OpenTrivia

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ponzi

Ponzi

28/09/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Hallo !

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een naam voor mijn weblog. Dankzij enkelen onder jullie heb ik er eentje gevonden: OpenTrivia(.org).
Sindsdien heb ik naarstig gescripd en staat hij online. Omdat er hier een aantal echte 'kenners' zitten, wilde ik graag weten wat jullie er van vinden.

Ook ben ik nog een beetje op zoek naar 'beta-testers'. Mensen die de weblog eens willen installeren op hun privé-servertje en uittesten op gebruiksgemak enzoverder. Vooral het admin-gedeelte zou ik dan becommentarieerd willen zien ;) . Ben je hiervoor geïnteresseerd dan kan je me mailen op info [at] opentrivia [dot] org. (Je mag natuurlijk ook altijd mailen als je de blog wil gebruiken ;P)

Belangrijkste kenmerken weblog:
- Categoriën
- Posts met reply-mogelijkheid
- Pagina-systeem (About me, ...)
- Blogroll
- Gebruikers
- Upload-managment
- Thema systeem

Deze zijn allemaal volledig aanpasbaar. Vooral het thema systeem lijkt me handig, hoewel het de eerste keer is dat ik iets in die aard maar ;) !

Dank bij voorbaat,
Ponzi
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 10:16:21
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/09/2006 21:27:00
Quote Anchor link
Het ziet er iig zeer gelikt uit
 
Ponzi

Ponzi

28/09/2006 21:28:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je juist met 'zeer gelikt' :) ?
 
Benny Lava

Benny Lava

28/09/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Zit er goed uit.
Layout redelijk standaard maar toch wel mooi uit.

(manual en download gaan naar 404)
 
Ponzi

Ponzi

28/09/2006 21:32:00
Quote Anchor link
@ Benny: Weet ik, ben er nog volop aan bezig ;) . Binnenkort zal hij wel volledig werken. Laat dan nog wel iets weten en zal hem hier dan ook in de scriptlib plaatsen ;) !
 
Ponzi

Ponzi

30/09/2006 22:34:00
Quote Anchor link
*Hump the bump zongen De rode hete chili pepers*

Ik heb een paar aanpassingen doorgevoerd, ander lettertype enzo. Ook staat er al wat meer informatie op (Homepage & about). Graag jullie mening hierover, hou in gedachte dat het over een informatieve website gaat ;) .

Voor de niet-naar-boven-scrollers: www.opentrivia.org.

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Red Crew

Red Crew

30/09/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit.
 
- -

- -

30/09/2006 23:01:00
Quote Anchor link
mooi, zeer mooi. ik wil wel betatester zijn, mail aub info [at] jonathanhogervorst [dot] com. ik mail jou oook fftjes
 
Ponzi

Ponzi

01/10/2006 17:53:00
Quote Anchor link
@ Jonathan: Ik heb je een tweetal uurtjes geleden terug gemaild ;) .

De site begint trouwens volop op gang te komen :) . Al zes beta-testers en de homepage is ook al zo goed als klaar. Nu enkel nog een 'handleiding' schrijven en wat thema's maken / online zetten !

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Lill-mik

Lill-mik

01/10/2006 18:25:00
Quote Anchor link
Leuk ;D
 
- -

- -

01/10/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Erg mooi, zie http://opentr.jonathanhogervorst.com/. Als ik zin heb en ik denk eraan ga ik een nederlandse vertaling maken, lijkt me wel leuk.
 
Ponzi

Ponzi

01/10/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Fijn dat je het zo leuk vind, ik zal je iets laten weten als hij uit beta is ;) !

De vertaling is er al :) ... Maar wel nog niet voor het admin-gedeelte.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2006 21:30:00
Quote Anchor link
Ik vind het er ook goed uitzien. Ik zou een klein beetje meer padding voor de content gebruiken. Het staat nu wel erg dicht op de rand.
 
K i p

K i p

01/10/2006 21:36:00
Quote Anchor link
En hier: http://opentr.jonathanhogervorst.com/?act=post-view&post=2 wat meer margin onder de regel "Download attachment: Camfoto.jpg"
 
Ponzi

Ponzi

01/10/2006 21:36:00
Quote Anchor link
Inderdaad Jan, nu ik hier op mijn laptop zit valt het me ook op :) . Op mijn gewone PC had ik er geen last mee (hogere resolutie), bedankt voor de goede tip ...

@ Boris: Dat heb ik al aangepast in de nieuwe versie, maar toch bedankt ;) !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Ponzi

Ponzi

07/10/2006 21:14:00
Quote Anchor link
*Happy*

Vandaag staat de officiële v1.0 online :-) . Ben er wel erg content mee ! Heel fel bedankt aan alle beta-testers ;-) !

Ik zal direct ook de scriptlib wat aanvullen :-) .

Edit:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Peter Wessels

Peter Wessels

10/06/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Maar hij is nu offline:S. zou je het weer online kunnen zetten?
 

10/06/2008 20:38:00
Quote Anchor link
Je had zelf ook wel kunnen vinden hoe je contact met hem kan op nemen....
 
- -

- -

10/06/2008 20:38:00
Quote Anchor link
Ponzi is bezig met versie 2, daarom is de site off-line. Mail hem, ik denk namelijk dat hij dit topic niet ziet.

En zou je voortaan geen topics van twee jaar oud omhoog willen halen?
 
Peter Wessels

Peter Wessels

10/06/2008 20:39:00
Quote Anchor link
Dat heb ik al gedaan;) Maar moet het snel hebben..
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

10/06/2008 20:40:00
Quote Anchor link
Peter schreef op 10.06.2008 20:39:
Dat heb ik al gedaan;) Maar moet het snel hebben..


Iets met oude koeien...

neem eens contact op met de maker: http://www.thomasponet.be/
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.