Opdrachtknop > Afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »
Zie Foto

Zie Foto

23/08/2010 01:13:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag ipv zo'n standaard knop om in te loggen een afbeelding willen zetten.

Momenteel:
<input type="submit" name="Submit" value="Login">

Moet ik nu gewoon een hyperlink op de afbeelding zette naar mijn pagina die de login controleert?

Groetjes
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 08:57:57
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 01:47:52
Quote Anchor link
nee dat gaat niet werken..

heb dit gevonden en getest, werkt bij mij:

<input type="image" src="http://www.site.nl/afbeelding.jpg" name="Submit" value="Login">
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 02:25:40
Quote Anchor link
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:

<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />

En dan met CSS je submitknop te verbergen. Daardoor zorg je ervoor dat functies die bij het versturen van het formulier getriggerd zouden moeten worden, dat ook echt worden.
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 02:48:41
Quote Anchor link
@SilverWolf

als het alleen mooier is, is het dan niet handiger om mijn optie te nemen?
direct en simpel..

Ik heb het op mijn eigen website getest, en het werkt.
Ik ben niet zo wegwijs met Javascript, vandaar.
wellicht slim om dan ook uit te leggen hoe je die submitknop wegwerkt?
 
Jens V

Jens V

23/08/2010 10:25:50
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />


Is het dan niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="..." onclick="formnaam.Submit();" />

?
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 10:31:22
Quote Anchor link
<input type="submit" style="background-image: ;" value="Hoi">
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/08/2010 11:50:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="javascript:document.formNaam.submit();return false;" class="button"><span>Reset</span></a>


Ik gebruik deze knop voor mijn formulieren, voordeel hier van is dat het niet een vaste stomme achtergrond is. Oftewel als je 10 buttons hebt met verschillende value's moet je ook 10 verschillende achtergronden maken ivm met de breedte.

Met deze code krijg je een mooi mee groeiende button.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 11:51:25
Quote Anchor link
Nee, het is niet mooier om jouw optie te nemen, omdat je dan met javascript aanstuurt dat het formulier verstuurt moet worden. Ik heb ooit ook zoiets gedaan, maar dan verstuurde ik het niet normaal maar met AJAX (die ontving dus de data). Sommige frameworks hebben een functie op een event geplakt (bijvoorbeeld op de submit knop drukken). Die worden overgeslagen als je het formulier met "formnaam.submit()" verstuurt. Het is dus beter om het klikken de simuleren nmm...

Eum, ik ben vegeten document voor de namen te zetten (document.formnaam.Submit.click()).

Het verbergen van de knop (die trouwens wel in je <form> element moet staan) kan met CSS:

<input type="submit" style="display:none; visibility:hidden;" name="Submit" />
Gewijzigd op 23/08/2010 11:53:47 door SilverWolf NL
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 11:56:15
Quote Anchor link
Jezus Silverwolf,
waarom zo terwijl je het met CSS kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" style="background-image: url(img);" value="Hoi">
 
Zie Foto

Zie Foto

24/08/2010 13:08:47
Quote Anchor link
Oke bedankt het is gelukt!


Toevoeging op 24/08/2010 13:08:48:

Oke bedankt het is gelukt!
 
Mark L

Mark L

24/08/2010 14:13:28
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:


Slechte actie.
Javascript kun je inderdaad gebruiken om dingen MOOIER te maken. Als dit kan; zeker doen. Maar zorg er wel voor dat je website ook werkt als javascript NIET AAN staat. Een gebruiker zonder Javascript zal je formulier - tot irritatie toe - niet kunnen versturen. Tenminste; het kan wel, als dit via een enter-toets kan, maar dit maakt het heel erg omslachtig.
Ga gewoon voor de input-optie (met type="image" of met type="submit", waarbij je dan een background toevoegt.)

Javascript mag een gebruiker nooit hinderen, maar moet het gebruik bevorderen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/08/2010 15:05:14
Quote Anchor link
Of gewoon css:

<input id="plaatje" type="submit" />

#plaatje {
width: 0px; /* Even invullen! */
height: 0px; /* Even invullen! */
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
background: transparent url(plaatje.bmp) no-repeat center top;
text-indent: -1000em;
cursor: pointer;
cursor: hand; /* voor IE 5.x */
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.