i. ').</span></p>';
                                    }
                                }
else {
                                    echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het kopieëeren van de tijdelijke foto  (' .$i. ').</span></p>';
                                }
                            }
                    
                            $i++;
                        }
                    }
else {
                        echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het aanmaken van de albumdir.</span></p>';
                    }
                }
else {
                    echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het invoegen van het album in de database.</span></p>';
                }
            }
        }
else {
            echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het vergelijken van de albums in de database.</span></p>';
        }
    }
else {
        echo '<p><span class="error">Er is geen titel ingevuld, vul deze alsnog in.</span></p>';
        show_form();
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RT
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/05/2008 11:57:00
Quote Anchor link
Oké... Nou zover ik kan zien zit er niets fout. Ziet er allemaal keurig uit. Even nog voor de duidelijkheid: als je dus 10 bestanden wil uploaden geeft hij direct dat er geen titel is ingevuld, terwijl dat wel zo is? En als je minder dan 10 bestanden wil uploaden, doet hij het gewoon? Kijk eens met print_r($_POST) wat er in de $_POST-variabele zit bij minder dan 10 en 10 uploads.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST, true).'</pre>';
?>
 
RT

RT

07/05/2008 12:23:00
Quote Anchor link
Ik wil net uploaden, maar nu doet hij helemaal niks meer. Er zit nu niks meer in de $_POST variabele als ik het formulier post. Heb niks aangepast aan de pagina.

Er rust een vloek op dat formulier oid :|.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.